Jump to content

SittingDuck

Members
 • Content Count

  1,550
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SittingDuck

 • Birthday 02/28/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ang pc så er selvbygg stasjonær billigste veien å gå. Evt en komplett eller multicom byggepc. GamerPC er ofte meget greit utgangspunkt, gjerne en intel plattform. Sandybridge om man har råd. En SSD kan være lurt å ha når man jobber med større videoprosjekt, så kan man heller overføre filene til snurrings når man er ferdig å redigere, og dermed frigi plass til neste prosjekt. Mitt 2år gamle selvbygg på AM3 plattform fikk SSD nylig og gikk fra 5.7 til 6.9 på Windows ytelsesindex.
 2. apropo chesty. jeg lagde brystsele av den platen goproen er utstillt på (i eska) av ei rem, et par bukseseler og ei spenne. + noen strips.
 3. Kun pipemontert kikkert kan kalles ekte systemrifle. Du lever alltid i uvissheten ang POI ellers. Min lakelander med qrw holder treffpunktet innenfor 1" mellom pipeskift (vanlig gjenga pipe, håndmakt). Systemrifle? nei. Ca like mye systemrifle som 202, M03, Helix osv... Bare sykt mye billigere. Både for børse, pipe og deler. Jeg vet at jeg tråkker på noen tær nå ja
 4. Jeg er mer skeptisk til å sette spenn i ei avspent knappdradd pipe, og dermed påvirke presisjon, enn å miste 30m/s... fluting av piper bør skje FØR riflingen blir KUTTET. dvs at du må til usa og snakke kjenning.
 5. Takk mr! Jeg er også helt fersk, men liker å nerde litt med redigering.
 6. 1900 tror jeg. wide. i 4k kan du kun filme wide.
 7. Har fått testet black edition en stund nå. Meget fornøyd, men den krever litt datakraft å redigere 4K filer. Du vil oppleve lagging i vlc på ubehandla filer dersom du ikke har kraftig pc, så prøv å konverter filene i cineform studio. Gratis fra gopro.com Her er en liten film fra påskeferien min.
 8. mindre vekt, mer swoong og muligens mer spenninger. Enjhøy.
 9. Ligger ei tikka 595 tilsalgs på facebook salgssiden. Den mater 6mmBR stødig fra magasinet.
 10. 6mmBR tilrådes. rustfri LW, 1:8" snurr. 45-50cm.
 11. Jeg skrev tidligere at forskjeftet var litt løst. Dette resulterte i at det tok i stempelet og hindret veksling. Jeg laga noen shims for å hindre at den klemte inn mot stempelet og det ser ut til å fungere. Har ikke fått testet 24grams enda, men skaut nettopp 28grams dueammo (Nordic pidgeon, billigere enn den lokale lerdueammoen) og den vekslet 100%. Tror dermed min Maxus er friskmeldt.
 12. OG den er en av få som mater 6mmBR stabilt med små modifiseringer.
 13. Rafdal og Ragnar Hansen er gulle god. KKC og GRS er veldig forskjellige stokker. Jeg hadde nok valgt GRS decima. Velg den som passer deg best. Fluting hadde jeg unngått. Det går som regel bra, men kan sette spenninger i ei allerede knappdradd pipe. Profiler etter eget ønske. Matchpipe (tung) må gjerne være 19mm ved munning. Jaktpipe kan gjerne være 16mm ved munning. Forøvrig ei skikkelig drittrifle, som jeg kan spare deg for masse bry med å kjøpe for 500kr!
×
×
 • Create New...