Jump to content

HotShot

Members
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.jaktdepotet.no/diverse-smaatteri/diverse-varer/docter-basic-unipoint-2-5-10x50 Er selv veldig fornøyd med min unipoint, så jeg hadde vurdert denne. Syns docter er mye optikk for penga👍
 2. Hvilken demper bruker du? Vurderer å ta 5 cm til, siden "skaden" alt er skjedd..
 3. Jeg har kappet min på 50 cm. God presisjon og grei balanse med demperen på. Allikevel angrer jeg litt, da jeg syns balanse og smell er helt håpløst uten demper. Skulle likt å kunne skyte uten på trening. Hvis jeg en dag bytter løp, blir det et lengre og tykkere løp og liten demper i stedet.
 4. https://www.finn.no/152643242 Hadde selv gått for denne.
 5. Det er vel innenfor hva man kan forvente ja, ville reklamert på den.
 6. Jeg var i samme situasjon da jeg så etter ny hagle, og beretta var akkurat over budsjettet. I stedet for en 10k tyrker kjøpte jeg en brukt SKB 500 for 1500kr. Tror denne holder mange tusen skudd, da snakker vi rimelig hagle pr skudd👍
 7. Blir revejakt her også til helga. Naboen er ferdig med slåtten, en stor skabbrev og flere valper er observert.
 8. Jeg bruker en Helle Utvær som henger i beltet, en mora håndtverkerkniv i sekken som reserve, og en eka swingblade i sekken om det kan bli utvomming av rådyr eller større. Helle Utvær er min nye favoritt!
 9. Fortsetter i denne tråden, i stedet for å lage ny. Vet noen om jeg får kjøpt rødt korn til denne? Trenger litt mer kontrast for å utnytte siktene skikkelig.. Bilde er vel obligatorisk;)
 10. Børse mottatt og prøveskutt med oryx, mer enn godkjent resultat selv med åpne sikter. Prøver nok et par pakker partisan for rimelig trening, merker at det trengs litt trening for å bli trygg på de åpne siktene.
 11. Den tikkaen med docter må da være helt perfekt!
 12. Er siktet du har nå godt nok? Ville prioritert å ha en kikkert av god kvalitet på storviltrifla først, og salongen i andre rekke. Ergerlig å stå på fjellet med en billig kikkert som ikke holder mål. Du får mye bra brukt i den prisklassen. Kjøpte selv docter 1.5-6x42 og er strålende fornøyd.
 13. Jeg har frem til nå aldri eid en håndkikkert, og forsåvidt klart meg greit uten. Men leser mange skryter det å ha en god kikkert opp i skyene, og begynner å se at det kanskje har noe for seg. Budsjettet mitt er ganske dårlig om dagen grunnet drillingkjøp. Ikke vet jeg hvilken størrelse som er optimalt for meg heller. Så hva ville kammerfolket gjort? Kjøpt en rimelig kikkert til å bruke enn så lenge, og prøve om forstørrelse virker passe? Eller gi f... og heller spare til noe dyrere og bedre? Jakter mest skogsfugl med spets, rådyr og rev. Er de billigste vortex noe bra?
 14. Opticsplanet har også, husker ikke hvilket merke i farta.
 15. Er vågsland jeg får drillingen fra, virket som en kar med mye kunnskap det ja. Har fått den lokale sjappa til å ta inn et par pakker Norma til meg, så prøver jeg det først.
×
×
 • Create New...