Jump to content

HotShot

Members
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svigerfar har en slik burris, den virker faktisk helt grei.
 2. Lokk på jerpe ser morro ut, skal prøves i løpet av høsten! Selv fikk jeg ei røy for finskspetsen helga som var, nå blir det pause grunnet elgjakta..
 3. HotShot

  Sako a1 222rem

  Sako a1, 222 rem, helstokk. Presis og lettskutt, skyter likt med lapua fmj og softpoint. En ripe på hver side på fortreet, ellers pen. Kan enkelt skru av fremre del av stokken om man ikke ønsker helstokk. Er interessert i ei rifle med syntstokk, eller fornuftig bud.
 4. Et røverkjøp.. https://www.finn.no/158746298
 5. @znopi villsvinjakt med hund ser utrolig artig ut, hvor var dere?
 6. Etter mye tenking hadde jeg endelig bestemt meg for å selge lille-sako'en. Dro den ut av skapet for første gang i år, og gikk ut for å ta bilder før det ble mørkt. Etter å ha håndtert den litt, husker jeg nå hvorfor jeg kjøpte den i utgangspunktet. Venter nok litt til...
 7. https://www.jaktdepotet.no/diverse-smaatteri/diverse-varer/docter-basic-unipoint-2-5-10x50 Er selv veldig fornøyd med min unipoint, så jeg hadde vurdert denne. Syns docter er mye optikk for penga👍
 8. Hvilken demper bruker du? Vurderer å ta 5 cm til, siden "skaden" alt er skjedd..
 9. Jeg har kappet min på 50 cm. God presisjon og grei balanse med demperen på. Allikevel angrer jeg litt, da jeg syns balanse og smell er helt håpløst uten demper. Skulle likt å kunne skyte uten på trening. Hvis jeg en dag bytter løp, blir det et lengre og tykkere løp og liten demper i stedet.
 10. https://www.finn.no/152643242 Hadde selv gått for denne.
 11. Det er vel innenfor hva man kan forvente ja, ville reklamert på den.
 12. Jeg var i samme situasjon da jeg så etter ny hagle, og beretta var akkurat over budsjettet. I stedet for en 10k tyrker kjøpte jeg en brukt SKB 500 for 1500kr. Tror denne holder mange tusen skudd, da snakker vi rimelig hagle pr skudd👍
 13. Blir revejakt her også til helga. Naboen er ferdig med slåtten, en stor skabbrev og flere valper er observert.
 14. Jeg bruker en Helle Utvær som henger i beltet, en mora håndtverkerkniv i sekken som reserve, og en eka swingblade i sekken om det kan bli utvomming av rådyr eller større. Helle Utvær er min nye favoritt!
 15. Fortsetter i denne tråden, i stedet for å lage ny. Vet noen om jeg får kjøpt rødt korn til denne? Trenger litt mer kontrast for å utnytte siktene skikkelig.. Bilde er vel obligatorisk;)
×
×
 • Create New...