Jump to content

HotShot

Members
 • Posts

  236
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,159 profile views

HotShot's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

55

Reputation

 1. Hvordan blir det med 22 wmr da?
 2. Den børsa var en hendig sak @22.Wmr. Hva er dette for noe?
 3. Utrolig bra skrevet @M67, info som dette er gull for oss som er i startgropa innen langholdsskyting. Ser frem til fortsettelsen, spesielt hvordan man blir en stabil skytter, ikke bare hvilket kaliber man må ha. Sikker på at til og med vi 308 skyttere kan lære av dette😉
 4. Takk for tipset! Kjøpte i går, ble virkelig bra. Anbefales!
 5. Gi nettingstrømpa til noen andre, fortrinnsvis dama, og prøv nylonstrømpe istedet😉
 6. Sonic 35 er vel enda noen hundrelapper billigere. Fornøyd med min, men blir styggfort varm.
 7. For å spore tråden enda litt mer inn på det opprinnelige spørsmålet... Har voldsom lyst på fwb 300 igjen, men ikke til 6500. Finnes det noe nytt til salgs som gjør samme nytten, eller må man vente på at noe dukker opp?
 8. Har hatt fwb 300, solgte den da avtrekket var for lett for jakttrening. Angrer som en hund allikevel, det var virkelig presist! Lurer nå på en weirauch hw97, lest mye godt om det.
 9. Blir eier av en m55 sporter på nyåret. Trenger da picatinny rail. Går ut ifra at t3 skinne blir for lang for den korte m55 kassa? Noen som har kjøpt i Norge?
 10. Da er jeg mye klokere, går for kahles. Blir enten ny 312 uten lys eller brukt 624 med lys. Begge har mer klikk enn jeg behøver.
 11. Den har jeg kikka litt på ja, den frister. @M67, takk for god forklaring! Veldig greit for en nybegynner å få det forklart så detaljert.
 12. Som sagt, jeg har lettere rifle de dagene jeg må gå langt. Står vel mest mellom brukt k624i gen 1, ny k312 uten lys og brukt zeiss victory 6-24x56. Evt meopta. Ser for meg at zeiss kanskje er det beste jaktsiktet, men dårligst til langhold. K312 uten lys blir kanskje for dårlig til jakt?
 13. Kan leve med moa. Men fåes de ikke med opplyst retikkel?
 14. Leste litt mer om v6 nå, trodde ikke denne hadde utvendig sidetårn.. Da er denne plutselig veldig aktuell! Fåes den med cm klikk?
 15. 10x10 på 590 hadde jeg vært godt fornøyd med.
×
×
 • Create New...