Jump to content

sideligger

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sideligger

  1. var på revejakt i natt, hakka tenner å skalv som en ny ut klemt unge. i 3-4 tiden fikk jeg se en rev midt på et jorde. Jeg heiv opp den slarkepurka av en mauser, la ann i karmen på gluggen. Og i det jeg brøt opp den tinner spekte sikringa, så hørtes det ut som et lokomotiv ifra 2 verdenskrig som kræsja midt i fjøsveggen. Og reven la til på sprang. Jeg rakk og peise avgårde 3 skudd etter reven, men den datt ikke! Jeg fjernet en linje i innlegget ditt. Den sammenligningen var mindre pen hadde ikke noe med jakt å gjøre. Kjell Olav
  2. Det aller værste jeg veit er dyrevernere !!!!
  3. hva er det som feiler deg da? er du så lite smart at du ikke skjønner at denne tråden inneholder nyttig info? men det er vel ikke så viktig med info om forskjellige kuler om man kjøper ferdig ammo og driter i hva man skyter på elg med..
  4. Helt enig med dæ æ e faktisk på treningsjakt no Opplæringsjakt på storvilt som 12-13 åring? Det er vell ikke helt etter loven?!
  5. hva med .358 NM ? leste en gang i et jaktblad om kaliber til elg, der kom 358 på topp
  6. en tikka t3 er vell å anbefale her
  7. grågåsa er observert, sommeren er nær
  8. det står i utboks helt til de er lest av mottaker sånn er det ialefall hos meg.
  9. Nei men faen da Daniel! Er du sprengt i hue eller!?!
  10. siden den våpenoljen jeg bruker blir for dyr å kjøpe i finanskrisa ! må jeg prøve noe nytt, noen som bruker WD-40 på våpna sine? funker det? erfaringer ?
  11. En ulempe med Brusletto er at det skal ikke mye bruk til før du må kvesses. Dessuten er det jo billigere å kjøpe en hel kasse med Mora kniver enn en brusletto. Da har du kniver til hele jakta, du slipper å tenke på å kvesse, du tar bare en ny!
  12. kort hendig .308, eneste som funker det ! oryx, vulkan, swift osv er jo gode kuler som gjør nytten!
  13. OT !!!! vurderer annskaffelse av en S/S Baikal izh 43, med to avtrekkere ! billigbørse, men må ha, bare må ha
  14. sideligger

    Jaktradio

    har en Zodiac, storfornøyd med denne ! enkel og brukeog har aldri hatt problemer med regn eller kontakt( jeg bruker bestandig langantenne på jakt) hvis jeg skulle kjøpt meg ny så hadde jeg nok kjøpt zodiac igjen.
  15. gleder meg til gåsejakta begynner
  16. var der idag, mye bra å se, timber-showet var jo gøy(bortsett fra at et fjols sendte et fotballmål nedover på foten min ) Leirdueskytinga var det jeg egentlig skulle dit for å se,kjøpte bare en lue + pluss forvarets gamle type primus og våpenolje ! snuset også litt på en Mauser M03 og en icom jaktradio !
  17. kjøper garantert caps !!
  18. baikal er jo bruksvåpen, tåler nesten alt, anbefaler ei sånn , å heller kjøp en dyrere siden ! hva skal du jakte på?
  19. laks funker som bare fanken !
  20. mange fine og artige bilder hitill! sånn det skal være flott jakt med flotte dyr og opplevelser.
  21. når hansen ikke slettet den han som er moderator så kan ikke det at jeg opprettet denne tråden så galt
  22. jeg tror begge disse er tikka.
×
×
  • Create New...