Jump to content

El-JoniZ

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor mye rom bør det være mellom løp og stokk? Drar fint et hvitt ark hele veien ned til låsekassa Mulig dette er helt normalt, blir jo aldri så mange skudd på rappen i jaktsammenheng. Eller så fikk jeg også ett tips om å dra forstørrelesen helt ned til bånn. Og ikke ha på max slik jeg alltid har hatt. Blir nok en tilvenning det gitt.
 2. Har en S&L M-97DL i 30.06. Var på banen i dag og skjøt de første obligatoriske 15 skuddene. Serie en var god, serie to var litt dårligere og siste serie var dårlig. Fikk skikkelig varmgang og det flimra voldsomt i kikkerten. Noen andre som har erfart det samme? Kan jeg gjøre noe for å forhindre det?
 3. Oppløftende fellingstall fra Snøhetta! http://www.jeger.no/artikkel/takker-villreinjegerne-i-sn%C3%B8hetta
 4. Etter en del stang ut i tidligere forsøk, lyktes jeg endelig med å felle et dyr på lesja nå i helgen som var. Fikk det hele på film:
 5. Da fikk jeg karret til meg et simle kort på Lesja - Dalsida Øst. Tar gjerne i mot tips/anbefalinger her eller på pm.
 6. Er det fortsatt noen muligheter for å få seg et reinskort?
 7. El-JoniZ

  Lokking av rev.

  Erikr: Fungerer det selvom jordet er tett ved gård og folk ?
 8. Har du noen tips til meg/fattern ? Jeg er ikke god til å skyte med hagle og treffer regelmessig 10,11,12 skudd på 25 skudds serien. Det er sjelden eller aldri at jeg greier å treffe sånn at hele dua smadrres totalt som jeg ser mange av proffene får til. Nesten alle av treffene mine er lomper som bare sneier borti, slik at den deler seg bittelitt. Problemet ble løst når jeg gikk over til pumphagla jeg fikk her på forumet, da traff jeg mye bedre og har ligget på snitt 15 og flere av duene får gode treff. Men da har hagla jeg lånte av pappa kommet tilbake til han, og han treffer slik jeg gjorde f
 9. El-JoniZ

  Lokking av rev.

  Er det virkelig nødvendig å stå opp så tidlig Sigurd2verud ? Tenkte meg en tur i helga, men gidder ikke stå opp så tidlig. 7 tiden må vel være greit nok vel ?
 10. El-JoniZ

  Lokking av rev.

  Samme tenker jeg Sigurd2verud ! Ser for meg en knallfin helg
 11. El-JoniZ

  Lokking av rev.

  Ingen som bruker hubertus fløyta ??
 12. El-JoniZ

  Lokking av rev.

  Jeg har Hubertus revelokk. Lager en skadet hare lyd mener jeg. Duger denne ?
 13. Hehe.. Skriv inn i google.translate da vettu Neida, har kun den engelske, men har ingen problemer med den. Står en veildening her et sted for hvordan du legger inn kanaler.
 14. Tusen takk for svar Puzzaque ! Det var akkurat det jeg ikke visste. Trodde det var bare å dytte pluggen rett neddi, men her måtte jeg skru også. Men da var det problemet løst Men noen som har et tips iht å lade opp det ny ferske batteriet jeg har fått, eller bruke den helt ut for jeg lader. Regner med det kan ha noe å si for levetiden ?
×
×
 • Create New...