Jump to content

El-JoniZ

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trekningen er foretatt... Gratulerer Rango ! Datteren din er den heldige vinneren Tar kontakt med deg på pm.
 2. Karl-Henrik du er også med!
 3. Ratel og Vegard er også med i trekningen!
 4. Trekkningen vil foregå 18.11. Vinneren vil deretter bli kontaktet, og våpensøknaden kan så sendes inn Nominasjon fra Ranger#44 og Rango er notert!
 5. El-JoniZ

  Hagle gis bort!

  I 2010 var jeg så heldig å overta en Remington 870 Express Magnum fra jonas.l her på forumet! Se innlegget her: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=3&t=34616&hilit=remington+870+gis+bort Nå har jeg "vokst" ut av hagla og det er på tide at den får en ny eier, og ikke minst føre kammerånden videre Pumphagla er pent brukt, synt stokk og kaliber 12/90. Følger med Sig Sauer sikte og picatinnyrail. Gis bort til en ung/fersk jeger. Gi gjerne en kort begrunnelse for hvorfor akkurat du er den rette kandidaten. Om man kan hente våpenet på Østlandet så vil det være en ford
 6. Er det noen som har jaktet tidligere i Rendalen som kan gi noen tips til en som er helt fersk i området? Gjerne her eller på privat melding.
 7. Noen som har noen erfaring med terrenget til Ullensvang fjellstyret på vidda? Har fått tilbud om to kort der, men har aldri jaktet på hardangervidda før. Vet det er overgangsavtaler å få dersom man selv kontakter de ulike valdene, men er dette enkelt å få til?
 8. Det var på sørsiden av drugshøi der langvassdalen går inn. Ca 1500moh. Dyrene kom fra telet og jeg avskjærte dem oppå flata. Så du ei radiomerka simle med rødt halsbånd i flokken? Jeg tror det var en større flokk som delte seg i to for jeg var overraska over at det var færre dyr når jeg fikk ålt meg inn på 50m.
 9. Prøvde oss på ny på dalsida Øst i helgen. Med sønnavær var muligheten gode i forhold til forrige helg. Felte denne gamle (dårlige tenner) simla oppe ved Drugshøi rundt kl 0900 på Lørdag. Var en flokk på 50 dyr som kom trekkende fra telet. Helt utrolig at flokken kom seg gjennom gjengen med sunndalsjegere som lå utover hele telet. Fantastisk utsikt utover mot lesjøen. Heldigvis mye nedover ned til p-plassen i skamsdalen @Mork; Høres ut som mange dyr kom trekkende etter at vi gikk ut av terrenget på lørdags eftan. Oppsynet rapporterte om 800 dyr!? Gratulerer med fangsten, høres
 10. Rapport fra Lesja. Ettersom vi måtte innom fjellstyrekontoret for å overføre kortene kom vi litt seint i gang på fredagen. Valget stod mellom å dra opp til Hjerkinn eller Skamsdalen, men siden vi allerede var nede i Lesja så dro vi inn til Skamsdalen og innøver mot Lesjøen. Valget viste seg å være feil, ingen rein i Skamsdalen med unntak av en liten bukkeflokk oppe i Tverråbotn. I snøheim området var det dyr ifølge reinstelefonen. Lørdag var det faktisk meldt endel sønnavind midt på dagen så vi tok sjansen på å gå fra Gardsenden og langt innover. Var inne i grisungdalen, så ingenting. V
 11. Kjenner spenningen. Landcruiseren er fylt opp og avreise i morgen kl 04.00. Dalsida Øst i Snøhetta er destinasjonen. Oppdatering kommer senere.
 12. Hvordan går det med reinsjegerne? Har vært noen varme dager i fjellet nå så blir vel fint med noen regnværsbyger
 13. Er det noen som har jaktet på Hardangervidda og fortrinnsvis i valdene til Eidfjord Samjaktlag og Halne sameige før? Hvordan er fellingsresultatene her? Vanskelig å søke seg fram til. Aldri jaktet på hardangervidda før, så det kunne vært artig å ha prøvd.
 14. Lovet XXL deg at hagla skulle bli lettere etter noen skudd???
 15. Hvor mye rom bør det være mellom løp og stokk? Drar fint et hvitt ark hele veien ned til låsekassa Mulig dette er helt normalt, blir jo aldri så mange skudd på rappen i jaktsammenheng. Eller så fikk jeg også ett tips om å dra forstørrelesen helt ned til bånn. Og ikke ha på max slik jeg alltid har hatt. Blir nok en tilvenning det gitt.
×
×
 • Create New...