Jump to content

Bullseye82

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Bullseye82's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjøpte i går min første rifle Shultz & Larsen Classic 6,5x55. Fikk ein utrolig god pris og kjempe god service...!!! Jeg kjøpte også en 2fot, men jeg har problemer med å få den festet. Hvordan klarer jeg å "fjerne" reimfeste for å kople på 2fot`n? Kjekt å ha denne montert når jeg skal skyte inn godbiten min
  2. Fikk i dag min første and. Siland. Hvordan skal jeg gjøre dette? Hvis jeg vil ha andebryst med skinn må jeg da plukke anda for så å skjære ut brystet? Skal jeg da legge brystet i vann med eddik for å få ut transmaken? Hvor mye eddik skal den være i forhold til vann? Takker for svar.
  3. Damn.....Får du gode rabatter på skudd når du har såpass mangen skudd i året? Eller jobber du kansje i en våpen/sportsbutikk og får det til innkjøpspris?
  4. Det er viktig å holde treffsikkerheten vedlikeholdt! Så jeg lurer på hvor mange skudd skyter dere i året? Jeg har vel skutt ca 500skudd i sommer. Begynnte dårlig med LITE treff i tidlig sommer. Da er det snakk om 10 av 25 mulige men kom seg fort etter en pakke og 2. Men forrige uke hadde jeg 75 skudd. 1 pk. 18 av 25 mulige 2 pk. 20 av 25 mulige 3 pk. 22 av 25 mulige (personlig rekord)
  5. Hvilken sekk bruker du i jakta...? Og hva har du med deg av utstyr...? Jeg har Bergans Hugger 30L Med meg har jeg: Sporter EX 8x42 Brusletto Falken Et par gamle aviser til rypene mine Kart og kompass av området Et ekstra par sokker En flaske vann Sjokkoladeplate er ALLTID med Og eventuelt en pakke kjeks o.l
  6. Har aldri fått hare før...Men jakter ryper i et terreng der det er enormt med hare spor. Jeg lurer da på hvordan gjør jeg opp haren NÅR jeg får den? Spretter opp buken, fjerner invollene å legger inn kvister? Det jeg skulle likt, var å hatt en webside m/bilder som jeg kunne sett prosessen. Noen som kan hjelpe med det? Eller er det noen som vet om noen gode kokebøker m/bilder? Skal kjøpe meg Fuglejegerens kokebok, men slik som tittelen høres ut så hjelper den lite til hare!
  7. Bullseye82

    Brusletto

    Falken eller Skinner...? Noen som har erfaring med disse? Jeg må ha ny kniv til jakta! Siden jeg har pensjonert min Brusletto Hunter. http://www.magasinet.no/display.aspx?me ... rodid=2873 http://www.magasinet.no/display.aspx?me ... rodid=4070 Hadde tidligere en kniv som hadde samme "fasong" på bladet som disse! Beste kniven jeg noen gang har hatt og mistet....! Eller anbefaler dere en annen kniv som ligner på disse? Jeg jakter KUN småvilt.....Så er på ingen måte tenkt til storvilt.
  8. Da var kniven ute...Men desverre på bekostning av slira. Brukte et tynt flatt skrujern å lirket forsiktig rundt slira, så løsnet "plata" som holder press rundt slira. Men takk for gode råd...prøvde salo, banke, varme, men til ingen nytte! For liten tålmodighet tenker jeg
  9. Har seg sånn at jeg var på fisketur for ei god stund siden, å fiskeveska blei "glemt" igjen i garasjen! Å her har det jo oppstått fuktighet iløp av høsten. I sekken hadde jeg glemt en Brusletto Hunter. Som jeg nå ikke får ut av slira, sikkert pga fuktighet. Noen som har noen gode tips om hvordan få kniven ut uten å ødelegge slira?
  10. Takker for svar. Da får vi se om det blir suksess på neste jakt!
  11. Neida, var dette jeg var på utkikk etter! Ser ut som jeg må se litt bedre etter neste gang
  12. Det burde vært en søketråd der vi kan søke på ønsket overskrift. Er nok mangen som ikke finner den di er på utkikk etter som synes det er mye lettere å lage ny tråd bare...! Dette bør vurderes...
  13. Spm 1: Når man bruker lokkefugl, kan man f.eks bruke stokkand for å lokke kviand? Er lite stokkand i området...men mye kviand...å onkelen min hadde noen stokkand lokkefugl liggende. Eller må eg gå til innkjøp av kviand lokkefugl...? Spm 2: Fant en lokkefløyte på en nettside, Tysk lokk And/Kråke. Er dette generell andelokk? Å kan brukes til di fleste ender?
  14. http://www.vgtv.no/?id=26862&category=1 Ska jo nesten ikke gå ann dette her!!
  15. Hvor lenge kan man lagre ammo før di "går ut på dato" ? Eller holder di seg ei stund hvis du lagrer ammo`n tørt og godt?
×
×
  • Create New...