Jump to content

BigBore

Members
 • Content count

  492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BigBore

  Svinepest - hvor reiser vi nå?

  Vi har ennå ikke bestilt noe. Innspill?
 2. BigBore

  Sonic Ballistic 9,3x62

  Da får jeg COL 84,5. Eller tar dere med kanten der kroningen starter som drivbånd?
 3. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  TUG 293grs må være bra 🐗medisin?
 4. BigBore

  Bygge om magasin Browning BAR

  Må ikke kunne ta 10stk 9,3. Er det lettere å få et 30-06 til å virke om du bare putter i, eller bygger om til 5-6 skudd?
 5. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Jeg er enig med deg Per, men... om det må en 286grs solid kule til, så holder jo ikke 30-06 til gris? Nå er RWS DK bygd opp med en bakre kjerne som holder sammen og sikrer dybdevirkning. Og om vi tar Geco plus på 255grs, som er loddet, bør jo det være like bra el bedre enn 30-06 med en hvilken som helst vanlig kule.
 6. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Til de av dere som er intr i trådevnet så har jeg bestilt 100 Geco Plus 255grs. Så får vi se. 😎
 7. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  En mellomting mellom bombe og kladd.. Mellomting mellom lett og tung... Da jeg ønsker spisse kuler er det vel 250grs Accubond og 247grs RWS Kegelspitz som jeg pr nå har som alternativer.
 8. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Er litt enig i dette. Men om jeg skal ha en tung sak, så må det vel bli en bløt sak som lager lit vei i vellinga, ikke bare går rett igjennom.
 9. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Noen som har prøvd Geco Plus på 🐗? Ser ut til å være spiss nok til å veksle bra. Myk nok til å gi «litt splinter», men bonded og bør holde sammen. Litt som en 232 Oryx kanskje? Men med litt mer tyngde med 255grs. Koster heller ikke skjorta, så kan da bruke den til trening også. Kanskje oppunder 800ms med en heldig lading?. N540??? Har også noen 286grs Rhino på gang.
 10. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Gris Per, vi snakker gris.. Vet du liger tunge klædder.. Må forresten ta en runde til med Hysol'n, brukte litt for lite.
 11. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Tja.... på alle griseturer jeg har vært på til nå, så er vel lengste hold ca 80m. De fleste har vært rundt 10-40m. Det er mitt litt syke hode som er utfordringen her. Jeg har noen 225grs DK igjen etter sist tur, som jeg brukte i en Blaser. Disse "sprer" hele 8-9cm i BAR'n på 100m. Og det går jo ikke an å bruke. Så er jo litt av hele morroa med jakt det å tenke, fundere og eksprimentere med ammo.
 12. BigBore

  Tung slegge eller splintbombe

  Ja jeg vet at alt duger om du treffer rett... men hva parkerer villsvin fortest på drivjakt. Jeg har opplevd flere ganger i Polen at de ikke går etter på ettersøk, selv om jeg er sikker på at jeg har truffet og forklarer de dette. Har i ettertid fått vite at dette er delevist bevist av driverne. De går tilbake på natten og henter dyrene til eget bruk. Men jeg vil ha grisen i bakken og derfor tilbake til spørsmålet... Lett kule som RWS DK, RWS KS, Oryx, vulkan i 800ms el slegger på 286-320 grs? PS Bruker BAR i 9,3x62 så det må være ganske spisse kuler for å sikre funksjon.
 13. BigBore

  Geco plus 9,3x62

  Har nå automat og trenger spiss kule til Drevjakt. Mer erfaringer nå? Om denne blir jaget opp i 800ms så må det jo bli stopp på nasse... vurderer også 255grs RWS KS.
 14. BigBore

  Avtrekk Browning Bar

  Kjøpte en ny mk3 og på den er avtrekket bra.
 15. BigBore

  338-06 imp 40´ i Sauer STR

  Det hjelper nok ikke å massere magasinet ifm bolten problematikken. 🤔
×