Jump to content

v-max

Members
 • Posts

  2,167
 • Joined

 • Last visited

About v-max

 • Birthday 05/08/1912

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

v-max's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. legg en palle oppå...skåner åta for åtefugln....reven graver og kommer til uansett.detter har jeg gjort i 15 år.når du har snø,lager du luktespor inn til åta,det gjør at du trekker inn rever fra lange distanser.
 2. i utgangspunktet skal det jo være positivt med lite rev,men jeg blir deprimert av det.er den artigste jakta i mine øyne....rypjakt er for snobber og femidotter
 3. da er kupuppen lagt ut.har dårlig tro i vinter.ser lite hvalper her i Lofoten....hvordan ser det ut i resten av landet?
 4. er kun dem som har dyr i området,som har bestemt.er vell bare halvparten av alle grunneierne,som faktisk eier der.var et beitelagsmøte.
 5. her er et godt området for rypejakt,som jeg er grunneier i.i går stengte grunneierene som er med i beitelaget hele området for jakt uten at jeg har fått noe innkalling til møte.ringte og fikk til svar at når flertallet ville stenge et område var det det som gjalt.er usikker om dem kan gjøre det?begrunnelsen for stengninga var at dem ville at ørna skulle få rypene i stedet for jegerne,slik at lammetapet ble redusert....merkelig begrunnelse.noen som kan si meg om jeg kan gå på jakt der,eller om stengningen er et faktum?
 6. vært og testet 3 forskjellige kulevekter i dag. nosler balistic tip i 165 grs,med 54grs 204 . 125grs balistic tip med n-140 53grs n-140 .og a-max 155grs med 49grs n-140 ... tror kanskje begge noslerkulene er laddet med for mye krutt,da jeg hadde spredning på 15-20 m m på begge,mens a-maxen sammlet på 6m m....noen formeninger om 30-06 i store og lave hastigheter? og et siste spørsmål ang a-maxen,gir denne noe ekspansjon i små vilt som kråker og rev?eller vil den oppføre seg som en helmantel?
 7. gammel tråd,men blåser liv i. ladedata 165 nosler ballistic tip med n-140 krutt ...er oppgitt ladedata opp til 150 grs kuler i ladeboka med n-140. brukte n-140 til 125grs ballistic tip,så skulle fådd brukt opp kruttet....
 8. v-max

  Zeiss Conquest HD5

  ser det er fikset nå. er denne duganes til 1000 meteren,eller er det for lite klikk?
 9. v-max

  Zeiss Conquest HD5

  http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=4311 1 cm klikk på 1/4 moa står det i beskrivelsen....hva betyr det???
 10. er begynt å spekulere i om gris egentlig er så bra åte....di siste årene har reven valgt bort det her....den tar først på kujur,så sau og geit...spesielt geit og kje ser ut til å fryde mikkels gane.har alle disse tingene på samme åte,liggende fra hverandre noen meter,så det er lett å se hva mikkel velger bort.
 11. v-max

  Zeiss Conquest HD5

  hvor langt kan man nå med antall klikk på denne på en 30-06 ?i null på 100 m.
 12. så i en kombinasjon med langhold og litt skumringsjakt,vil meoptaen være mest optimal?
 13. http://www.sportsbutikken.no/default.pl ... pageId=906 den?eller http://www.jaktfall.no/produkt/jakt/opt ... ffp-ebr-2c denne? jakt på rev og langhold 500-1000 m.innenfor en høvelig budsjett..... vortex vs meopta .
×
×
 • Create New...