Jump to content

einherje

Members
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by einherje

 1. Jeg vet ikke. Jeg bor i motsatt ende av landet. bare lurte siden de har overtatt politi mesteren fra Tromsø.
 2. Fra samme roteskuff. Hvilke våpen passer disse til?
 3. Vekker denne til live igjen. Skifter Tromsømodellen nå navn til Sør-Øst modellen?
 4. Takk. Er du sikke på at det er Sten-piper? Jeg tviler ikke, men det står Lahti på eska til den ene. Pistolpipa er ei Glock pipe.
 5. Driver og rydder etter en børsemaker. I den forbindelse: Hva er dette?
 6. einherje

  Tripod

  Det ser ut som Brownell markedsfører både alu og carbon.
 7. einherje

  Taurus 1911

  Det ser ut til at Landrø har tatt opp importen.
 8. einherje

  Taurus 1911

  Ser at Taurus har fått importør til landet. Jeg ser etter en ny 1911 type pistol. Er det noen som har prøvd Taurus sine modeller? Jeg har to revolvere fra Taurus, og er veldig godt fornøyd med disse. Alle ser rart på meg når jeg tør komme på banen med annet enn S&W-revolver, men jeg verken bommer eller treffer mer enn de andre. Ut av esken hadde mine to revolvere veldig gode avtrekk og jeg har ikke hatt problemer med dem. Er det slik at evig eies kun........ osv? Er det noen som har erfaring med Taurus´ pistoler?
 9. .......Ackley Improved chambers use the same bushing size as the parent case. See chart provided or consult product instructions for cartridge/bushing size details. Står det på Hornady sin hjemmeside. https://www.hornady.com/headspace-bushings#!/
 10. Anbefaler at du finner ringer eller skinne som bygger litt forover. Det kan bli litt knapt med øyeavstand med bare vanlige ringer.
 11. @Tjukkas. Da jeg gikk på skolen som lå på Ila i byen brukte vi banene i Sørlimarka mye. Det må jo være noen av de mest naturflotte banene i landet! Jeg vet ikke om de er åpne for bruk for allmenheten?
 12. Her i Finnmark har vi visstnok hatt minst tillitt til politiet av de spurte i landet. Mesteren forklarer det med våre "holdninger og kultur". NRK trekker fram en del årsaker som kan være grunnen til at politiet ikke akkurat er bejublet. https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/lav-tillit-til-politiet-i-finnmark-_-skylder-pa-innbyggernes-holdninger-1.14880028
 13. Tja...Pen børse. Den bør vel innbringe 2500-3000,- her på Kammeret eller Finn. Det er jo en M98. Uten kikkert da.
 14. Jeg skjulte nok sarkasmen litt for godt her. Det jeg mente å si, var at jeg tror at det er større sjanse for at en korpulent herremann i rød jumpsuit og hvit hårvekst i fjeset skal skli ned pipa mi den 24/12, enn at noen setter ned prisene.
 15. Blaser, Sauer, Sig, Minox, Swarovski osv. burde jo bli billigere nå. Ved å importere og distribuere selv er et fordyrende mellomledd borte. Det sier i alle fall reklamen i andre bransjer. De sparte kostnadene burde komme forbrukerne til gode.
 16. Det kan også se ut som om bransjen "ommøblerer" litt. Noe av salget som foregår kan kanskje skyldes at distribusjonen forandres. Agenturer blir overtatt av andre, og dermed også serviceledd og delelager. Da er det kanskje på tide å rydde litt på lageret. Blasergruppen har vel egen distribusjon nå? Da må vel kanskje Norma og Landrø og flere se seg om etter nye merker?
 17. Dette er bilen vår etter et oppdrag i en krigssone i Afrika. Jeg kan ikke fortelle så mye annet enn at vi plutselig oppdaget disse. Tror ikke det er målrettet skyting, men feiring av et eller annet slag. Bilen var ikke pansret, men en standard LC.
 18. Kan det være fasit i første del av denne instruksjonsvideoen? https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=HS-fkLXZIFA&fbclid=IwAR2rYpb0qM6a16NnhCM-VpMcP2xy2JQoJOcXArFqvCrol7CJiRYSwA76BgQ&ab_channel=hobbyhumoristen
 19. Jeg har brukt dette i mine skap. Finnes også hos Europris og båtforhandlere. https://www.biltema.no/batutstyr/batkomfort/batmatter/antisklimatte-2000024226
 20. Det er ikke så lett å få kikkerten virkelig lavt på disse børsene. Ved en lav montasje/ringer, så treffer som regel hevearmen okularet på kikkerten.
 21. Hmmm. Beklager veldig mye hvis mine observasjoner i utlandet gir noen lyst til å skyte meg. Det var da ikke meningen.
 22. Årtusenskiftet feiret jeg på vakt i Camp Lebane i Kosovo. NATO hadde gjort en en stor innsats med å samle inn og beslaglegge alle våpen blant sivile i området. Ja det skal du tro:-) Kl 2350 smalt det. Det gikk noen K kaliber 7,62x39 og 7,62x54R rett opp i lufta. Rett bak vaktbua var det et stort bølgeblikktak. Alle vet at det som går opp må komme ned. Til tider hørtes det ut som det regnet på taket. Jeg tror ikke ei eneste kule gikk gjennom bølgeblikket.......Det hører vel med til historien at det ikke ble funnet mange våpen i området rundt i tiden etter nyttårsaften selv om det ble lett.
 23. "Hører" at parringstiden har begynt her oppe i nord. Uvanlig tidlig. Veldig varm vinter i Finnmark i år. Tro om det kan være årsaken?
×
×
 • Create New...