Jump to content

Nyati

Members
 • Posts

  393
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nyati's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

25

Reputation

 1. Få børsemakeren til å dreie av en millimetere eller to i kammerenden. Da kan det lages nytt kammer, og pipa er god som ny. Dette har jeg fått gjort mange ganger. En "utskutt" banepipe blir som ny. En grundig puss og mantelfjerning gjør også underverker!
 2. Hva med 50 Alaskan? Passer fint i en Ruger No1 Starline lager hylser Enkelt og greit.......
 3. Mauser M98. 9,3x62 eller 8x57 Da har du en skikkelig rfle....!
 4. Jeg har brukt Rafal til mange jobber i årevis. Topp arbeid, holder hva han lover og blir ferdig til avtalt ti. Anbefaler Rafdal på det varmeste!!
 5. Er det noen som kan måle svalehalesporet på en Tikka? Har en montasje som kanskje passer, den måler ca 14 mm på det bredeste i sporet.
 6. Jeg har fått med meg at skyteprøven for 2019 elder også i år. Hvordan er det hvis man har ny rifle? Takknemlig for link som klargjør dette.
 7. Pipene skyter fra hverandre. Aner ikke når den er produsert. Kan forsøke å finne RWS ammo.
 8. Har forsøkt å få en Angelo Zoli O/Ucal 7x65R til å skyte. Pipene skyter fra hverandre med alt fra 120 til 175gr kuler. Er det noen som har et slikt våpen, eller vet hav den kan være regulert med? Fabrikken ble nedlagt for mere enn tredve år siden, så det er umulig å finne noe der. Takknemlig for tips / info
 9. Tror jeg trenger et slikt verktøy. Tips til noe som er bra og ikke koster en liten formue?
 10. Hørte et rykte i dag, fabrikken skal legges ned i løper av dette året. Noen som har info? Hvis dette skjer, hvordan skal det da gå i DFS?
 11. Får snart min 45 Marlin boltrifle. Tenkwe på sub-ladninger, 350 eller 400 gr kule. Tips til gode ladninger. Hvilken type lyddemper vil fungere best?
 12. Har brukt Nosler P 300gr i 375H&H på alt fra rådyr til bøffel. Suverent bra kule, ekspanderer på små dyr og går dypt i store.Har bare funnet en, den gikk ca 80 cm i en bøffel, lå mot skinnet. Anbefales! Ladning har hele tiden vært 80gr Vit. 160. Kan nok få mere hastighet med annet krutt, men denne ladningen virker helt utmerket, til og med i +50 grader.
 13. Jeg antar at en skrue til M98 vil passe.
 14. Kle deg godt og varmt. Klærne må være mest mulig lydløse. Dekk til ansikt og hender, bruk headover eller nett og hansker. Legg mobiltelefonen med lyden av LANGT ned i sekken. Vær oppmerksom hele tiden, det kommer ofte dyr som det ikke er drev på.. Og til slutt: Sitt stille og hold kjeft!
×
×
 • Create New...