Jump to content

c0nan

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by c0nan

  1. "A bureaucrat is the most despicable of men, though he is needed as vultures are needed, but one hardly admires vultures whom bureaucrats so strangely resemble. I have yet to meet a bureaucrat who was not petty, dull, almost witless, crafty or stupid, an oppressor or a thief, a holder of little authority in which he delights, as a boy delights in possessing a vicious dog. Who can trust such creatures?" Oy Vey, jeg har kun fire av fem, visste ikke at jeg trengte finlandshette. På tide å utvide sortimentet av terrorverktøy.. Dette ser man tydelig på "No fly"-listene de har på andre siden av dammen, du havner på lista, får ikke beskjed om det, navnet ditt er der og ingen vet hvorfor du er der, og ingen vil fortelle deg hvordan du kommer av lista. Belønningen er jo selvsagt å bli befølt av feite pervoer før du får lov til å sette deg på noe fly. Men nå blir jo stort sett alle det, så da er nok alle terrorister likevel. Det er ikke uten grunn at alle nasjoner som kan kalles nogenlunde siviliserte har dette i grunnloven, uskyldig til det motsatte er bevist.
  2. Det var vel uttalt av Benjamin Franklin for å illustrere hva en republikk var, hvor man har et lite antall regler som ikke skal kunne stemmes over uansett hvor mange ulver som har lyst på sauen. Men vår kjære statsminister sa jo at vi skulle få mer demokrati, så ulvene er i full sving. Men den generelle befolkningen er dessverre mer opptatt av fotball og øl enn kjedelige ting som frihet. Min personlige favoritt: "If you love wealth more than liberty, the tranquility of servitude better than the animating contest of freedom, depart from us in peace. We ask not your counsel nor your arms. Crouch down and lick the hand that feeds you. May your chains rest lightly upon you and may posterity forget that you were our countrymen.”
  3. Ganske dyr til å være en eldre lykt med 0,7 Watt LED. 18 lumen på 1 cr123 og 12 lumen på 1 AA. og forresten, hva er galt med Midway? "This light is capable of running on one AA, AAA, or CR123 battery." Tenkte det ville være kjekt med ei lommelykt som kunne bruke opp alle de halvt utslitte AA og AAA-ene, og sikkert noen cr123 etter hvert. Eller som det også heter, "kjekt å ha"
  4. Batterispørmål: Fenix TK40[/url]https://www.fenix-store.com/product_info.php?products_id=696[/url]. Her står det "Do not use Energizer Lithium AA cells for this light." Noen som vet når man ikke skal bruke lithium AA istedenfor alkaliske AA? Spørsmålet gjelder forsåvidt alle apparater, ikke bare lommelykter. AA-lommelyktspørsmål: "The TK40 is the world's brightest, AA-powered flashlight." Stemmer dette? Googlesøk sier noe om Olight Polestar, men finner den ikke i noen norske nettbutikker.
  5. Hovedoppslaget på forsiden av Hamar Arbeiderblad i dag fikk du og
  6. Noen som har peil på hvor man får tak i Gerber Omnivore i Norge? Finner den på Midway, men er ikke særlig lysten på å handle derfra.
  7. Var på Europris i helgen, og fikk se hodelykt til 25 kroner. måtte selvsagt kjøpe den Hadde ingen hodelykt fra før, men tenkte den kunne være kjekk å ha istedet for lommelykt de gangene man trenger det på kveldtid ute. Vel, den var verdt 25 kroner Skjønner nå hvorfor det er viktig med bred spredning av lyset på hodelykter, var irriterende å vri på hodet hele tida for å få utnyttet den smale lysstripa.
  8. Jo da, men når man ikke har den fjerneste anelse om retningen, så er jeg ikke spesielt motivert. Synd om man skal kaste bort tid og litt penger, for bare å finne ut at man er medlem av nok en kommunistorganisasjon
  9. Jeg er en av de. Formålet er foreløpig veldig ullent, med unntak av driftingen av kammeret, som jo er et kjempegodt tiltak i seg selv. Hvem skal styre NOJS, hva slags mål har de, konkretisert? Hva slags typer er medlem av NOJS, personer fra NV eller DFS? Viktig forskjell bare det.. Hva er synet på de forskjellige lover, hvilke ønsker man å forandre, og i hvilken retning? Dette er tydeligvis noe som skal gå seg til etterhvert, slik jeg forstår.
  10. Noe jeg alltid har undret meg over, kunne vanlige folk se andre verdenskrig komme? Hvorfor virker det som om det kom som julekvelden på kjerringa at en verdenskrig kunne komme, var folk i Europa blindet? Tyskland rustet opp noe helt vannvittig over flere år, hvorfor kom det som en overraskelse at det ble krig? Hva fikk tyskerne, et flott folkeslag som har vært i spissen for utviklingen av verden, over flere hundre år, til å invadere fremmede land og legge under seg fremmede folkeslag og tidvis begå vannvittige grusomheter? Var depresjonen det som fikk tyskerne til å tippe over? I så tilfelle, ser vi starten på en ny stor krig i Europa? Med den økonomiske krisen som såvidt har startet, vil folket i Europa være villig til å invadere andre land og begå grusomheter? Er det i så fall under EU-flagg eller nasjonale flagg, hvor nasjonene atter går til krig mot hverandre? Er Norge, med olje og gass og fisk, noe EU nesten ikke har, og med svak forsvarsevne, interessant for andre land å invadere? Krig vinnes forøvrig som oftest av de som er villig til å kjempe lengst. Afghanistan er interessant i så tilfelle; her kaster man inn verdens største nåværende militære enhet (USA med varierende støtte fra andre Natoland) mot en gjeng analfabeter som bor i huler, og etter åtte år og gudene vet hvor mye cash er man ikke i nærheten av å slå de. Hvorfor er de en større motstander enn selveste Tyskland, en stor industrinasjon da og nå? Kan det ha noe å gjøre med at tyskerne følte seg svake, etter å ha invadert mange land og gjort ondskap få har gjort før og etter dem? Onde menn blir alltid svake når de møter menn som er villig til å stå opp og bekjempe de. Finland jaget ut to verdensmakter, Sveits har ingen turt å røre på et par hundre år. Er man forberedt fysisk med våpen og menn med viljen til å forsvare, skal det mye til for å slå ut en styrke, noe afghanerne har ettertrykkelig bevist. Har vi den samme viljen hvis vi skulle bli invadert? Har vi nok våpen? Har vi fysikken og den militære treningen i orden, vil vel nødvendigvis også viljen bli større? Det var mye funderinger over fremtiden på en søndag kveld gitt
  11. Utenlandske kriminelle overholder ikke norsk våpenlovgivning http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3500885.ece
  12. Kanskje man skulle startet en tråd under bibliotek over hvilke bøker som er å anbefale å ha når USA\EU\islamske fundamentalister\Russland (eller andre herlige enheter som jeg har utelatt) kommer på besøk for å ta ALT vi har. Leste ei bok for et år siden om geriljakrigføring sett fra et sveitsisk synspunkt, boka var rett og slett en manual for hvordan man tar opp kampen mot en stor fiende, men med bakgrunn i sveitsisk doktrine. Men som sveitsere sikkert ville sagt, det er bedre å ha et forsvar og ikke trenge det enn å ikke ha et forsvar og trenge det. Samtidig bør det vel nevnes at sveitsisk doktrine bygger mye på små militser, noe som neppe er politisk korrekt i Norge.
  13. Man ser jo mye av det samme idag, heimevernet trener vel snart bare på å ta terrorister(hva enn definisjonen på de er). Forsvaret generelt har vel snart ikke igjen vernepliktige soldater, lurer på hvor mange som dimmes før tida idag. Men om det blir krig, tviler jeg på, ser man på forberedelsene ligger det mer an til Sovjet-stil overtagelse, EU-systemet ligner mer og mer på Sovjet. Og våre politikere er nok like mye med på det som i 1940.
  14. Skummel canadisk journalist http://www.thestar.com/news/gta/article/757440--fiorito-the-cops-came-and-took-my-gun?bn=1
  15. 395 kroner for den med 5000 kalorier Godt mulig jeg kjøper en til å ha i sekken, men i så tilfelle tester jeg den ikke ut først. Litt ekstra spenning må man jo ha hvis det først skal gå skikkelig til helvete en vinterdag Når jeg ser bildet på linken til VeTus, skjønner jeg hva du mener. Med all den plastikken som beskyttelse smaker den vel like godt (eller jævlig) om ti år.
  16. Hvor er det dere kjøper disse feltrasjonene FR 5000? Finner kun turmatposene. Hadde vært kjekt med noen sånne i sekken skulle ting gå litt feil ute i Guds frie natur. Men kanskje best å teste de ut før jeg legger dem i, litt kjedelig å havne i knipa med mat man ikke klarer å trøkke ned Spørsmål til hærfolket her; lever dere bare på feltrasjoner når dere er på øvelse? Glad jeg valgte å dra i marinen, der gikk folk opp i vekt
  17. Københavnmøtet, som vel skulle redde verden fra CO2monsteret, ble en fiasko. Heldigvis. Møtet handlet om å skattlegge verden gjennom diverse reguleringer som skulle reguleres av en global politisk orden av noe slag, men etter det jeg fikk med meg falt det gjennom fordi Kina og Russland ikke likte at opplegget skulle styres fra storbanker hvor nasjonene ikke fikk noe (GoldmanSachs JPMorgan osv). Dette var vel det lekkasjene fra en eller annen dansk gruppe avslørte. Før møtet var jo kineserne veldig ivrige, da de fleste trodde det skulle handle om å skatte Vesten til døde og sende fabrikkene til Kina for å redde verden. Forøvrig, er dere redde CO2monsteret, slutt å fly
  18. Lyddemper til revolver? Og en add-on som gjør at man kan skyte ned et helikopter? Får man tak i dette i USA
  19. Hvis man skal ta helt av kan man jo ha i litt tørris før man lukker kassa for å kverke oksygenet, da kan vel ammoen brukes av barnebarna man ennå ikke har.
  20. Trodde det kun var 3+4 generasjon nattkikkert det var restriksjoner på jeg. Hva slags "vanlige" sikter er det som kan være forbudt?
  21. c0nan

    Slakting av julegris

    Virket ikke som han tok notis nei, hadde han gjort det så skulle han løpt over alle hauger med meg hengende i tryntauet Men griser er tillitsfulle de, og når du har fora de med kaker så er du deres beste venn. Han kan umulig ha følt noe særlig heller, han bare grynta litt slik alle griser gjør, du hører når en gris er redd. Hvis du vil høre en redd gris, ta en liten gris og løft den opp, da skjønner du hvordan en redd gris høres ut.
  22. c0nan

    Slakting av julegris

    Fin tråd, men den minner meg om hvor mye jeg savner gris på garden Ingen dyr er like morsomme å ha som grisen, med mulig unntak av geiter. Husker en episode hvor bygdas slakter traff feil, og bolten ble sittende i hodet og vi ikke fikk den ut Utrolig nok tok den ingen notis av det, sto bare og kikket på oss, virket mer irritert over tryntauet Fikk løs bolten til slutt, og på andre forsøket gjorde boltpistolen jobben. Men med tanke på de steinene jeg har sett griser løfte, er det nesten rart de ikke er tjukkere i hodet
  23. Noen som har en direkte link til brevet, eventuelt kan legge det inn? Alle linkene her fører ingen steder. Ut fra kommentarene her ser det dog ut til at makta, representert her ved POD, fortsetter sitt korstog mot vanlige, lovlydige mennesker.
×
×
  • Create New...