Jump to content

TargetMaster

Members
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About TargetMaster

 • Birthday May 25

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lader 6,5x55 i Dillon 550. Da jeg satt opp pressa for å lade 6,5x55 merket jeg at tennhettene står litt skeivt i hylsa. Noen som ha tips til hvor feilen kan ligge??
 2. Dersom du ikke skal skyte PPC er STI Trojan rette våpenet etter mim mening. Leveres både i 9 mm og 45 ACP. Er også billigere da ikke behøver Aristocrat siket til feltskyting.
 3. Det finnes ikke Federal smal pistol hos noen jeg har hørt fra. Jeg har selv strammet fjærene på revolvere og ladet med Winchester smal pistol. Det går fint.
 4. Min xxl butikk er i Horisont senter, Åsane Bergen. Jeg er veldig fornøyd med den behandlingen jeg har fått.
 5. Jeg har nå fått tilbake pistolen fra XXL og kan bare berømme selskapet for god service. Pipen er byttet og pistolen er ellers pusset opp på beste måte. I tillegg til ny pipe og finpuss var pistolen "blånert" på nytt så det var som å få tilbake en "ny" pistol. Alle kostnader ble tatt av selskapet så det kan vi kalle en seriøs leverandør. Det er nå skutt ca. 500 skudd uten problemer av noe slag så jeg er veldig fornøyd med den jobben som er utført. For meg er saken løst på en god måte så vi får bare håpe at Fiocchi for orden på den ammunisjonen som de sender til Norge.
 6. Når leverandører forteller at kunder som vanligvis kjøper 1.000 hetter nå sist kjøpte 6-8.000 hetter kaller vi det hamstring.
 7. Leverandøren av den defekte ammunisjonen har tatt ansvar og vil reparere pistolen for egen regning. Dette virker som begynnelsen på en god løsning så jeg håper at resultat blir som forventet. Kommer tilbake med en sluttrapport når jeg har fått pistolen tilbake. Takk til alle kammervenner for tips og gode råd.
 8. Federal SP er etter det jeg har kommet frem til utsolgt over hele landet. Hamstring er problemet da det skal være tilstrekkelig med hetter i markedet. Enkelte har skuffer og skap fulle Det skal komme nye hetter i september så dersom vi oppfører oss så blir det nokk til alle. Jeg har ladet 38 spes med Winchester SP i dag men det blir for mye klikk. Takk for tips fra dere alle
 9. Hvor får vi tak i tennhetter Federal small pistol for tiden?
 10. Jeg har ikke tilstrekkelig kunnskap om hvordan jeg skal legge ut bilder her. Er mest vant til "dobbeltklikk" og så er det på plass. Ved forsøk på å legge det inn på galleriet får jeg melding om at det er for stort. Så da blir det ikke bilde denne gangen. Beklager.
 11. Klarer ikke å legge ut bilde. Får beskjed om ar det er for stort. Hjelp?
 12. Takk for godt innspill. Etter det jeg har forstått ligger saken nå hos kjeden sentralt. Jeg skal ta med alle gode forslag fra kammer-vennene i min argumentasjon.
 13. Det er absolutt ingen som sjekker om det er ei kule i løpet når man er midt i en konkurranse. Her snakker vi om PPC, hurtig militær og felt. Når ny patron er i kammeret går skuddet. Dersom pipa skulle sjekkes mellom hver skudd ville det være umulig å drive med konkurranse skyting. Jeg tror ikke at du helt forstår hvordan hurtigskyting med pistol foregår
×
×
 • Create New...