Jump to content

Balci

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. 1. oktober 1990 var jeg ikke født engang, så da regner jeg med at alt skal gå glatt
 2. så dette kan bestilles og brukes, uten at onklel blå sparker ned døra mi?
 3. http://www.shotgunadapter.com/" target="_blank Kom over denne, vistnokk så sender de denne adapteren verden over. Ville kjøpt en .22LR adapter til hagla, men ville ikke dette gått for et registreringspliktig løp, under totallendge oppå det?
 4. da var den siste krone donert til dem ihvertfall
 5. Balci

  Gun control

  Lyddemper til revolver? Og en add-on som gjør at man kan skyte ned et helikopter? Får man tak i dette i USA http://www.youtube.com/watch?v=vvF4yurWSc0
 6. Balci

  Gun control

  ''Har våpenlisens Etter det VG Nett erfarer er den drapssiktede jaktinteressert og har lisens på to våpen. Det er ikke klart om et av disse våpnene er drapsvåpenet.'' http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... tid=583076
 7. Balci

  Gun control

  http://www.dagbladet.no/2009/12/19/nyhe ... g/9597865/ ''33-åringen ble skutt og drept da han var på besøk hos den våpeninteresserte 25-åringen i Langevåg. Les mer'' ''våpeninteresserte'' Mhm... Tilbake til topic, et par til av disse episodene, og vi må alle bøte med Sauer'n.
 8. Balci

  Gun control

  http://en.wikipedia.org/wiki/United_Sta ... _of_Rights Liker disse jeg da.
 9. Balci

  Gun control

  Trådstarter er NRA medlem, også.
 10. Balci

  Gun control

  Både og, men typiske eksempler ''Gun-control'' ville vært England, California, New York, Japan, Korea etc. hvor det er nærmest umulig å skaffe seg et våpen for rekrasjon, sport eller selvforsvar (Siste er vell en tabu her men OK.) Norge er relativt liberalt som tidligere nevt, til å være i Europa. I Arizona som jeg er mest bekjent med, så kan enhvær holder av green card kjøpe og bruke våpen (Ikke klasse 3 etc. men) Tilogmed bruke våpen til Open carry. Men så er Arizona ekstremt våpenvennlig og da.
 11. Balci

  Gun control

  Jeg vet, men har det delvis klart, det er uansett minst 1-2 år igjen til jeg klarer å komme meg ut herfra, alt kommer an på hvor lenge forsvaret vil beholde meg. Er takknemlig for jakttradisjonen vår, men er redd for at antall gun-grabbers vil overgå oss jegere og en tradisjon gamlere en landet selv. Det er prisen vi betaler for å være et industrielt land, som moderniseres for hver dag.
 12. Noen andre som er bekymret for det? Folk skytes hver dag nå, jaktulykker, organisert kriminalitet, eller en nisse som har funnet en M1 carbine på loftet, Alle kjenner vel til England og hvordan de har det nå, handvåpen ble nettop totalforbudt i Irland, og Tyskland og Finland går begge mot flere lover og restriksjoner, takket være de 3 tragiske skytingene, hvor våpen har endt opp i feil hender. Så sant som at flere våpen gjør samfundet tryggere, vil det alltid være et svartemarked, frastjålne Mil. våpen, og situasjoner hvor lovlige våpen blir misbrukt av et tredje parti. Logikken til populasjonen vil da alltid være ''Gjør våpen forbudt'', personlig tror jeg vi er på vei rett mot det, alt takket være urasjonel frykt, misinformasjon og en medioker våpengodkjenningsprosedyre av politiet (Ingen bakgrunnssjekk for potensielle psykiske lidelser, men jeg skal kun ha et våpen i .30-06???) Så kort, en idiot med en ulovlig glock + skyteepisode = Myndigheter og misinformert populasjon = Vi betaler med jaktbørsa Legger bare til denne, alt vi trenger er et par til av disse, en lobby gruppe eller to, og vi er England v 2.0. http://www.samfunn.info/?p=7829 Personlig, flykter jeg til statene etter militærtjenesten.
 13. Så, ingen som har hørt om noe slikt før?
 14. Balci

  Galil

  Og er foldestocken sveiset igjen? En Arsenal SAR i .223 kan friste litt mer om prisen er rett.
×
×
 • Create New...