Jump to content

Balci

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Balci

  7.62x39, hvor?

  Skal se å bestille noen 1000, takker!
 2. Balci

  7.62x39, hvor?

  Kjøpte nettop en Ruger Mini 30, har hatt store problemer med å finne ammunisjon, og klarte først i går å finne noen som kunne bestille det, Rogne våpen i Trondheim ville ha hele 4 kroner pr. patron. Needless to say, jeg kan ikke mate rifla med disse prisene, før jeg selger rifla, vet noen om hvor/ metoder på å få tak i rimelige, non-korrosive 7.62x39 patroner, Eller om det er mulig å konvertere en Mini 30 til Mini 14 med å skifte løp/bolt?. har tenkt på å lade selv, men selv det kan bli veldig dyrt. takk.
 3. Jeg er, medlem i NKP, jepp, sterkeste grasrota og langtids marxist, men det blir FRP 09' på grunn av dette. Semiautomatiske karabinere framfor alt. Bryter inn helt på slutten nå jeg, jeg sente inn en søknad på Mini-30 (Semiauto 7.62x39), for snaut 7-8 dager siden, er det en reel sjangs for at den blir avslått? Bruksfeltet skulle være småvilt og plinking.
 4. Sant nok, et håndvåpen kan enkelt skjules, og det er her rent rulleblad, og rekommandasjon fra pistolklubb kommer inn, med opplæring og respekt for våpnet, er det langt mindre sjangs for at det blir misbrukt, forhåpentligvis. Uansettt, bruk den tiden du trenger på å tenke over det. @ Qirrel Da skal jeg prøve å høre med politiet, selv om jeg vil tro at personen som kjøper våpenet, må ha hatt 6 månders medlemskap og rekommandasjon fra pistolklubb,
 5. Startet nettop en underskriftskampanje på opprop.no, du kan vell sjekke for deg selv hva det går ut på. Personlig klarer jeg ikke å vente 2 år til for å kjøpe en enkel rimfire pistol, mens jeg har et arsenal av halvautomatiske rifler and whatnot. http://www.opprop.no/opprop.php?id=22pistol Så desperat at jeg tilogmed fikk noen kompiser fra USA til å skrive under, Vet ikke om det vil bli nå stor suksess, men det er lite annet som kan gjøres. Takk for oppmerksomheten, og spre ordet!
×
×
 • Create New...