Jump to content

Gunnar

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Drar til sånn passe med nøkkelen som følger med uten å ta hensyn til rekkefølge. Ikke merket noen avvik.
 2. Løpslengde måles fra støtbunn til munning. Lukk sluttstykket og tre inn pussestanga fra munningen så langt det går. Hvis du måler på stanga etterpå vil dette være den riktige løpslengden.
 3. Jeg pleier å tørrsalte rådyrlår i 2 døgn. Børster bare av saltet etterpå. Syns dette blir salt nok. Bare pass på at alle deler på låret er i kontakt med saltet under saltingen.
 4. Skal du bruke Ballistic tip på rådyr ville jeg gått opp til 55grs. Har skutt ca 10 rådyr med kula i en 223 og ingen har overlevd. Til mindre småvilt som du skal spise ville jeg valgt en annen kule.
 5. Det finner du her: http://www.e-gunparts.com/productschem. ... -AUTO%2022
 6. Du kan f.eks. gå inn på www.norma.cc på ballisikk der eller laste ned PCB. Da finner du fort ut om du har nok klikk. Ellers er jeg veldig godt fornøyd med QRW. Men er en ute etter mer klikk oppover(eller nedover som det jo egentlig er) er nok de Burrisringene fine. Har en 389 i 30-06 ja.
 7. Palinder: Jeg har en 389 med lik kikkert og QRW-ringer. På denne har jeg ca 50 klikk oppover. Mener at jeg skal ha klikk ut til ca 600 meter. Er jo en smal sak å sjekke vha en balistikkalkulator. En løsning for å få mer å gå på kan være å gå over til ringer med "offset": http://www.burrisoptics.com/sigrings1.html#2
×
×
 • Create New...