Jump to content

Gunnar

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gunnar

  ISI mount Sauer 303

  Brukte skyvelær. Til sammenligning bruker jeg høye ringer på kikkert med objektivdiameter på 62mm (Zeiss 3-12x56) og har ca 1mm klaring mot fronten av kassa. Landrø sa til meg at opp til 50 vanligvis går med lave ringer, men jeg har ikke prøvd.
 2. Gunnar

  ISI mount Sauer 303

  Lav bygger ca 10mm.
 3. Jeg bruker samme ladning sammen med norma hylser og Federal 210 hetter. Har 85 mm total lengde. Får ca 740 m/s og ganske god presisjon i 47 cm Blaserpipe.
 4. Drar til sånn passe med nøkkelen som følger med uten å ta hensyn til rekkefølge. Ikke merket noen avvik.
 5. Løpslengde måles fra støtbunn til munning. Lukk sluttstykket og tre inn pussestanga fra munningen så langt det går. Hvis du måler på stanga etterpå vil dette være den riktige løpslengden.
 6. Når jeg kjøpte mine fulgte det hvertfall med foringer av typen .010 og foringer uten noen tilt.
 7. Hvis du bruker disse ringene får du tilt på kikkerten uten skinne. http://www.burrisoptics.com/sigrings.html
 8. Jeg pleier å tørrsalte rådyrlår i 2 døgn. Børster bare av saltet etterpå. Syns dette blir salt nok. Bare pass på at alle deler på låret er i kontakt med saltet under saltingen.
 9. Noen som vet hvor jeg kan få tak i Accubond 250grs i 9,3? Hverken Hjemmlading, Jakt og Friluft, Landrø, Jaktdepotet, Midway eller Norma har.
 10. Tipper du kan få et sted mellom 1000 og 1500 kr.
 11. Jeg har kikkert med lys, men har aldri brukt det. Med medforstørrende tysk 4 skal det bli ganske mørkt før du ikke ser retikkelet. Jeg ville heller lagt penga i så god optikk som mulig fremfor retikkel med lys.
 12. Med den holdningen der blir jeg overrasket hvis noen i det hele tatt gidder å svare på spørsmålene dine. Skjønner forresten ikke hvorfor du spør siden du tydligvis vet alt best fra før...
 13. Jeg har fått lagd gjenger på framsiden av framsiktet på min modell 2. Børsemakeren dreide bare av litt av framsiktet for å få nok plass.
×
×
 • Create New...