Jump to content

Fossdal

Members
 • Content Count

  788
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eirik, har du vurdert å prøve å gi ut bøkene på forlag på nytt? Tidene har endret seg, Fantasy er en stigende genre, og Fantasy på Norsk en skjelden vare? Tror enkelte forlag blir midre sjokkert nå enn da Vida ble skrevet...? God Påske!
 2. Fossdal

  Whisky

  Det forklarer, Madmats, syntes heller ikke at den var særlig Irsk, men den er ikke særlig skotsk heller...Som sagt mye Oloroso og "fruktighet" - men god var den.
 3. Absolutt, siden jeg i utgangspunktet tilbydde meg å brunere Kammerdrillingen....
 4. Fossdal

  Whisky

  Fikk en Bushmills Malt av min gamle mor som har vært ute og reist. Hun visste at jeg foretrakk Malt, men fikk ikke helt med seg at dette var Irsk whiskey. Nuvel, den var absolutt drikkendes, om en ikke noe for Islay-slavene. Double barrel med sterkt innslag av Oloroso, men en grei kosewhiskey som selv min bedre halvdel syntes var god. Den ER god, men den gir ikke lysten til å skrike "FREEDOM", som Bruce Wallace....som man ofte finner nærmere bunn i mer pregede skotske flasker.
 5. Fossdal

  Whisky

  Godsakene frigjøres i det vannet helles i, derfor kommer de ikke ferdig utvannet. Og man skal ha mer enn pittelitt vann i, faktisk anbefaler noen eksperter like mye vann som whisky, for å virkelig få ut smakene og duftene. Men da må man ha riktige tulipanglass, ikke tradisjonelle åpne bøtter.
 6. Løp til nærmeste børsemaker, for deg er vel det på jaktdepotet? Tipper Zeb fikser det fort og greit!
 7. Mener du at ved å ta ut tennnål m/hane, så kan du fint lukke bolten med patron i kammeret? I så fall er det ingenting i veien med kammertolleransene. Da vi jeg si at det er inngrepet mellom hane og sear som må justeres.
 8. Jeg synes det høres veldig rart ut at .270 plutselig ikke går så bra som .280. At jevnt over så slurver alle kulefabrikantene med akkurat .277 kulene? Men at det er større utvalg på match-kuler i .284, er en helt annen ting. Jeg tror ikke du ville merke noen særlig forsjell på jakt uansett hvilken du velger, den største forskjellen er vel at du får tyngre kuler i en .280.
 9. Jeg begynner nesten å grine av å finne denne tråden under eksklusive våpen. Som attpåtil går over fire sider.
 10. Fossdal

  Whisky

  Whisky er lifsfarlige greier..... Må ikke intas på Kammertreff..........................
 11. !40 grs Nosler Partition. Ikke best til noe, men best til alt.
 12. Beklager Dunkertante, jeg vekslet deg og denne TnH...
 13. Det må man si er imponerende av bygdens unge håpefulle! Når går man egentlig gjennom puberteten i Trøndelag?
 14. Da har vi utvekslet øll, og det er også en bra tradisjon! Morgedalsøllet var det absolutt proffeste kornøllet jeg noen gang har smakt. Reint, distinkt, friskt. større matsnobber hadde sikkert kjent anelser av soltørkede bær, lakris og østavind, med innslag av nordlys og kardemumme, men for meg var dette enkelt nok det beste maltøllet jeg har smakt. Derfor en utpreget smak av malt, litt for mye for meg, tror nok sommerøllet er mer etter min smak. Men som et tungt maltøll var dette prima! Skulle vært morro å prøve med kullsyre! Så får vi se hvordan de drikker vestnorsk brake-øll i Morgedal
 15. Dette her ser bare utrolig morsomt ut! Særlig den tappekranen med co2, det skulle jeg gjerne ha prøvd på eget øll! I forhold til dette her blir mitt eget øll rimlig puslete, men det smaker nå veldig godt og er en enkel variant som hvem som helst kan lage enten man bor i blokk eller på gård. Link til mitt einer øll finner dere her: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=128 Mauser, du har ikke fått noe av meg enda, siden jeg har vært i sjøen hele desember og kommer ikke hjem før 02.01, men nettop derofr er det jo rikelig med øll igjen, og jeg lover å sende en flaske så sn
×
×
 • Create New...