Jump to content

Knarps

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Knarps's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

  1. Har hørt at noen ikke fikk kjøpe 12/70 ammunisjon da det sto 12/89 på våpenkortet.
  2. Mener å huske å ha lest en artikkel at pod mente dette var fy fy. Men det er noen år siden.
  3. hadde en episode med en ung mann med halvauto på leirduebanen. han hadde lagt i patron, men ikke lokket bolten. han har selvfølgelig glemt å tatt hørselvern sikkerlig på før vi gikk ut av varmebua så han setter hagla med kolben i gulvet, mellom beina og løpet opp foran, så tar han å bøyer seg over løpet med hode mens han tar på hørselvern går fan bolten igjen. alt skjedde så fort at vi fikk ikke med oss får vi hørte lyden fra bolten og når han da dro bolten bak spratt patronen ut. gikk heldig vis bra, men det ble en alvors prat med mannen. og det ble snakket lenge innen klubben om hendelsen. altså ikke mobbing, men sikkerlig diskusjon. mener å huske at det var broren til mannen sitt våpen og at mannen selv ikke hadde jegerprøven. har selv tenkt mye på hendelsen og er blitt ekstra nøye med egnene rutiner, inn og ut av skapet og koffert på banen.
  4. Knarps

    Henry Homesteader

    Vis du leser rundskrivet er det spesifisert løse magasiner
  5. Hvem kan lage en adapter fra kaliber 16 til 9mm eller hvem kan importere og merke adapter fra Dina Arms? Skal brukes i arvet enkel baikal hagle.
  6. Jeg regnet på det og det er løpet som er for kort. Den leveres med 38cm løp. Og total lengde er ok etter at løpskravet er oppfylt. Selv med kolben helt inn. Jeg tenkte å få de til sette på brems med hurtig kobling til demper
  7. Har snakket med brownells og de kunne lever sp9. Men de måtte sveise på munningsbrems på grunn av løps lengde. er litt usikker på hva onkel politi tenker om det siden den tar skumle Glock magasin
  8. I feltet før kaliber så står det våpen/våpendelens art. Der skriver man løp/konvertering eller en annen del. Du kan jo prøve å ringe våpenkontoret å høre med dem. Vis du vil endre til løp/konv.sett. Vis ikke så kan du levere en søknad til å spesifisere løp.
  9. Vis du har spesifisert at søknaden på 32 er for løp/konverteringsett er det kun det du kan kjøpe. Ikke nytt våpen
  10. Jeg hadde i sommer et rødpunkt på min 22lr fungerer helt fint til plinking på selvanvis. Grunnen til at jeg tok av var for jakt. Jeg hadde en hawke reddot 3moa en litt biligere variant en aimpoint men meget bra, den funka på 308en også, men ikke på luftgevær det tok knekken på den:(
  11. kan bekrefte det som @Nybegynn3r sier, ble stoppet på tur hjem fra skytebanen og det tok ca. 10min så var alt i orden.
  12. du kan ta med personer på jakt, men uten jegerprøven og skyteprøve(vis det skal jaktes med rifle) kan kompisen ikke skyte viltet.
  13. 552 er står på C lista. Men 522 står på D lista.
×
×
  • Create New...