Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

klabbogbabb

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

klabbogbabb last won the day on August 31

klabbogbabb had the most liked content!

Community Reputation

121 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.nrk.no/hordaland/heimevernsoffiser-domt-til-fengsel-for-underslag-og-ulovleg-oppbevaring-av-vapen-1.14332308 Meget tendensiøs argumentasjon fra retten her.. våpenet er deaktivert, og da er det ikke lengre et våpen i det hele tatt etter lovens bokstav. Underlig at de dytter dette inn blant alle de faktiske lovbruddene mannen har begått.
 2. Det høres temmelig ille ut når man hører at en riflekule har vært på avveie inne blant en masse småbarn, men når man får høre realiteten bak saken er det ikke spesielt dramatisk. Jeg skjønner ikke helt hvorfor det er noen her som blir overrasket av frifinnelsen når en fallende salongkule tilfeldigvis har falt på foten til en spaserende person. Den har (selvsagt) ikke gjort skade. Hvorfor skal vedkommende som avfyrte kulen bli straffeforfulgt når ingen har blitt skadelidende på noe vis, og heller ikke kunne blitt det? Det er kanskje litt overraskende at det fremdeles finnes sunn fornuft i rettsvesenet, det kan jeg være enig i.
 3. klabbogbabb

  RBNOR Long range blog. Est 2018

  Gleder meg til å se og høre fra seljakt på Svalbard.
 4. klabbogbabb

  Forsvunnet hos politiet

  Syns det blir litt vel mange forståsegpåere som leker hobbypoliti og hobbyadvokat her. Hva er egentlig greia med det fenomenet? Fei for egen dør i stedet, folkens.
 5. klabbogbabb

  1-6x24 vs 1,5-10x42

  Kikkert med 'skikkelig' 1x er digg. Jeg har Vortex Razor og når du først får montert den riktig i forhold til øyeavstand er det på nivå med rødpunkt. Nei, det er ikke det samme, men fungerer like godt.
 6. klabbogbabb

  Dagens annonse på finn.no

  Skjønner at komponentene har høy nypris men jeg skjønner derimot ikke konseptet i det hele og det store. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=102747173
 7. Det jeg eventuelt tror har ikke så mye med saken å gjøre. Det jeg mener bør finne sted er en prioritering som stemmer med rettsoppfattelsen til det gjengse oppegående menneske i landet. Selvsagt tror jeg ikke dette skjer i dag, det ser vi beviselig at det ikke finner sted.
 8. Så den saken der. Bestemte meg for å titte litt siden NRK ikke gidder å drive journalistikk. https://www.ssb.no/sosiale-forhold-og-kriminalitet/statistikker/lovbrudde/aar I Øst Politidistrikt, hvor de hadde ressurser til å drive sak mot en byggmester med bumper sticker som noen tok seg nær av, fant følgende sted i 2017: 3901 vold- og mishandlingssaker. Av disse ble 48% henlagt. 645 seksuallovbrudd. Av disse ble også 48% henlagt. 11476 eiendomstyverier. Av disse ble hele 79% henlagt! Selvsagt hadde politiet derimot ressurser til å etterforske trafikkoverseelser, hvor hele 81% av sakene ble oppklart. Slike saker gir jo penger på bok, og jammen gjør ikke de fleste bilførere voldelig motstand heller. Mye greiere da!
 9. klabbogbabb

  Forsvunnet hos politiet

  Helt uavhengig av hva folk måte mene i denne tråden er det uansett lite sannsynlig at forumgjengere kan hjelpe deg med en lovrelatert tvist. Her er det kun advokat som gjelder. Jeg har ikke erfaring annet enn å utveksle hyggelige og informative mailer, men jeg ville kontaktet Pål S. Jensen som har ekspertise på området og satt han inn i saken. Det finnes ingen god grunn til å brette ut om hva som ligger bak dette på et åpent forum.
 10. https://www.nrk.no/rogaland/organiserer-hjortejakt-for-rullestolbrukere-1.14277851 Tenkte det kunne være fint å få en gladnyhet inn i dette underforumet for en gangs skyld. Selvfølgelig fant de noen som ikke var fornøyd med dette heller, men slik er det nå en gang.
 11. klabbogbabb

  Bestilling av Glock 17L

  Det er vel og bra at det er velmenende råd og at folk har sine meninger angående Glock, men jeg synes det begynner å bli litt usaklig når man snakker om å 'bare bomme'. Så stor forskjell på pistolene er det faktisk ikke. Det er ikke finfelt det er snakk om.
 12. klabbogbabb

  Kjøpte en M67 i 308 som viser seg å være 7.62x51......

  At det går an! Her må Forbrukerombudet på banen.
 13. klabbogbabb

  6.5 kort kasse

  Tror ikke det blir noe triks? Med korte lette kuler gir du jo opp '6.5-faktoren' i mitt syn. Det kommer selvfølgelig an på bruksområde og hva man er ute etter. Personlig har jeg søkt 6.5 Creedmoor pipe til min Tikka, nettopp fordi jeg nytter AICS .308-magasiner og ønsker å bruke lange, smekre kuler med fin kulebane og det hele. Det burde jo gå fint å kamre om den pipen, høre med Rafdal kanskje? De er behjelpelige på mail, dem.
 14. klabbogbabb

  Dagens annonse på finn.no

  Med 22-250 og varminttwist er det vel det som er mest sannsynlig om man skulle prøve seg på langhold med sånt kaliber.
 15. klabbogbabb

  Bestilling av Glock 17L

  G17L produseres i begrensede serier og ikke på kontinuerlig basis. Ikke bare eksisterer den ikke enda i gen 5 eller MOS, det er for meg også ukjent at den eksisterer i gen 4 så det er litt overraskende at du har fått tilbud om det.
×