Jump to content

klabbogbabb

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

klabbogbabb last won the day on August 31 2018

klabbogbabb had the most liked content!

Community Reputation

135 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Drittungen ble fanget opp - av to karer som viste mot og handlingskraft. Nå var det riktignok en god dose flaks som også gjorde at uvæpnede menn hadde anledning til å takle en væpnet mann før han fikk drept noen, men det er likevel det som er løsningen. Passitivitetssamfunnet må til livs. Når en farlig situasjon oppstår, blir folk som oftest om til det berømte dådyret som stirrer i hovedlysene på bilen som kommer mot dem. De venter på at noen andre skal løse problemet. Ære være til dem som ruller opp ermene og tar ting i sine egne hender, slik som disse to heltene som tok seg av idioten i helga. Innføring av total overvåkning og mistenkeliggjøring er det stikk motsatte av det, og ikke noe som noen bør hige etter hvis de får tenkt seg litt om.
 2. Jeg liker veldig godt Strelok Pro, men det som er så greit med disse er at de kan kjøpes og så refunderes dersom du ikke liker den, så det er bare å prøve hele hurven. Liker ikke brukergrensesnittet til hverken AB eller Hornady sin app, men smaken er vel delt.
 3. Det står jo 'helst' der, og politiet kommer heller ikke med noe sterkere enn en anbefaling om å bruke rødt flagg. Synes fremdeles at valget av nasjonalflagget som signalflagg er det merkeligst tenkelige alternativet.
 4. https://www.nrk.no/buskerud/kvinne-solte-seg-i-skytefelt-1.14625073 Visste ikke at det ikke var noe krav eller definisjon til flagget som skal heves, men jeg har aldri sett noen bruke noe annet enn et rødt flagg. Bare jeg som synes det virker litt merkelig å bruke et norsk flagg til denne typen signalering? Det å heise et norsk flagg kan bety akkurat hva som helst eller ingenting. 🤨
 5. Nei, det er faktisk store etiske og morale forskjeller på om du bryter en lov eller en annen. Hvis du virkelig mener at drap og andre former for voldelige lovbrudd er helt likestilt med å fylle kjelleren med klenodier fra andre verdenskrig så håper jeg du tar deg litt mer tid til å reflektere over akkurat det.
 6. https://www.politiet.no/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2019/05/22/politiet-har-tatt-beslag-i-over-1800-ulovlige-vapen/ Interessant hvordan det bestandig er slike 'ulisensierte samlere' som blir tatt av politiet, mens kriminelle og voldelige gjenger og de som eventuelt selger våpen til disse tilsynelatende aldri blir tatt. Merkelig prioritering? Eller?
 7. Håper importøren får karet til seg et parti med disse før heller enn senere! Siden kvaliteten på Marlin dessverre har gått ned etter at de ble kjøpt opp av Remington, er dette et kjærkomment tilskudd. De fleste vil vel kanskje gå for trygg havn i .30-30, men jeg syns personlig .35 Remington ser spennende ut..? I hvert fall på papiret?
 8. Det trengs ikke nøyaktig betegnelse når det er repeter-rifle (ikke halvautomatisk). Godkjenningen gjelder for repeterrifle i det kaliberet.
 9. Dette tviler jeg ikke på en gang, har jobbet med flere gubber av akkurat samme kaliber.
 10. Det vil jeg personlig anse som helt uformelt. Finn er ingen auksjonsside.
 11. For et nydelig oppsett. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=139810461 Enda godt man ikke har noen søknad klar til sånt noe, da hadde man vært fattig mann..
 12. 800 kroner for rustne stegjern av ukjent årgang, 'ferdig prutet pris'. Imponerende..
 13. Nei, men det gjøres stor forskjell på å sparke ball og å drive med skytesport i dette landet, noe du selvsagt er godt klar over, slik som alle andre av oss her inne. De fleste nordmenn synes også at det burde være slik. Personlig synes jeg våpen skulle vært tilgjengelig over disk, men sånn er det en gang ikke, og slik kommer det aldri til å bli, da slike meninger er i kraftig mindretall. Så når vi har dette strenge regimet, som det er bred konsensus rundt, og hvor både det ene og det andre må oppfylles.. Er det da ikke på sin plass at man i det minste må ha en tilknytning til landet? Det stilles krav til edruelighet, pålitelighet og 'skikkethet', som defineres subjektivt av myndighetene. Hvordan kan man vite om noen som er nyankommet fra en krigssone er hverken edruelig, pålitelig, skikket, eller om dem har god vandel? Mange av dem har ikke engang papirer.
 14. Synes kanskje det er litt merkelig at det ikke kreves noen form for tilknytning til landet slik som for eksempel lovlig opphold over en viss tid.
 15. HK-fetisjen i det norske forsvaret har satt i så lenge og grundig nå at du må nok inn med både maursyre og avfetting hvis du skal bli kvitt akkurat den sykdommen.
×
×
 • Create New...