Jump to content

klabbogbabb

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

klabbogbabb last won the day on January 27

klabbogbabb had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. klabbogbabb

  Browning Bar svartelistet?

  Det høres ut som disse Petter Smart'ene tror det dreier seg om BAR 1918, som er spesifikt nevnt i forskriften som forbudt. Her er det bare å sende bilde og klarifisere for bedrevitende byråkrater at det ikke er slik.
 2. klabbogbabb

  Dagen klikkpatroner ble forbudt

  Posten gjør veldig mye rart med våpenrelaterte varer. De skulle ha meg til å sende dem våpentillatelse for en kikkertmontasje, ordnet skriftlig bekreftelse fra våpenkontor på at slik er det faktisk ikke, så fikk de endelig sendt den avgårde.
 3. klabbogbabb

  Lyddemper hagle

  På A-TEC 12? Det stemmer ikke. Jeg vet ikke hvor mange chokediametre som tilbys, men du kan i hvert fall få cylinder choke. Demperen i seg selv har ingen trangboring, det er adapteren som bestemmer trangboring.
 4. klabbogbabb

  Forbud mot macheter

  Tor Mikkel må ha fått seg et drypp, han kommer altså med et utspill som henger på greip både når det gjelder fakta og logikk. Mon tro hvorfor ikke Tor Mikkel og lignende skapninger som Per Willy hadde vilje og/eller evne til å uttale seg lignende når det gjaldt den like meningsløse nye våpenloven hvor nevnte Petter Smart'er går inn for forbud på halvautomatiske våpen?
 5. klabbogbabb

  Helt vanvittig treffpunktsforandring.

  Man kan oppleve veldig mye rart med gjenger fra børsemakere rundt om kring. Dessuten kan det bli veldig galt dersom man får universalgjenger fra en plass og demper fra en annen plass. 'M14x1' er ikke bestandig det samme for fabrikanter og børsemakere, av en eller annen avsindig grunn klarer de ikke å bli enige om toleranser. Dersom du ikke kjøpte demper og gjengejobb samtidig kan det godt hende at ting ikke er helt som de skal.
 6. klabbogbabb

  Dagens annonse på finn.no

  Nå begynner Mini-eierne å prise seg mer inn på det nivået en børse med gjenværende lovlig levealder på 3 år bør ligge på..
 7. klabbogbabb

  Rengjøring av Browning Bar HC

  Skjønner ikke helt hvorfor du har dyttet opp en tråd fra 2015 for å spørre dette spørsmålet, men joda, det finnes. Otis har en fleksibel pussestang med mulighet for både børste og pusselapp. Kjempefin til halvautomat.
 8. klabbogbabb

  Sx3 dark shadow og plombering.

  Brownells selger slike, leveringstiden kan være lang men like greit å slenge med en hvis du kjøper noe annet derfra. https://www.brownells.no/FITS-ALL-SHOTGUN-MAGAZINE-PLUG-1-Shotgun-Magazine-Plug-BROWNELLS-Universal-Shotguns-084115001
 9. klabbogbabb

  Sx3 dark shadow og plombering.

  Det er ingen andre land i verden som fører 1+1-politikken, så selv haglene hvor plombering følger med er plombert til 2+1. Her må man mekke selv uansett.
 10. klabbogbabb

  Storviltprøven 2018

  Det beste av alt med hele dette innlegget er at du kan vedde på at det sitter folk i byråkratiet som nærmest får en halvfeit en bare av tanken på å sette dette konseptet ut i liv.
 11. klabbogbabb

  Ny våpenforskrift- hva nå?

  'Styret' er, som med det meste annet vi interesserer oss for her inne på kammeret, at de ser kjempeskumle ut for en gjeng med kunnskapsløse fjøsnisser. Dessverre er det de samme fjøsnisser som sitter med den virkelige makten i byråkratiet Norge.
 12. Hei, ja, det er slik i Sverige. Tikka TAC A1? Strengt forbudt. Kjøpe Tikka T3 og sette i tilsvarende chassis med skummelt pistolgrep? Helt OK. For øyeblikket..
 13. Det er allerede forbudt å kjøpe chassisrifle til jakt, disse riflene ser jo skumle og moderne ut.. Hva? Ikke treskjefte?? Det er jo ikke bestefars jaktrifle.. fy og fy.. sånt må det bli slutt på. Derimot kan man kjøpe bestefars jaktrifle i butikken og sette den i et chassis, og dette er helt lovlig. Det er vel denne typen kriminell og skummel fremferd de skal ha bukt med. Bra de passer på, ikke sant.
 14. klabbogbabb

  Kjøpe kikkert sikte fra ebay?

  Skal du kjøpe jallakikkert fra Kina, kjøp fra en norsk forhandler slik at du har angrerett. For angre, det kommer du til å gjøre..
 15. klabbogbabb

  Villsvinene kommer i store horder

  https://www.nrk.no/programmer/radioarkiv/naturens_verden/3721822.html Tror ikke norsk klima er noe hinder for disse svinpelsene..
×