Jump to content

klabbogbabb

Members
 • Posts

  244
 • Joined

 • Days Won

  3

klabbogbabb last won the day on January 24 2020

klabbogbabb had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

klabbogbabb's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

174

Reputation

 1. Ja, det er den jeg er ute etter. Jeg vet ikke personlig om det er den samme som på de tyske mauserne, men det regner jeg sterkt med de ikke har endret på.
 2. Hei karer, Trenger å få tak i pussestokk til gammel Kongsberg-Mauser ("HV-Mauser"). Er det noen som har noe tips? Finner reproduksjoner slik som her; http://www.handelsplass.no/Shop/Product/K98-Mauser-pusse-stokk-WW2/9956235 Noen som vet noe om denne sjappa?
 3. Makan til tåpelige godhetsposører. Fikk lite lyst til å fortsette å bruke finn.no etter å ha lest det vrøvlet der. Spørsmålet blir da om det engang finnes et gangbart alternativ?
 4. https://www.nrk.no/trondelag/miljodirektoratet-har-bestemt-at-mange-jegere-slipper-a-skyte-opp-i-ar-pa-grunn-av-koronapandemien-1.15000630 Ja, da må jo panikkangsten få gitt seg slik at noen baner eventuelt kan snuse på å åpne....
 5. Det hjelper jo ikke all den tid skytebanene er helt stengte, som det fremgår av mdir's skriv.
 6. klabbogbabb

  Våpenlykt

  Norsegear fører Surefire, blant annet X400, så de kan sikkert ta inn den spesifikke modellen du er ute etter også.
 7. Det er jo fantastisk. Litt synd at det bare er et tidsspørsmål før Versa-pods Kinaræl selvdestruerer igjen, men det er jo en annen sak.
 8. Har aldri hørt om Isbjørn sovepose før nå. Helt fantastisk! Sånn skal jeg ha.
 9. Problemet er at du skråsikkert går inn for at ulogisk skytterfiendtlig politikk er klokt, uten mulighet for å se noe annet synspunkt. Denne typen kvalmskaping, satt i sammenheng med at du samtidig er en ny bruker som kun har deltagelse i denne tråden, med ovennevnte budskap, gjør også at man ikke helt ser at du har ærlige hensikter med deltakelsen din på dette forumet.
 10. Dette mente du selvfølgelig som en sarkastisk brannfakkel, men jeg er hjertens enig. Det finnes ingen god grunn til at de ikke skal ha det.
 11. Kjekt å ha. Morsomt på banen. Hva rammer det deg hva folk har i skapet sitt?
 12. Diffsperre og gode dekk er tusen ganger viktigere enn firehjulstrekk. Har man åpne differensialer kan man ha så mye firehjulstrekk man bare vil, dersom et hjul spinner fritt kommer man ingen vei. Antispinn og slikt kan hjelpe til ved å bremse hjulet som spinner, men differensialsperre fungerer langt bedre.
 13. Det gjør det ikke, men det forebygger til en viss grad problematikken med endeløse stammer av løskatter som ikke hører hjemme i norsk fauna, og som gjør kraftig innhogg i fuglebestanden. Spør du meg skulle det vært båndtvang på disse dyrene, men da kommer det ramaskrik fra katte-"eierne" som ikke virker interessert i å ta ansvar for dyrene sine.
 14. I og med at vi fremdeles sitter med gjennomslagspapir for å forfatte søknader, og at kortene enda ikke har kommet seg fra laminasjonsalderen til plastkorttiden, så fyller jeg ikke akkurat min kopp med forventning.
 15. Det eneste jeg synes er ufattelig irriterende med Vortex sine beskyttere er at de sitter godt sommerstid, sånn som utvikleren åpenbart hadde tenkt, men vinterstid så flakser de av for ingenting. Friksjonen til gummimansjetten som holder den på plass uteblir. Jeg har sett meg nødt til å sette sportsteip på kantene om vinteren for å kunne bruke dem, tar anledningen til å likegodt teipe opp full vinter på hele børsa..
×
×
 • Create New...