Jump to content

RedBloodCat

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

59 profile views
 1. Ok, det var planen. Takk for hjelpen
 2. Har gjort som jeg vanligvis gjør og klarte å montere ejektoren feil vei (opp ned og feil side) i CZ 455 min. Deretter prøvde jeg og kamre en kule, men gikk ikke. Etter feilen var fikset opp har det kommet et lite hakk i inngangen til løpe (ca. 1mm). Dette gjør at kulen blir skrapt litt opp, og at hylsen rett og slett ikke kommer inne. Så dermed lurer jeg på om det er bare å finne en fil og file det ned siden det er bare hylsen som skal være der når kulen går?
 3. Skall snart melde meg inn i klubben, ca. 1 uke igjen til jeg får våpensøknaden. Skall kjøpe 22lr og 17hmr men ser akkurat nå på 3 forskjellige pakker Valg1; https://www.skittjakt.no/cz/162367/cz-455-american-22-lr-pakke-ekstraløp-magasin-kikertsikte-mont + lyddemper(mest sannsynlig A-Tec 22lr) Valg2; https://www.skittjakt.no/cz/191721/cz-455-american-22lr-salongpakke-med-nikko-stirling-kikkert-og-lyddemper Valg3; https://www.skittjakt.no/cz/191720/cz-455-synthetic-salongpakke-17hmr-22lr-med-nikko-stirling-kikkert-og-lyddemper Dermed lurer jeg på hva folk her i
 4. Er helt grønn når det gjelder forskjellen på slug, brenekke og fyllingskule. Dermed lurer på om noen kunne forklart det for meg, setter stor pris på all informasjon jeg kan få. Hilsen ny jeger ps. er ikke sikker på hvor jeg skulle plassere det.
 5. Har fått en Brusletto hunter i gave fra min mormor. Var før min farfar sin kvin, men ble aldri brukt. Den ser ut til å være i toppform, skall ta den med på jakt neste uke. Med det har jeg et sprøsmål, om hvordan best å rense den, bare bruke såpe så tørke den?
 6. Hello, sitter og skal kjøpe hagle for første gang. Har blitt interessert i å kjøpe en SX4, men lurte på om noen her inne har noe erfaring med haglen?
×
×
 • Create New...