Jump to content

bekkmørkt

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei dette er med sellier RN mantlet 158gr. men hvor mye kan man akseptere i avvik. ser jo at viht. bruker f.eks sette 36.5mm oal. hvor stort avvik er da akseptabelt i en 38sps. ?
 2. Hei har et spørsmål som jeg lurer på... driver å lader 38 special, i ladeboka mi står det oppgitt inch. F.eks på en ladning for FMJ 158gr står det oppgitt COAL f.eks på 1.436... når jeg kulene så varierer det mello. 1.442-1.430 er dette innenfor eller ???
 3. tenkte strikerfire ja... kan også gå for noe annet men da med decocker.... liker ikke helt det å holde i hanen og trekke av for å få.ned hanen f.eks ved dynamisk....
 4. hva er din anbefalling da under 10k
 5. Har alt en cz shadow 2, men avtrekket her er under 1360g. Skyter ikke voldsomt mange milfelt stevner men vil ha .muligheten til det og ønsker ikke en pistol hvor man må spenne ned hannen manuelt dersom jeg på sikt kan bruke den i dynamisk... budsjett 10k
 6. ok.. så ppq q4 med 4.2 løp mener du er er bedre valg ?
 7. Hvilke problem hadde du med avtrekket... ? driver å veier opp en slik mot en glock 17 og Walther ppq q4... til milfelt...
 8. Hei lurte på om det er noen her på kammeret som har denne pistolen og kan dele noen erfaringer ?
 9. Jeg og en bekjent søkte på en slik hver for oss for 2 år siden. Han tilhørte Oslo og jeg et annet mindre distrikt ute på landet... Han fikk innvilget, Jeg fikk avslag med henvisning til at Bar Match ikke var type godkjent til jakt og saksbehandler hadde sjekket med POD en ekstra gang i tillegg før vedkommende sendte avslag (fikk en muntlig kommentar også om at FNAR ELLER AG3 aldri heller ville bli godkjent til annet enn forsvarsmaktens bruk 🤪). Dog står det under godkjente halvautorifler at alle typer Browning bar er godkjent foruten bar M1914. Skulle ikke forundre meg om bar matchene landet rundt vil lide samme sjebne som mini-14..
 10. Helt Enig..... Mysen pistollag, rømskog, Asker, fredrikstad er flinke til å arrangere. .... Kommer selv fra litt nord for lillestrøm og har ingen problemmer med å reise litt rundt.. bruker terminlista på skyting.no flittog så finnes det alltid stevner om man er villig til å kjøre 2-3 timer en lørdag eller søndag.... Min erfaring er: at man må ha minst 10 innen den grenen man søker resseve i, men har også fått tilbakemelding fra lokale våpenkontor (Øst politidistrikt) at de ser også mer positivt på søknaden om man har f.eks 3-6 stevner mer enn minimum i grenen og noen ekstra starter i andre grener f.eks luft som nevnt over her.
 11. Merkelig at de forskjellige politi distriktene skal tolke dette forskjellige... har selv fått innvilget reserve i magfelt 1 nå nylig, hvor dokumetert antall stevner er fordelt over 3 dager, hvor det er 5 starter pr gren (mag 1 og mag 2) pr dag. Hvordan skal man ellers greie å skyte seg opp reserve i mag 1 og 2 hvor det i løpet av året er minimalt med stevner rundt om kring på østlandet.
 12. Nei er ikke det, https://www.finn.no/142974457
 13. jeg har kun skutt ppq for en del år siden traff bra da med den.. de andre har jeg ikke prøvd... synes 1911 blir litt dyr... og så har jeg lyst å prøve noe annet og ikke ha det alle går for som f.eks 1911 cloner, p220 x-six.... osv... ser det ligger en P220 i 45 på finn er det noe ?
 14. Hei alle kammerfrender, nettopp solgt 9mm som jeg benyttet i miltærfelt (1911) og skal ha en ny i 45ACP. Pr i dag så tenker jeg noe under 11000 og ikke 1911. Noen som f.eks har en H&K USP, Walther PPQ, SW M&P 2.0 eller som har andre anbefalinger og tips. Har allerede en 9mm shadow 2 fra før i grov.
 15. Sende melding før da var lagt ut solgt, fikk svar at de var solgt for 400..
×
×
 • Create New...