Jump to content

bekkmørkt

Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bekkmørkt's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

20

Reputation

  1. Bearproof har winchester 124 på lager til 2,7 pr... 1000 skudd med frakt kommer da på under 3000 med frakt...
  2. Tror de fleste her har nevnt de fleste som er å nevne. Kan jo tilføye at jaktdepoet har fortsatt et rest lager av m12 til 13k i 308win. Hvis du ikke bryr deg veldig mye om vekt så holder jeg en knapp på S&L de veier ikke akkurat så mye mer enn andre... tyngre rifle gir også mindre rekyl. Piper til den får du for 5990 til 9990 i de fleste kaliber. Når det gjelder rust så er ceracote å anbefale.. presisjon i S&L piper er topp..
  3. Hei er det noen dere her inne som har R8 og prøvd rafdal sine løp til denne... tenkte å muligens kjøpe et slik i 6,5x55 til jaktfelt og kikkertklasse i dfs som er 67cm. Erfaringer?
  4. Eller så er jo Strasser tilbake på banen med Norma som ny importør. Eventuel røssler også som et undervurdert merke.
  5. Hadde vel ikke vært mye igjen som kunne forsvart å bare holde banen åpen i forhold til levedyjtig drift. Tror nok OSS tok inn en del av livsgrunnlaget sitt med våpen utleie og salg av ammunisjon til medlemmer av stor-oslo og såkalte skytedater. Samt sikkerhetskursene de kjørte jevnlig.
  6. Har hatt en Slik nå i knapt 3-4 måneder med ultimate stokken og justerbar kinnstøtte. Knall god og fin børse, ja litt overpriset spør du meg. Men men en gang i livet må man jo unne seg noe... stokken er super, kinnstøtten er knall med sin minnefunksjon. Om du trenger den avhenger av hvor høy montasje du må ha i forhold til kikkerten. Vurderte rekyl absosjonkappen bak, men konkluderte med at den trengs ikke før jeg kjøper et løp i 9,3 eller 375h@H så avventer den og sparte noen kroner foreløpig. Men har test den og det var som forventet. Hvis du veit du skal ha løp tykkere enn 17mm så må du ha semi forskjeftet. Dette er da fordelen med ultimate stokken at den er modulær. Angrer ikke på st jeg gikk for dette i forhold til om jeg senere vil ha et matchløp i 22mm så er det bare å bytte forskjeftet. Men vær klar over det koster det også noen kroner ;-). Tror der var mellom 5000 og 7000 et sted ? Løpene er også en del dyrere. Så jeg valgte å heller ha dempere på løpene og evt. Miragebånd . å leve med maks 17mm Hvis du ikke er veldig avhengig av større løp enn 17 og kan klare med den vanlige suksess stokken med eventuelt kalix påsatt så sparer du noe.. lær blir mer en smak sak... Men da må har du litt mer vedlikehold igjenn ? Lær tørker vel...? Alt i alt tror ikke du angrer. For egen del ble det 3 børser mindre i skapet erstattet av 1
  7. bekkmørkt

    Ny jaktrifle!

    Jeg har med ultimate stokken forøvrig om det har noe å si og std løp. Bruker også optima 40 demper. Synes den er grei vektmessig, men ikke så lett som alle hadde sagt til meg på forhånd. Men synes den letter enn s&l med 47cm løp.
  8. bekkmørkt

    Ny jaktrifle!

    Ok, så den vil bli lengre... Men dæven for en genial børse.... og prisen er det ingen ting å si på...
  9. bekkmørkt

    Ny jaktrifle!

    Har du sett den i virkelig liv eller holdt i den ? jeg kjøpte meg nyligen en Blaser R8 selv og ble forundra når den var med 57cm løp like lang som en S@L med 45cm løp... så hvis den er som blaseren så får du en virkelig kort børse med 45-47cm løp ;-). nesten fristet til å bestille en selv som reserve
  10. Slik jeg har fått opplyst av Øst politidistrikt når det gjelde konkurranse våpen. Så er stevner å anse som aktivitet, og så lenge du har det jevnt over så er det ikke noe problem. Dog man MÅ være medlem av en klubb tilknyttet NSF som de fleste fra Stor-Oslo har ervervet sine våpen som grunnlag for.
  11. Så lenge han har eget våpen så er det uvesentlig om han kommer fra Stor-Oslo eller annen klubb, det er politi som har besluttet at han er skikket til å inneha våpen. OKTS veit jeg har tatt inn mange av medlemmene fra Stor-Oslo. Men jeg har tidligere prøvd selv å bli medlem av Losby viltmål og pistol klubb, hvor jeg fikk svar at det var vente tid på medlemskap. Her ble det begrunnet med at politiet kun hadde godkjent deres bane til et vist antall skyttere slik at de ikke kunne ta inn flere enn de hadde kapasitet til.
  12. Hei hva er det beste og letteste grepet til en L-frame Karl Nill, hogue etc ??
  13. Utifra om hvilke kaliber du skal ha så er jo prisen halv hos jaktdepoet for den med 3 punkt sikring mot den med oppspenner.
  14. samme som jeg fikk svar om, dette er helt utrolig at de ikke klarer fortere... gått fra å være en av de rasketste til den treigeste
×
×
  • Create New...