Jump to content

lundis

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. lundis

  Venners venner xxl

  Hei Tenker å svi av endel tusenlapper hos xxl på en Beretta jaktdress. Vært greit om det snart er 25% rabatt. Noen som vet om det er venners venner snart igjen?
 2. lundis

  Whisky

  Hva er en god whisky for deg da? Hva har du i hyllen som gjør deg så mye bedre enn de andre da?
 3. lundis

  Rössler-tråden

  Du kan ha store forventninger. Hatt samme rifla, i samme kaliber i tre år nå. Samler godt. Har på ingen måte noe negtivt å si om denne. Tror du vil bli rimelig fornøyd.
 4. Hm. Fin kjøkkenhylle. I min står det mest Laphroaig, men også endel Ardbeg. Pluss noe annet snacks. Må alltid ha noen Nadurra liggende.
 5. Presisering. Dette var ikke tenkt som noen sammenligning mellom Single malt og Blend. Rett og slett hva som er den beste whiskyen til en jeger. Ikke jaktwhisky. Jeg har skjelden whisky i sekken. Nytes i hytta, og det er således den beste whiskyen for å nippe til på hytta etter en lang dag ute på jakt jeg tenker på.
 6. Det er vel mange flere som burde vært med ja. Interessant at så mange velger den berømte rypa.
 7. Et utvalg whiskyer. Stem på den du liker best.
 8. lundis

  Whisky

  Vært artig med en poll rundt temaet. Liste opp de 10-15 mest nevnte whiskyene her, og fått en avstemning rundt temaet
 9. Xxl på Tiller i Trondheim har dissebpå lager. Så de senest igår. De hadde en annen type som kostet en femtilapp mer også.
 10. Lurer på en sak. Når man er 14 år, med jegerprøve har man lov å jakte småvilt sammen med en ærfaren jeger. Lurer på om man da har lov å skyte rådyr med hagle?
 11. Har en jeg også. Stilig er den, men klarer liksom ikke å bli fortrolig med den. Det meste henger nok sammen med at jeg ikke føler sikkerheten er helt tilstrekkelig(tar ned hanen).
 12. Opplevde 2-3 klikk med min winchester 94 her omdagen. Kjøpte den brukt. Virker nesten ubrukt. Har vel skutt ca 20 skudd med den før. Da har alt fungert bra. Hva kan klikkene skylles tro? Var innslag på skuddet.
 13. lundis

  Whisky

  Den Nadurraen jeg har er 56%. Må være en litt annen tapping.
×
×
 • Create New...