Jump to content

Nusk

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Nusk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg trenger pusse sett som dekker rifle til 5,56 ( salong) og opp til en elgrifle , usikker på kaliber.. Og så til Hagle ! Pussestang delbar eller ikke ? Men den må være av stål, men tuppen der man setter filla i må ikke være av stål ellers kan riflene ødelegges har jeg hørt.. Noen som kan anbefale noe merke og sett ??? Vil ha et sett Evt et sett til Riflene , og et til Hagla.. Til Hagla kan jeg bruke denne slangen med bronse børst i, så det går greit. Men det er Rifle sett jeg trenger aller mest.. :-/ Håper det er noen gode eksperter der ute !
  2. Tusen takk ! Nu blei jeg faktisk litt klokere ! shopping neste.. !
  3. Hva betyr for eksempel dette på pakkene : Segmented HP mini-mag stinger sgb standard velocity og hva står tallet 32, 40, 36 , 27 for ?? Og er 22 mag og 22 wmr det samme ??? Dette er jo en vitenskap !
  4. ja skal kjøpe alt jeg kommer over av alle typene både 22lr og 22wmr, men må først forstå hva ordene på pakkene betyr.. cci er jo bare et merke.. og innen et merke finnes flere forskjellige typer innen samme kaliber, men hva betyr ordene på pakkene.. ?? Finnes det beskrevet noen steder ?
  5. Jeg har skutt en del med salongen, men bare fått utdelt noen esker skudd av min gode sponsor ( han gamle far..) , uten noen gang å få en forklaring på dette med skudd.. har en browning salong 22 lr, og en merlin 22wmr.. Nå skal jeg for første gang kjøpe skudd selv.. vet jo dette med helmantel og hulspiss, og at subsonic er "lydløs" , men resten... Vet noen om en side der jeg kan lese om forskjellen på stinger, standard og alle disse betegnelsene ! Jeg har sittet forann masse nettbutikker og har ikke peiling på hva jeg skal ha.. Må jo lære meg dette en gang for alle... Og regner med at det her i Kammeret er noen som VET dette.. Skal ha helmantel 22lr til å øvelsesskyte presisjonpå bane, og 22lr hulspiss til rype jakt.. til 22wmr skal jeg kun ha helmantel selv om det er til samme bruk.. HJELP ..!
  6. Nusk

    kikkertsikte

    ok, da får jeg bare spare litt til og kjøpe i Norges land da.. ser bare at de koster 500 us i USA, og her koster de 5000,- Det er jo 1/3 billigere. Men det med garantien tenkte jeg ikke på ! Da settes alle kronestykker på sparegrisen
  7. Nusk

    kikkertsikte

    Vet ikke om dette er på feil side, men fant ikke en side om kikkertsikter.. Jeg skal bestille med en Leupold, og lurer på om det er noen her i kammeret som har bestilt fra utlandet og dermed spart penger ?? Evt hvor ?? Har noen en god nett adresse ?? Den koster 5000,- i Norge..
  8. har både 22 lr og 22 wmr.. Men 22 wmr èn må og skytes litt med før jakta..
  9. Dyrt = 5 kr pr skudd, billig = 1,5-2,5 kr pr skudd
  10. Er det noen som bruker denne salongen på jakt , og har noen gode tips til skudd jeg kan bruke til øvelsesskyting, som ikke er så dyre ?? Har bare brukt cci da jeg fant noen pakker i kjellersafen, men finnes det noen bedre merker til denne salongen til jakt bruk ?
  11. da gjør jeg det ... ! Men dere som vet om Aimpoint, til hvilke avstander er den tenkt ?? 50 meter, 100 meter.. 150 meter ..???? jeg har det på salongen nå.. ! Var liksom ikke helt enig med meg selv på hva jeg skulle montere den !
  12. Jeg er så heldig å ha fått en aimpoint i gave ! Hurra.. ! Må den skytes inn som vanlige kikkertsikter etter at den er montert på rifla ?? Har aldri skutt med det før !
  13. Da går jeg i morgen den dag å leiter fram demper fra min fars hemmelige lagre Og da fikk vi oppklart det med subsonic.. trur at gamlingen har rotet med 22 wmr ´en og 22 long`en .. Jeg har bare brukt 22 long på rype jakta før, så det blir morsomt med noe nytt
  14. Det vet jeg faktisk ikke om det finnes! Det var bare min fart som pratet om at lydemper ikke ville hjelpe noe særlig uten subsonic amo.. har bare skutt med vanlig cci , men irriterer meg over at den ikke har demper..
  15. Hva betyr det at et kikkert sikte har paralakse ??
×
×
  • Create New...