Jump to content

Villsvinforeningen

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Villsvinforeningen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei bbdg Har vel aldri påstått at vi vil at ulven skal utryddes, men en ny forvaltning må på plass For eksempel så lenge et dyr gjør stor skade på husdyr/sau/storfe eller har annen truende oppførsel må det være et raskt uttak av dette individet. Eller hva mener du bbdg? Har du noe du vil fortelle oss enten det er ris eller ros så send oss en mail eller PM.
  2. Her skulle vi holde oss til topic. Men som sagt over i tråden så har vi brukt store forbokstaver med vilje, på foreningen sitt navn. Vil si alle bedrifter der ute som skal reklamere sitt navn bruker store forbokstaver i sine navn, så hva blir forskjellen pripyat? Du kan svare på PM så slipper vi mer off topic prat på denne tråden.
  3. Med så mye fokus særskriving har i media, er det på tide å få det med seg. Det blir litt mer enn bare en enkel skrivefeil, når det er i navnet til foreningen. http://www.andreulveseter.no/2013/04/05/bilder-i-kampen-mot-saerskrivingsfeil-2/ Vi skal ta en språk vask på nettsiden vår, og i navnet har jeg bevisst brukt stor forbokstav i alle ordene. Men det skal forandres, for du er ikke den første som påpeker det Jo du har helt rett i det, vi skal skjerpe oss framover med rettskrivingen og få vasket siden skikkelig Svensker som har lagd siden og designet den, så var en del feil der ja.. Ja nå var vi litt off topic, men ja vi skal ta en vask
  4. Hvor har du din forståelse for dette fra? Du burde kjenne noe bedre til lover og regler før du skriver slikt vås... Hvis man konkret ser på eksempelet der en hund sies å ha blitt angrepet av en ulv nå ved Børtevann vil jeg hevde at det basert på erfaring med de som løper med fuglehundene sine i dette området er at hundene er laaaaaaaaaaang unna eieren.... Er det ulv i området får hundeeierene vurdere risikoen og evt ha hunden i bånd. Ulv er pt ingen risiko for hund hvis hunden går i bånd. Dette har jeg fra personlige erfaringer, min hund drepte en annen hund og da krevde eier av angrepet hund min avlivet. Dette ble en realitet to uker etterpå, så vås var det vel ikke Grevlingen.
  5. Dere virker mer seriøse om dere lærer å skrive riktig. Hvis det eneste fornuftige du hadde å komme med var å kritisere rettskrivingen så syns jeg det blir for dumt. Budskapet er vel det viktigste? Får fram meningene våre selv om det er en skrivefeil eller to
  6. Noen må få øynene opp snart, men det skjer vel ikke før et menneske blir angrepet virker det som. Hvis en hund er utagerende og dreper en annen hund blir den som regel avlivet, hvorfor skal vi la Ulvene angripe/drepe våre hunder uten å ta affære? http://www.dagbladet.no/2013/11/23/nyhe ... /30481053/ En ny rovdyrpolitikk må på plass spør du meg, eller hva mener flertallet?
  7. Ulv skal vi ha og bruke utallige penger på, men villsvin skal vi ikke ha her? Nei til Ulv! Støtt Folkeaksjonen ny Rovdyrpolitikk!!
  8. Jeg syns vi skal ha Villsvin fordi de allerede har vært en del av Norsk fauna, og som sagt at det er en stor Naturressurs. Det at grunneiere kan få en ny inntektskilde er vel en positiv bi effekt. Vi vil få lettere tilgang på Villsvinkjøtt, noe som ikke er feil etter min mening En annen ting er hvor mye penger norske jegere bruker på å reise utenlands for å jakte Villsvin, dette er det ikke alle som har råd til. Plantelivet kan få en positiv effekt av dette, for eks flere Orkideer. Ulven vil få et nytt byttedyr, det vil jo lette jakttrykket på Elg, Hjort og Rådyr først og fremst. Har du jaktet Villsvin Xolo?
  9. Når et dyr har vært tilhørende den Norske faunaen, så har det full rett til å komme tilbake. Må spørre deg hvilke skader Villsvinene vi allerede har her i Norge har gjort av skade? Hvis du vil karakterisere Villsvinet som et skadedyr så er det opp til deg, jeg vil karakterisere det som en stor naturressurs. Hva tror du genererer mest penger av Elgjakten eller Villsvinjakten i Sverige?
  10. Hei alle Villsvin interesserte! Kunne du tenke deg Villsvin i Norske skoger? Hjelp oss i Norsk Villsvinforening med å fjerne Villsvinet fra svartelisten. Gå inn på www.villsvinforeningen.no og les mer
×
×
  • Create New...