Jump to content

Bronx

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. Bronx

  375 i Afrika

  Tøft prosjekt 👍, men her trengs bilder etterhvert 😳
 2. Var litt kjapp der ja 😂
 3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=149419431 billig vixen i helstokk. Hadde jeg hatt plass i garderoba tror jeg at jeg hadde slått til.
 4. Jeg hadde ihvertfall valgt den Heymen uten tvil. Hekt på en brukt SuB, zeiss, eller swaro fra Finn.no til 4-5 lapper så har du topp kvalitet børse hele ditt jegerliv om du tar vare på det. Evt kan du selge det igjen så og si uten tap hvis (Når) du blir bitt av basillen og bare MÅ ha ny børse Skal ikke si så mye om Howa, da jeg aldri har eid en, mange skryter av god presisjon, men stygge og sjelløse er dem !
 5. Vet ikke noe om verdien på disse annet enn at jeg har forstått at de er skjeldne. Syns det var dyrt ja 😳
 6. Vortexen har jeg aldri prøvd så skal ikke uttale meg om den. Jeg har en slik V6 og den gir mye for penga hva angår skarpt og fint bilde, jeg liker også lysjusteringen på den. Derimot syns jeg den er litt kilen på øyeplassering. Ved rask montering i stillinger som ikke er 100% må jeg justere hodet litt for å få skikkelig oversikt. Skal ha et sikte av tilsvarende type til en annen børse nå, hva det blir gjenstår å se. Det blir ikke en ny V6...
 7. Hos meg vinner magen over beina hver gang, dvs at jeg går kortere/lettere for å kunne ha med mye godt i sekken. Tur er kos, og da er mat viktig for meg. Brød smør og ost er alltid med. Ellers er typisk mat flesk, spekekjøtt/pølse, potetmos, kokte egg, nuddelposer osv. Steikepanne og kaffekjel. Lager mat på bål hvis det ikke er ekstremt tørt. Liker å legge turen slik at jeg kan skaffe mat underveis, fisk, sopp, bær og vilt 😊
 8. 😂😂 ja den var hærlig. 3cm brei 🤣
 9. Hvor rimelig skal det være? Jeg hadde sett på bruktmarkedet om jeg skulle hatt rimelig børse. (Det gjør jeg forresten uansett) Enig med sølvreven i at avbetaling sjelden er en god løsning.
 10. Bronx

  M03-Klubben !

  Har vanlig orginal ringmontasje, med hva jeg forstår er de laveste ringene.
 11. Sjelden godbit til salgs https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=148201830 Ikke jeg som er selger....
 12. Bronx

  Sakoklubben

  Godbit til salgs: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=148201830 For ordens skyld, undertegnede er ikke selgeren.
 13. Jeg har alltid, uten unntak, kjøpt brukt kvalitet foran nytt & billig. Har aldri angret på det. Våpen av god kvalitet tåler veeeeldig mye bruk før det blir utslitt såfremt det blir godt vedlikeholdt selvsagt. Jeg hadde kjøpt den berettaen uten å nøle 😊
 14. Bronx

  M03-Klubben !

  Meget fornøyd med min M03😊 Min er en Extreme PH med 60cm pipe i 9,3x62 med åpne sikter. Går knallbra, og vekt og stokkutforming gjør rekylopplevelsen riktig koselig 👍😊 Men jeg irriterer meg over montasjen! Den er alt for høy. Bruker kikkerter med 24 eller 42 åpning og skulle gjerne hatt noe lavere. Finns det virkelig ikke montasjer som ikke er laget for 56 sikter? Evt har noen prøvd å modde, eller fått børsemaker til å modde en orginalmontasje for å få kikkerten ned mot kassa?
 15. Fint initistiv 😊👍 Skulle gjerne vært med, men kan desverre ikke....
×
×
 • Create New...