Jump to content

TwoShot

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TwoShot's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei, er på utkikk etter en Langhold <800m og Postjakt rifle. Tenkte å finne en Tikka Super Varmint i 308Win m 60cm løp. Må finne den på brukt markedet, siden den ikke lenger produseres. Vil tro det er et godt alternativ. Noen andre jeg bør vurdere i samme klasse?
  2. Ja, hadde han giddet å svart. Så hadde j kanskje ikke spurt her. Men tro det får legges på hylla. I raten det ikke svares på henvendelser, får j sikkert ikke rifla levert tilbake før 2025. Den bransjen mangler seriøst et tidsperspektiv.. Grunnen for at j spør, er at jeg mulig må gjøre jobben sjøl. Så j har en garanti for at j har noe å skyte med til jakta.
  3. Hadde en Børsemaker som skulle kutte stokken på syntrifla mi, og montere kolbeforhøyer. Han skulle fylle stokken. Med hva luer j på. Samt hvordan tetter de hullene som lages i stokken og kinnstykket. Skal monteres CR 2 Kalix. Trodde den var for tre stokk...
  4. Har Crispi Kongsvoll. Men kunne trengt noe varmere til postjakt på vinteren i Swe. Blir mange timer i tårn med kalde bein. Sett litt på Baffin. Men kom gjerne med tips
  5. Tenke å kjøpe Pulsar Digex C50. Men hva bør man egentlig gå for? Blir bare sinnsykt confused av hele greia. Skal jakte Villsvin i Sverige.
  6. Har noe 6,5 hylser som er skutt gjenntatte ganger i en 6,5x55 Winchester 70. Har nå kjøpt en CG 4000 m 6,5 løp. Full sizer hylsene. Men enda lukker bolten tregt på CG 4000. Kjenner det er motstand der, og headspace er tight. Hylsene er trimmet på lengde ihht anbefaling i ladeboka. Har j abnormalt trangt kammer eller??? Vurderer å slipe ned hylseholderen i steps, til j har korrekt headspace.
  7. Noem som kan anbefale noe ferdig rullet 223 Rem trening og jaktfelt ammo. Gidder ikke lade til 223 rifla. Skulle hatt til trening og kommende jaktfelt sesongen. Rifla er en Tikka T3 med GRS stokk. 1:12 stigning.
  8. Kan rotere låse flippen uhindret. Ble i tvil, siden det var såpass stor miss match.
  9. Har en CG med Leupold QR baser. Kjøpte nye 30mm QR ringer. Men virker som Leu har byttet diameter på låsebolt i ringen. Basen har for stort hull til de nye ringene, så får ikke lås ringen til basen. Noen som har kjennskap til dette?
  10. Har en CG med Leupold QR baser. Kjøpte nye 30mm QR ringer. Men virker som Leu har byttet diameter på låsebolt i ringen. Basen har for stort hull til de nye ringene, så får ikke lås ringen til basen. Noen som har kjennskap til dette?
  11. Vurdere å oppgradere min CZ 452 American varmint. Til en Sako Quad Range 22lr. Likte stokken, og vil ha noe som tilsvarer med kinnstøtte. Er det noen andre av samme type j bør vurdere? Er IKKE avhengig av pipeskiftet. Det som ikke skytes m 22lr. Skytes med Tikka 223. Skal brukes til baneskyting for øvelse til jaktfelt, litt skjære jakt og langhold +300m.
  12. Synes salongrifle burde få et bedre sikte. Går uhemmet godt, og tenkte å pushe holdet på hytta til 200-300m. Eller så langt det er teknisk mulig er vel mer riktig. Hva er det beste man får optisk sett i 4-16x40/50mm i prisklasse max 7000kr med mil retikkel.
  13. Hadde meg en tur i terrenget mitt. Gikk opp 700 høydemeter i T-shirt og shorts kl 6. Ble en varm dag. Så ikke snurten av et pelsdyr på fjellet. Trekker rein ned i skogen i disse tilfellene, for å finne skygge??
×
×
  • Create New...