Jump to content

Elgjaeger

Members
 • Content Count

  890
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Elgjaeger last won the day on August 7

Elgjaeger had the most liked content!

Community Reputation

327 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bli spennende å høre hvordan den hårsprayladningen funket. Håper dere bruker hyssing type lang festet til avtrekker og ingen andre i nærheten når dere fyrer.
 2. Nei, for et FFP (first focal plane) sikte er juletre og avstand mellom streker samme størrelse uavhengig av forstørrelse i motsetning til SFP sikte.
 3. En eller annen Anschutz match eller skiskytterrifle av ikke siste modell er vel både noe av det beste og billigste du kan få tak i. STR blir nok litt dyrere. Hvertfall dersom man ikke klarer å holde den original.
 4. Skulle jo tro det sorteres i våtorganisk ja, eller kanskje spesialavfall? 🤢🤢🤢
 5. Ja, det er 56mm objektiv, og går fint med 3-4 mm lavere montasje, tviler på at Kahles har større utvendig diameter. Defender dekselet på bildet er ganske stort, kan kanskje bli litt trangt, men er jo andre deksler som er mindre.
 6. Ja, og så kjøper man masse ræl som blir liggende i originalforpakningen forever eller til man legger det ut på finn.no
 7. Jeg bruker RCBS trimmeren med billigste Ikea batteriskrutrekker. Den er så liten at den passer akkurat i høyde fra benk opp til senter trimmer, står i unbracoskrue helt av seg selv. Med vanlig unbraco bit henger den såpass fast det er bare å trykke på og dra den tilbake for å dra ut piloten, går kjapt. Har ikke treveis kutter så må ta gradene etterpå. Utvendig er det stort sett bare for å unngå å skjære seg på hylsene. Skal filme en gang jeg har god tid....
 8. Må du ta grader innvendig og utvendig etter bruk av Little Crow trimmeren?
 9. I Norge er jo bortimot 75% av befolkningen positiv til jakt i hh til NJFF. Støtten i de fleste EU land er nok betraktelig mindre. Det er nok mange grunner til det, urbanisering, kultur, hvem og hvor stor del av befolkningen som driver eller har noe som helst kjennskap til jakt etc https://www.njff.no/nyheter/Sider/Nordmenn-har-aldri-vaert-mer-positive-til-jakt.aspx
 10. Inne i det gode FB selskap igjen:
 11. Men dersom du ikke er medlem i en skytterklubb/lag eller er registrert i jegerregisteret får duikke tillatelse å kjøpe noen nye våpen.
 12. Kjøp så stort skap du har råd til og klarer å buksere inn i huset, disse skapene krymper ganske betydelig med tiden.
 13. Jeg har Spuhr QDP-4002 som er 0MOA og 38 mm høy og 20 MOA skinne. Fin høyde og god plass
 14. Største problemet er jo at Facebook er så store, har jo nærmest monopol på denne type plattform. Når så monopolet lager regler etter egen overbevisning rammer det mange hardt.
 15. Tråden var ikke ment som en diskusjon om DFS, NSF og ISSF er kjedelig eller sært......
×
×
 • Create New...