Jump to content

Elgjaeger

Members
 • Content Count

  1,050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Elgjaeger last won the day on May 5

Elgjaeger had the most liked content!

Community Reputation

415 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Forbannet, da har jeg altså kastet bort pengene på 30 skudd som ikke var påkrevd.
 2. OK da, dersom jeg kun tenker jakt, så kunne jeg nok, dersom driten virkelig treffer vifta, kanskje kunne klart meg med min Swaro Z6i 2-12x50 BT. Den er rimelig lyssterk, fantastisk optikk, lett og har forstørrelsesområde som dekker det jeg trenger til jakt, inkludert posterings og drivjakt. For nærkamp med bøffel og andre critters som vil trampe, stange eller bite deg liker jeg best åpne sikter. Dersom man inkluderer langhold, PRS og slikt er den ikke brukandes....
 3. En kikkert til alt? Dere må ikke snakke slik, tenk om kona leser dette?
 4. Da var den store manndomsprøven i gang ja. Fikk avlagt prøve med to rifler i går. Sittende på ammokasse finner jeg mest behagelig og nærmest det jeg gjør på post.
 5. Er ikke de fleste rifler det, og skrur man i tilleg en cap over munningen er de hel-rørbomber...
 6. De henviste til den norske importøren da jeg trengte de skruene for å låse tårnet, og de skulle skaffe dem. Det skjedde i midlertid ingenting fra den kanten og etter en stund sendte S&B en pose rett fra Tyskland uten at jeg betalte noe for de. Den gamle kikkerten jeg fikk montert tårn på ble også sendt direkte til dem. Dette var begge kikkerter jeg hadde kjøpt brukt og ikke visste hvor var kjøpt nye. Reklamasjon går vel fortrinnsvis via forhandler eller norsk importør, men har vært mye frem og tilbake hvem som har vært norsk rep. Topp support fra service i Tyskland hvertfall
 7. Ja, jeg gjorde det med en eldre 3-12x50, sendte til Tyskland for garantireparasjon av lys og ba om å få montert utvendig tårn. Gikk smertefritt det. Opplever at de hav veldig bra service fra Tyskland. Sist jeg hadde kontakt med de hadde jeg problemer med noen skruer på en PMII kikkert, da sendte de meg en pose nye skruer fra fabrikken/service dept.
 8. Skikkelig suppe Dagbladet har kokt sammen der.
 9. Hadde vel samme dilemma nettopp, endte opp med et dyrt skap med digital lås. Ble fint da, og ganske god plass. Nå også rigget til masse lys innvendig.
 10. Nja, men er vel dobbel så lang tid som de brukte på mine siste søknader i fjor.
 11. Det er det absolutt, men som @M67 skriver var det jo spørsmål om presisjonen til rifla her, ikke skytteren.
 12. Tror jeg hadde blitt litt gretten om jeg hadde kjøpt en G&E, Bleiker eller Walter til mangfoldig store lapper og ikke fått bedre samlinger enn 6cm på 100m.
 13. Jeg fikk nettopp rigget inn et skap på 225 kg, ned en trang utendørs kjellertrapp og inn døra til kjelleren. Heldigvis kunne døra tas av på dette skapet, så tenker selve skapet veide ca 150 kg og døra rundt 75 kg. Tre av oss for å få det inn, bar det til trapp, skiddet ned på to 2x4 med lastestropp for å holde igjen. Gikk akkurat inn kjellerdøren. 1,6x0,75x0,55 m. Som om ikke det var nok måtte der gamle skapet ut. Dette var lite, kun 135 kg, men her kunne ikke døren tas av. Stroppet det til jekketralle og var tre pers for å få det ut og opp trappen. Dårlig rygg resten av uken, men
 14. Synes jeg hørte på nyhetene i går at han skulle legges på vent en stund til kona også tar kvelden, slik at de kan legges i en felles sakrofag? Vet ikke hvor lenge de regner med det vil ta.
 15. Jeg vet at en av våre beste grovpistol skyttere på slutten av 80 og begynnelsen av 90 tallet hadde svært høye blyverdier i blodet. Han trente mye grovpistol, .32 matchpistol innendørs, sikkert med dårlig ventilasjon. Husker han sa at verdiene var nær akutt blyforgiftning, men vet ikke detaljene.
×
×
 • Create New...