Jump to content

Elgjaeger

Members
 • Content Count

  642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Elgjaeger last won the day on August 9 2019

Elgjaeger had the most liked content!

Community Reputation

221 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så jo ikke værst ut det der, stjel noen 25 Cr super duplex blindflenser neste gang så blir det nok enda bedre
 2. Har aldri prøvd 6,5-300Wby og vet ikke helt hva jeg ville brukt den til. Regner med den har stor appetitt på løp. Har brukt 300Wby i mange år på elgjakt, effektiv med 200grn Swift A frame i 925m/s, men ikke spesielt behagelig å ligge på banen å skyte med, har aldri hatt demper på den. Mk V er jo en flott mekanisme og har denne enda, men brukes ikke mye lenger.
 3. F&D 196 ca 60g lettere, smekrere og lettere å rengjøre, men smeller nok litt mer enn jd 184, ikke mye men mener det er litt forskjell. Disse blir begge brukt på en superlett .308 Win med 45cm løp, så kan absolutt være annerledes på .223. JD 151 har jeg ikke prøvd.
 4. Jeg har Hausken JD 184 og F&D 196 med 14x1 gjenger som brukes på samme pipe. Det står etter det jeg husker h4 på Hausken demperen mens det ikke står noe på F&D demperen, men er nok samme siden de kjennes ganske like å skru på.
 5. Trenger sårt en M 70 Safari Express i .375 H&H som universalrifle for mindre afrikansk storvilt og bruk der .500NE ikke er hensiktsmessig.....
 6. Har begge deler selv og synes selvfølgelig du bør kjøpe dobbelrifle. Ikke fornuftig i det hele tatt, men gud så frustrerende og gøy det er. Har en 9,3x74r O/U samt en .500 NE s/s.
 7. Vet ikke hva dere gir for NP trainer, men dersom det er i nærheten av 10kr ville jeg jo heller kjøpt Lapua Scenar 123, Norma Golden Target eller Diamond Line. Men NP Trainer er kanskje veldig billig?
 8. Ja, det meste er godt nok til jaktfelt mhp presisjon. Det er store mål og utfordringen er heller hvor stødig du er på stående lang arm, sittende skyting etc.
 9. Bortsett fra kontoret i Sandnes som snur rundt søknadene på ca en uke trodde jeg våpenkontorene rundt om i landet stort sett var stengt eller uvirksomme likevel? Hvertfall det inntrykket man får når man ser på behandlingstiden
 10. E=mc2 funker vel?😂
 11. https://www.fvn.no/nyhetsdgnet/i/vQKnWl/Mann-til-sykehus-etter-eksplosjon-pa-privat-adresse Jeg har ikke abb på Fævennen så får ikke lest denne, men hørte de nevnte på Dagsnytt 06.30 i dag tidlig at en person var skadet
 12. Her ikke funnet ost i den skruen som fester kolben til kassa, men mye ost i de andre skruene ja.
 13. Går greit sa lenge man bruker unbraconøkkelen som fulgte med fra KKC, ellers ikke så lett nei.
 14. Elgjaeger

  Jaktfelt kikkert

  Optilock ringer har også en plastforing og jeg mener jeg har sett Optilock QR baser for picatinny.
×
×
 • Create New...