Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ranger#44 last won the day on February 21

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

206 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tidlig desember dukket det opp en søt liten Little Badger i .17 HMR og demper fra Oslo skytesenter, og ettersom den kostet ca ingenting så fikk den lov til å bli ny prosjektbørse. Siden banen er stengt for tiden, har jeg ikke fått skudd noe med den enda. Men hvem trenger vel å skyte når en kan skru? Til et annet prosjekt, som enda er i startfasen, skaffet jeg meg 3D printer. Denne riflen ga et glimrende utgangspunkt for å lære meg den. Foreløpige "oppgraderinger" er: -Picatinny i stål (den originale er plast av noe slag) -Pistolgrep -3D printet
 2. Jeg vurderer selv om jeg skulle få meg et slik deksel til min HT. Rask googling foreslo Tenebraex, som er litt billigere og av gummi(?). Noen som har erfaring med dem? Vortex sine synes jeg blir for store og klumpete.
 3. Jeg gikk samme veien, som du tenker, i høst. For meg falt valget på en Merkel KR1. Den tar med seg det jeg liker best fra Blaser, med feste av pipe og montasje. Til gjengjeld er den mye slankere, lettere og uten oppspenner. Når har jeg ikke hatt det så lenge, så kan ikke gå god for den enda, men vel verdt en titt.
 4. Har du noe liggende i døren? Jeg hadde samme problem, der et sluttstykke hadde ramlet ned og kilte vrideren. En masse slag med gummislegge og en god porsjon flaks, så fikk jeg det til slutt åpnet.
 5. Da jeg laget ny stokk til min mod2, hadde jeg støp frem t.o.m fremre skjefteskrue.
 6. Enten over 150kg, eller boltet fast.
 7. I dag dukket det opp en søt liten Little Badger i .17 HMR fra Oslo skytesenter. Etter å ha satt på ny picatinny og vertikalgrep, så kom tankene over på kikkertsikte. Riflen er egentlig kun tiltenkt et formål, og det er stokkand på 100 meter. Hvorvidt den (eller spesielt jeg) klarer det, får jeg finne ut når skytebanene åpner igjen. Riflen er jo ikke særlig stor, så ønsker et lite sikte, gjerne fast 10x40 (ish) i liten størrelse. Ideelt sett skulle jeg hatt noe slik: Bare ikke kinaræl (som den på bilde), men heller noe i typisk Leupold/Vortex kvalite
 8. Tja.. Jeg leverer til en kompis som jobber på et mekanisk verksted, så ikke så mye hjelp å få av meg der.
 9. Sandblås og legg på cerakote. Så er den klar for nye eventyr i saltvann.
 10. Vatland er på Ikea hver tirsdag: http://www.vapensmed.no/nyheter/transport-1 Om du først er på forus, kan du også dra innom biltema og kjøpe en oljefiltertang. Pleier å hjelpe på dempere som sitter fast.
 11. Hvor mange skudd endte du opp på? Du hadde jo startproblemer, og skulle likt å visst hvordan den utviklet seg etter noen tusen skudd, er da de pleier å vise enda flere svakheter.
 12. Jepp! Så det vil jeg naturligvis anbefale.
 13. Ja, glemte et siffer. Uten demper er det 16cm fra balansepunkt til avtrekker. Med demper blir det da 64/28.
 14. @vannebo Med tomt magasin og sluttstykke i fremre posisjon er tyngdepunktet, uten demper, 52 cm fra kolbekappe/6cm fra avtrekker. Med demper flyttes tyngepunktet 12cm frem. Så målene blir da 64/18 henholdsvis.
×
×
 • Create New...