Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ranger#44 last won the day on November 6 2018

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Krieghoff, av dem jeg har sett/prøvd, er for det alle meste riktig så bra. Så er det nesten opp til deg om kaliberne passer til deg og ditt bruk.
 2. Så fra jeg skrev min kommentar, tok det 11 minutt før du hadde funnet boken, funnet avsnittet og lagt ut bilde på kammeret. Det er faktisk imponerende! Dog, ladeboken har ikke rett i alt (heldigvis).
 3. Om jeg ikke husker feil, så står det i Ladeboken at det uttales "dai". Jeg, og andre sunne nomale mennesker, forstod selvsagt at dette måtte være en liten forfatterspøk og ignorerte dette. Dessverre virker det som at store deler av østlandet ikke tok den.
 4. Er der jeg har brukt den mest. Fungerer glimrende.
 5. 34mm ringer. Med Zero stop ja.
 6. Jeg er fornøyd med mitt Vector Siegfried 3-12x50. Men det er stort og tungt da.
 7. Nå driver du og påvirker spørreundersøkelsen i ditt favør her! Juks og fanteri.
 8. Jeg har opplevd det samme. Brukte gummislegge og slo diverse steder på døren. Til slutt åpnet det seg.
 9. Ranger#44

  Cz-Klubben

  De kunne jo først lansert 455 som links da..
 10. Aldri helt tenkt på det. Jeg pleier å ta en 8-10 hylser på pad'en, rulle litt rundt, og så presse disse. Synes det gir en fin arbeidsflyt.
 11. For å ta det litt fra starten. Jeg bruker den til både smygjakt og i kombinasjon med lokkefugl. Videre så jakter jeg kun gressender, ettersom jeg ikke synes noe om smaken på de andre. Skytemessig er det ingen problemer slik jeg ser det. Å skyte 90 grader ut til siden gjør jeg uten å tenke noe særlig. Når det kommer til bølger, så er det selvfølgelig forskjell på bølger. Dersom det er dønninger med lang periode (slakke), så er det selvsagt ikke noe problem. Krappe vind genererte bølger er det verre med. Når de begynner å skumme, så bør en begynne å tenke på hvordan en padler i forhold til vindretning. Det skal nevnes at jeg ikke har testet til det ekstreme, kun til hva jeg synes er behagelig. Har du planer om å padle i bølger/vind vil jeg i tillegg sterkt anbefale å montere ror. Det er diverse youtubefilmer der folk tester den i bølger til den velter. I all hovedsak er det vinkelen mellom bølgen og kajakken som er grunnen til at den velter. I videoene vil du også se hvorfor høy primært stabilitet kan være et problem, siden du ikke får noe særlig forvarsel før du evt kantrer. Det er selvfølgelig mulighet til å skyte med salong fra kajakken. Spørsmålet er naturligvis om du treffer, noe bevegelse er det alltid. Jeg har ikke prøvd, men det står på listen over ting jeg skal gjøre. Av og påstigning vil jeg si er særdeles enkelt, og jeg gjør det egentlig uten å tenke. Om du befinner deg i nærheten av Stavanger, så kan du selvfølgelig få prøve min.
 12. Nå er det ikke meg du siterte, og Cuda 14 har jeg heller ikke, men jeg kjøpte en Cuda 12 i sommer med nettopp samme tanke som deg. Jeg har brukt kajakken en hel del i høst, dog kun til jakt. Fisket får kommet på nyåret, når andejakten er over. Så før jeg begynner å skrive i vei en masse diverse svada, som @Malle sikkert har nevnt før (bedre også!). Er det noe spesielt du lurer på?
 13. Ranger#44

  Ønskeliste

  Må innrømme at etter det kom en WorkSharp i hus her, så har jeg enda ikke tatt steinene mine opp fra esken. Den er helt genial.
 14. Ok, så du bare antar det vil komme ladedata. Da var det som forventet. Støtter forøvrig @asterix sitt innlegg.
×
×
 • Create New...