Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ranger#44 last won the day on November 6 2018

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

162 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva med aimpoint s-1? Jeg er veldig fornøyd med min.
 2. @B2 Hansen Send meg en PM med mailen din, så sender jeg over.
 3. En liten kajakk fra finn.no gjør det hele uendelig mye enklere.
 4. Derfor er det fast rutine å sjekke at en ikke stiller avtrekket så lett.
 5. Jeg brukte tidligere slikt kinasikte som linket til. Med demper på haglen så er det ofte en nødvendighet, ihvertfall for meg. Dessverre var kvaliteten rimelig begredelig. Skruer som rustet, fiber som datt av etc. Måtte bite i det sure eplet og kjøpte en Aimpoint S1. Til fyllingskuler vil jeg si at det ikke er vits å prøve engang, alt for vanskelig å justere treffpunkt. Ikke holder det seg stabilt heller.
 6. Nå var det rimelig greit å få 3D printet en forlenger til kolben. Om noen ønsker filen, så skal jeg nok klare å rote den frem.
 7. Har ikke prøvd thumbhole, men den originale er alt for kort for meg, selv helt utslått. Vil si at kolbelengden er fra barn til liten voksen. Har hatt to at-one stokker, til henholdsvis anschutz og rem870, begge krevde endel jobb for å få det til å passe. Lamineringen har også vært forholdsvis svak. Men jeg kan selvsagt ha vært uheldig.
 8. Ikke noe problem å fryse ferdig mørnet bryststykker. Tar mindre plass i frysen også.
 9. Du kan også la fuglen henge de vanlige 40 døgngradene, før du ribber og skjærer ut. Ikke noe stress med stokkand.
 10. Om noen kan peke meg i retning av stålammunisjon med nedbrytbar forladning til and, så setter jeg pris på det. Gikk endel skudd i fjor og blir trolig endel i år også, og liker ikke tanken på all plasten jeg skyter ut. Merk at ammunisjonen må være forholdsvis lett tilgjengelig, uten at prisen tilsier at jeg skyter med sølv.
 11. @M67 Jeg bruker en Jackson Cuda med temmelig heftig primærstabilitet, så det er nok en del av forklaringen.
 12. Jeg bruker i all hovedsak stål US4 av typen "den som var på tilbud". Riktignok ikke på gås, men både skarv og ender faller. Brukte Black Cloud #3 en tid, da den var på tilbud, men merket ikke noe forskjell i dødelighet. Ei heller rekylmessig på sideskudd fra kajakk.
 13. For all del, misforstå meg rett. Min 870 gav meg tett oppunder 100 fugl (And, due og kråke) i fjor høst, så den fungerer jo. Muligheten for demper, når man jakter i bynære strøk, er det som gjør at den blir med for min del. Men man kjøper seg et handicap når det kommer til det å faktisk treffe.
 14. Jeg synes det var ubehagelig å skyte, selv med dobbelt hørselvern. Men om jeg skal være ærlig, så blir ikke en 870 god å skyte med uansett hva slags løpslengde en har. At det samtidig blir alt for høyt smell hjelper ikke akkurat på totalopplevelsen. Holder du til i Stavangerområdet, så kan du gjerne få prøve.
 15. Jeg har en Rem870 med 40cm løp, og den bråker heftig ja. I tillegg er den da såpass kort at den er ubrukelig å skyte ting som flyver med. Men med demper montert, så går det riktig så godt. Dvs, så godt noe totalt ubalansert og elendig produsert kan gjøre.
×
×
 • Create New...