Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ranger#44 last won the day on November 6 2018

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

157 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg sendte melding til selger og spurte om dokumentasjon på godkjenning. Svaret jeg fikk var "Du må høre med ditt lokale politi ang om det er ok". Betryggende..
 2. Snakk med politiet. Du får garantert bedre svar av dem enn av oss. Jeg ringer alltid om det går over en uke, så pleier de å fikse det ganske umiddelbart.
 3. Jeg har en links Anny mod. 1415-1416. Med 40cm løp og Boyds At-One stokk vil jeg se på den som nesten perfekt jaktrifle for meg. Dessverre ryker den nok ut en av de neste månedene, ettersom Blaser kommer med 22Lr pipe. Så håper det blir den beste links riflen!
 4. Noen grunn til at du har en uvanlig fasong på kolben? Ser ikke så behagelig ut å ha kinnet nedpå der.
 5. Nå er det noen år siden jeg brukte noenlunde samme teknikk for å lage meg en stokk. De vonde minnene begynner å forsvinne og tanker om nytt prosjekt vokser frem. Skummelt dette her!
 6. Om det er til hjelp, eller enda mer forvirring, så veide min prof stokk 1345 gram "ren". Men da med kolbeforhøyer. Overgang til vanlig GRS ga meg da en vektøkning på 59 gram.
 7. Kanskje denne linken hjelper litt på vei? https://www.hjf.no/butikk/vapen/blaser
 8. Det gikk med endel duer i fjor med denne: https://www.skittjakt.no/baschieri-and-pellagri/204334/baschieri-and-pellagri-f2-sub-sound-12-67-28g--hash-7-5-330m-s Hørselvern bruker jeg uansett, så det er ikke noe problem. Det er når du jakter i relativt bynære strøk at demperen virkelig har noe for seg. Jeg hadde aldri dratt det med meg opp på rypefjellet.
 9. Jeg har en (på 41cm løp) og er godt fornøyd. Bøndene jeg jakter hos er svært fornøyd.
 10. Krieghoff, av dem jeg har sett/prøvd, er for det alle meste riktig så bra. Så er det nesten opp til deg om kaliberne passer til deg og ditt bruk.
 11. Så fra jeg skrev min kommentar, tok det 11 minutt før du hadde funnet boken, funnet avsnittet og lagt ut bilde på kammeret. Det er faktisk imponerende! Dog, ladeboken har ikke rett i alt (heldigvis).
 12. Om jeg ikke husker feil, så står det i Ladeboken at det uttales "dai". Jeg, og andre sunne nomale mennesker, forstod selvsagt at dette måtte være en liten forfatterspøk og ignorerte dette. Dessverre virker det som at store deler av østlandet ikke tok den.
 13. Er der jeg har brukt den mest. Fungerer glimrende.
 14. 34mm ringer. Med Zero stop ja.
×
×
 • Create New...