Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ranger#44 last won the day on November 3 2019

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

174 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er usikker på om den er herdet. Men jeg hadde nå prøvd meg med filen.
 2. Bruk god tid og ikke større verktøy enn det du trenger. Hva tenkte du å lage stokken av? Ta også en titt på f.eks Larry Potterfield sine videoer på YouTube. Han kommer med gode tips om stokkens utforming, slik at den får et mer harmonisk utseende. Jeg er på ingen måte ekspert på området, men tror jeg har gjort de fleste tabbene til nå.
 3. Har ikke erfaring med Boyds At-One til Howa, men har hatt til rem870, Anschutz og browning t-bolt. Ingen av dem passet rett inn. Måtte gjøre siste tilpasning selv, og da var det naturlig å bedde i samme slengen.
 4. Fjernet noen innlegg om kjøp og salg. Bruk handelskammeret for det. -Ranger#44. Moderator.
 5. Du stiller først rifleløpet til å skyte likt med haglsvermen. Så skyter du inn kikkertsiktet etter rifleløpet.
 6. Siland synes jeg er ganske greie, ikke at jeg tar alle selvfølgelig. Altså, jobb med vinden, ikke gå rett på men i sikksakk pg vær tålmodig. Gressender derimot, der har jeg et stykke igjen. Av andre, mindre relevante tips, så har jeg god erfaring med pedaldrevet kajakk (Native). Virker som at fuglene blir mindre slemt når det ikke er en padleåre. Har fått flere sjanser på fugl etter at jeg gikk over til propell, sammenlignet med åre.
 7. Siden jeg hater clockbait. Han ser ikke poenget med 45graders rødpunktsikte. "Kikkertsiktet er godt nok".
 8. Nydelig mat! Jeg ribber brystene og skjærer dem ut. Jeg får heldigvis nok i løpet av en sesong, så tar meg ikke bryet med full utnyttelse av fuglen.
 9. Hva med aimpoint s-1? Jeg er veldig fornøyd med min.
 10. @B2 Hansen Send meg en PM med mailen din, så sender jeg over.
 11. En liten kajakk fra finn.no gjør det hele uendelig mye enklere.
 12. Derfor er det fast rutine å sjekke at en ikke stiller avtrekket så lett.
 13. Jeg brukte tidligere slikt kinasikte som linket til. Med demper på haglen så er det ofte en nødvendighet, ihvertfall for meg. Dessverre var kvaliteten rimelig begredelig. Skruer som rustet, fiber som datt av etc. Måtte bite i det sure eplet og kjøpte en Aimpoint S1. Til fyllingskuler vil jeg si at det ikke er vits å prøve engang, alt for vanskelig å justere treffpunkt. Ikke holder det seg stabilt heller.
×
×
 • Create New...