Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Posts

  2,321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ranger#44 last won the day on February 21

Ranger#44 had the most liked content!

1 Follower

About Ranger#44

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ranger#44's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

207

Reputation

 1. Leverte tirsdag ettermiddag, kom tilbake i dag (torsdag) morgen. Sør-Vest leverer!
 2. Jeg hadde et Apollo T3 en kort periode, da den fulgte med et kjøp. Mulig det bare var feilvare hos meg, men klikkene var i beste fall veiledende.
 3. Skruer og moment har en hel drøss med potensielle feilkilder. Så om du får faktiske verdier innenfor 5%, skal du være riktig så fornøyd.
 4. Hold oss gjerne oppdatert!
 5. Om duen går skrått oppover, fra høyre mot venstre. Så vil duen forsvinne når du legger inn foranholdet. Det gjorde den i hvert fall for meg.
 6. "Standard" for test av hagle er 35 meter, om jeg husker rett. Du vil fortsatt fint kunne se hvordan svermen plasserer seg. Jeg er på ingen måte en god nok skytter til å være bastant. Men siden vi er på et nettforum, vil jeg si at du tar skammelig feil. Da jeg begynte med høyere kolbe (skjøt mange år med flat skinne) så var raske crossere de første duene jeg fikk merkbart bedre resultater på. Det jeg ser mange nybegynnere gjør, når de skyter med flat skinne, er at de løfter hodet om duen forsvinner bak pipen og får medfølgende bom. Men igjen, jeg vet om mange som skyter vesentlig bedre enn meg og skyter med flat skinne. Noen av dem lukker det ene øyet også...
 7. Og for meg blir det unaturlig å dekke dua (som blikket fokuserer på) med løp og korn. Jeg foretrekker at skuddet går der jeg ser.
 8. Jeg pleier å la dem henge 40 døgngrader, mest for å ha en unnskyldning for å utsette jobben. Men har spist dem samme kveld også, uten å merke forskjell. Merk at det da er snakk om gressender. Ref videoen over, så ribber jeg brystene for å beholde fettet. Ellers ganske likt.
 9. Tidlig desember dukket det opp en søt liten Little Badger i .17 HMR og demper fra Oslo skytesenter, og ettersom den kostet ca ingenting så fikk den lov til å bli ny prosjektbørse. Siden banen er stengt for tiden, har jeg ikke fått skudd noe med den enda. Men hvem trenger vel å skyte når en kan skru? Til et annet prosjekt, som enda er i startfasen, skaffet jeg meg 3D printer. Denne riflen ga et glimrende utgangspunkt for å lære meg den. Foreløpige "oppgraderinger" er: -Picatinny i stål (den originale er plast av noe slag) -Pistolgrep -3D printet forskjefte -3D printet kolbeforhøyer -3D printet plugg, der baksiktet sto før. -1 stk billig kikkert. Delene er printet i PETG, og jeg aner ingenting om holdbarheten. Skulle det ryke, får jeg enten printe på ny, justere designet eller lage det av noe annet. Men virker stødig til nå! Så er det bare å vente på våren og åpne skytebaner. Målet er minute of stokkand på 100 meter, noe bedre trenger jeg ikke.
 10. Jeg vurderer selv om jeg skulle få meg et slik deksel til min HT. Rask googling foreslo Tenebraex, som er litt billigere og av gummi(?). Noen som har erfaring med dem? Vortex sine synes jeg blir for store og klumpete.
 11. Jeg gikk samme veien, som du tenker, i høst. For meg falt valget på en Merkel KR1. Den tar med seg det jeg liker best fra Blaser, med feste av pipe og montasje. Til gjengjeld er den mye slankere, lettere og uten oppspenner. Når har jeg ikke hatt det så lenge, så kan ikke gå god for den enda, men vel verdt en titt.
 12. Har du noe liggende i døren? Jeg hadde samme problem, der et sluttstykke hadde ramlet ned og kilte vrideren. En masse slag med gummislegge og en god porsjon flaks, så fikk jeg det til slutt åpnet.
 13. Da jeg laget ny stokk til min mod2, hadde jeg støp frem t.o.m fremre skjefteskrue.
 14. Enten over 150kg, eller boltet fast.
 15. I dag dukket det opp en søt liten Little Badger i .17 HMR fra Oslo skytesenter. Etter å ha satt på ny picatinny og vertikalgrep, så kom tankene over på kikkertsikte. Riflen er egentlig kun tiltenkt et formål, og det er stokkand på 100 meter. Hvorvidt den (eller spesielt jeg) klarer det, får jeg finne ut når skytebanene åpner igjen. Riflen er jo ikke særlig stor, så ønsker et lite sikte, gjerne fast 10x40 (ish) i liten størrelse. Ideelt sett skulle jeg hatt noe slik: Bare ikke kinaræl (som den på bilde), men heller noe i typisk Leupold/Vortex kvalitet. Eksisterer dette?
×
×
 • Create New...