Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ranger#44 last won the day on October 31 2017

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

116 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ranger#44

  Fjerne dør, S-3 våpenskap.

  Fant ut av det ja. Ringte produsent, og døren kan ikke fjernes på min modell. Så fikk en kompis med meg og det gikk overraskende lett å bære. Så jeg hadde tydeligvis døren på når jeg flyttet inn også.
 2. Ranger#44

  Prosjekt CZ/Brno 502.2 – Del 2

  Har absolutt forståelse for dine argumenter. Mener at jeg skrev om begrunnelsen i del 1. Men det er ganske enkelt fordi kikkerten skal alltid være påmontert, og kolben var da for lav til at jeg kunne se igjennom kikkerten. Ergo blir det fluktskudd med kikkerten på. Var et par turer på banen uten forhøyer, og det var glemmesak. "Rent estetisk" er et argument som raskt forsvant i dette prosjektet. Det har jeg andre våpen for.
 3. Ranger#44

  Prosjekt CZ/Brno 502.2 – Del 2

  Hei. Har desverre ingen erfaring eller kunnskap ang Zkk 600.
 4. Ranger#44

  Ventet i seks timer på politi etter skyting

  Må bare rette deg her. Det har flyttet til Sandnes nå 😉
 5. Ranger#44

  Punkt-oljing av stokk

  Etter hva jeg har blitt fortalt, så er GRS-oljen danish oil. Så ville fått tak i en flaske med det, og prøvd. Tror fort det kan gå godt.
 6. Ranger#44

  Punkt-oljing av stokk

  Jeg har gjort det med stokker, der de fra grunnen av har fått Liberon Finishing oil. Det har fungert glimrende. Jeg ville vært mer forsiktig på stokker der jeg ikke vet hva de har brukt fra grunnen av, ettersom det i mitt hode er viktig med samme type olje.
 7. Ranger#44

  Kikkertsikte til 22lr fra 15m og utover

  Er i samme båt som deg, og leter rundt på nettet. Ang den du linker til, så blir den for tung for min del. Vil helst ha kikkerten under 450gram. Hvorfor lager ingen en 3-9x40 med åpne tårn, paralakse ned til 15 meter og vekt rundt 400gram? Og gjerne i litt bedre kvalitet enn aliexpress.
 8. Ranger#44

  22 Hornet, spor på hylse

  Ser ut som det er området der helpresserdien slutter.
 9. Ranger#44

  Byggetråd - Design av glassfiberstokk

  Ser bra ut. Men noen grunn til at du ikke formet løpskanalen med en gang?
 10. Ranger#44

  EC paint

  Hvordan er den mtp rust? Har den noen effekt?
 11. Ranger#44

  ADVARSEL, svindel på finn.no

  Nettopp denne mangelen på ærlig beskrivelse gjør at jeg holder meg unna han.
 12. Ranger#44

  Vixen-prosjekt

  Ser veldig bra ut!
 13. Ranger#44

  Avflassing inni løp på ny hagle

  Er det i overgangen mellom kammer og løp? I så fall er dette helt normalt
 14. Ranger#44

  Styrketrening

  Det blir litt slik som med skyting, du kan lese deg blind på nettet men det viktigste er å komme deg på banen. Eller i dette tilfellet treningslokale. Det ligger en haug med diverse treningsprogram på nettet og alle påstår at det de gjør er det beste. Kanskje er det det også, men det har lett for å drepe motivasjonen. Det viktigste er at du finner ut hva som gir deg motivasjon, hva du ønsker å oppnå og hva du liker å gjøre. Dvs, skal du trene bryst (som egentlig er totalt unødvendig. Hvor ofte i det vanlige liv bruker en egentlig brystmusklaturen?) og ikke liker benkpress, dropp det. Finn en annen øvelse for brystet som du liker bedre. Ikke gjør en øvelse bare fordi internettprogrammet sier at du må gjøre den og den øvelsen, det blir bare tull og du blir lei. Kjør 8 repetisjoner 3 ganger og start lett til du har teknikken inne. Lurer du på teknikk, se på youtube. Når det kommer til mat og spising. Hopp godt og elegant over de rådene som måtte komme. Totalt unødvendig, selv om "det funket for meg" og "jeg opplevde ingen progresjon før jeg begynte med zma (som bare gav meg mareritt om natten) og en masse proteiner" argumentene vil komme. Den tid, den sorg. Mest sannsynlig vil du heller aldri trenge å bry deg heller. Altså, finn treningsgleden og progresjonen til vil uansett komme. Altså et like kjedelig svar som å anbefale 6.5x55 og DFS for å bli en god skytter, men det er det som funker.
 15. Ranger#44

  Betydning av patronlengde

  Det kan godt være at jeg har lest feil eller misforstått. Jeg har tross alt ikke testet selv. Skulle jeg gjort det, hadde jeg nok gjort som M67 og tatt utgangspunkt i hastigheten. Legger forøvrig med bilde av den aktuelle siden. Ser man på hastigheten, så er den faktisk relativt lik den som M67 presenterer. Ettersom hastigheten øker, med økende patronlengde, vil jeg egentlig trekke samme konklusjon som i boken, at trykket øker med økende patronlengde. Så selv om forbrenningsrommet blir mindre med kortere patronlengde, så vil ikke kuleholdet (som definerer volumet) være nok til å kunne påvirke trykket. Men heller hvor langt kulen "hopper" før den treffer bommene. Det skal sies at dette er data for .300 Win.Mag. og det da blir som Erlend Meyer sier, mindre prosentvis variasjon av volum sammenlignet med f.eks pistolpatroner.
×