Jump to content

Ranger#44

Moderators
 • Content Count

  2,235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ranger#44 last won the day on November 6 2018

Ranger#44 had the most liked content!

Community Reputation

157 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om noen kan peke meg i retning av stålammunisjon med nedbrytbar forladning til and, så setter jeg pris på det. Gikk endel skudd i fjor og blir trolig endel i år også, og liker ikke tanken på all plasten jeg skyter ut. Merk at ammunisjonen må være forholdsvis lett tilgjengelig, uten at prisen tilsier at jeg skyter med sølv.
 2. @M67 Jeg bruker en Jackson Cuda med temmelig heftig primærstabilitet, så det er nok en del av forklaringen.
 3. Jeg bruker i all hovedsak stål US4 av typen "den som var på tilbud". Riktignok ikke på gås, men både skarv og ender faller. Brukte Black Cloud #3 en tid, da den var på tilbud, men merket ikke noe forskjell i dødelighet. Ei heller rekylmessig på sideskudd fra kajakk.
 4. For all del, misforstå meg rett. Min 870 gav meg tett oppunder 100 fugl (And, due og kråke) i fjor høst, så den fungerer jo. Muligheten for demper, når man jakter i bynære strøk, er det som gjør at den blir med for min del. Men man kjøper seg et handicap når det kommer til det å faktisk treffe.
 5. Jeg synes det var ubehagelig å skyte, selv med dobbelt hørselvern. Men om jeg skal være ærlig, så blir ikke en 870 god å skyte med uansett hva slags løpslengde en har. At det samtidig blir alt for høyt smell hjelper ikke akkurat på totalopplevelsen. Holder du til i Stavangerområdet, så kan du gjerne få prøve.
 6. Jeg har en Rem870 med 40cm løp, og den bråker heftig ja. I tillegg er den da såpass kort at den er ubrukelig å skyte ting som flyver med. Men med demper montert, så går det riktig så godt. Dvs, så godt noe totalt ubalansert og elendig produsert kan gjøre.
 7. Ranger#44

  Beretta SP

  Ja, jeg har ingen problemer med å anbefale den videre.
 8. Ranger#44

  Beretta SP

  Nei, han har nok hørt om treverk som har trutnet. Jeg hadde en slik 686 SP. God tørking, med påfølgende olje løste det problemet. For min del utvidet treverket seg såpass at jeg ikke klarte å bevege toppleveren uten å skrape av treverket.
 9. Jeg sendte melding til selger og spurte om dokumentasjon på godkjenning. Svaret jeg fikk var "Du må høre med ditt lokale politi ang om det er ok". Betryggende..
 10. Snakk med politiet. Du får garantert bedre svar av dem enn av oss. Jeg ringer alltid om det går over en uke, så pleier de å fikse det ganske umiddelbart.
 11. Jeg har en links Anny mod. 1415-1416. Med 40cm løp og Boyds At-One stokk vil jeg se på den som nesten perfekt jaktrifle for meg. Dessverre ryker den nok ut en av de neste månedene, ettersom Blaser kommer med 22Lr pipe. Så håper det blir den beste links riflen!
 12. Noen grunn til at du har en uvanlig fasong på kolben? Ser ikke så behagelig ut å ha kinnet nedpå der.
 13. Nå er det noen år siden jeg brukte noenlunde samme teknikk for å lage meg en stokk. De vonde minnene begynner å forsvinne og tanker om nytt prosjekt vokser frem. Skummelt dette her!
 14. Om det er til hjelp, eller enda mer forvirring, så veide min prof stokk 1345 gram "ren". Men da med kolbeforhøyer. Overgang til vanlig GRS ga meg da en vektøkning på 59 gram.
 15. Kanskje denne linken hjelper litt på vei? https://www.hjf.no/butikk/vapen/blaser
×
×
 • Create New...