Jump to content

Oryxhunter

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

131 profile views
 1. @Brubakken 🤔Tror jeg forstår hva du mener, men et bilde forteller ofte mer enn 1000 ord... Så bilde hadde vært helt topp! Og skader ikke at jeg får det forklart med teskje.👍😂 En annen ting jeg har tenkt på med disse eBay tårnene; Det er jo gummipakning under det originale "beskyttelseslokket" (finnes sikkert et bedre og riktigere navn, og blir sikkert korrigert av "kammer-korrekturen"🤣), vil det bli tilstrekkelig vanntette? Eller vil det resultere i fremskyndet oppgradering av optikk?? 🥳
 2. @Jeger'n De "Stoney Point" tårnene jeg fikk fra eBay (fra 3 forskjellige selgere) var dessverre ubrukelige for mitt bruk. Gjengene stemmer nok bare 95% (litt slakk) til min Leo 3-9x40 så etter 2-4 skudd er tårnet løsnet. Så da var det bare å ta frem kronestykket igjen når det skal justeres. Og det var bare rekylen fra dempet 308W den bli utsatt for. Så hvis noen har en enkel forklaringer på hvordan disse skal monteres for å sitte fast hadde det vært hekt topp.
 3. @Sakoen75 firmaet og bobestyreren du refererer til er vel forrige gang de gikk konkurs. Vertebrae AS *Org nr 923 544 828* fikk varsel om tvangsoppløsning den 08.02.2021. Med frist på 4 uker (08.03.2021) på å rette forholdet. Det er vel først etter denne datoen det kan opprettes kokursbo.
 4. I 2018 kostet 2,75m³ (ca 450kg) ca 23.000SAR ~ ca 15.000NOK, fra SA til Gardermoen. Det var inkl forsikring.
 5. Ser ut som styreleder har fratrådt så nå går mot tvangsoppløsning. https://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20210000051273&sokeverdi=923544828
 6. @Håvard Myren hva slags kikkertsikte ble det til? Har du noen erfaringer å dele?
 7. Kommer det bilde som avslører hva som var i forsendelsen fra Jakt & friluft?
 8. Da er skulderpartiet løftet en seksjon på mollefestet. Og sekken sitter perfekt👍 Litt knot var det jo, men faktisk ikke så vanskelig som jeg hadde sett føre meg. 😁👍
 9. Takk @Jeger'n Da var det som jeg fryktet, ja😠
 10. Fant ingen brosjyre. Var bare en liten 2 sidig lapp som hang på sekken. Men kunne ikke se noe instruksjon på hvordan justere skulderstroppene. Ser jo ut som en type molle-innfestning Men usikker på om jeg greier å tredd gjennom stroppen igjen, hvis jeg trekker ut bandet som er festet med borrelås mellom skulderstropper og hoftebeltet. Så tenkte kanskje det var en eller annen smart måte å gjøre dette på.
 11. Da var julenissen snill med meg i år, og kom med en Vorn Deer. Står: Behagelige skulderstropper som kan tilpasses din høyde. Noen som kan forklare hvordan man justerer sekken? Kan man flytte innfestingen til skulderstroppene opp/ned på "basen"?
 12. Har du sjekket ut https://vorndefence.com/garm/ ? Er vel beregnet for militært bruk, men kan kanskje være større plass til våpen her.
 13. Razor hd lht ser bra ut, men for min del tenkte jeg å prøve FFP. Zeiss og Leupold er vel bare i MOA? Og det blir litt ulogisk i min metriske tankegang.
 14. @Hare4Takk for tipset.👍 Men har prøvd der også. Vil ikke over 3x som minste forstørrelse så der var det også tomt. Så tenkte egentlig å handle Vortex PST II 3-15x44 hos Jaktfall, så lenge Optika6 virker umulig å få tak i. Men går ikke an å ringe der og får ikke svar på mail, så tror ikke de er interresert i nye kunder. Og hva skjer om en skal reklamere på et produkt, når de ikke svarer på mail som kan ende opp i salg engang. Er det noen som har forslag til andre tilsvarende kikkertsikter som det er mulig å få tak i? Og til ca samme pris.
×
×
 • Create New...