Jump to content

Oryxhunter

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gong på 100m og salong går helt fint.👍 Ungene synes det er kjempegøy å skyte på stål når de hører "pling"et. Vil man ha elektronikk i tillegg, kan man bruke elektroniske hørselvern. Så er en aldri i tvil om en traff eller ikke. 😉
 2. Jeg har også bare noen få ordrer på samvittigheten hos Milrab. Men det har gått knirkefritt hver gang. Rask ekspedering og ingen kluss.👍 Sendte nettopp en mail til daglig leder, og fikk svar etter bare 2 timer at han skulle se nærmere på denne saken. Så håper det order seg for deg bardp.
 3. Kjempefornøyd med Bifrost. Godt grep, og innstillingsmuligheter på kolbe gjør at jeg er raskere klar til skudd, enn med originalstokken (øyet kommer på rett plass i kikkerten med en gang). Største minuset jeg har er at jeg må slippe pistolgrepet for å slå over sikringen (Rem. 700). Men det er ikke et stort problem.
 4. Noen som har fått noen erfaringer med denne?
 5. Takker for en helt super tråd, med masse interessant lesing og flotte bilder. 👍 Har selv en Rem 700 i 308w med Leupold European 3-9x40. Og jeg kjøpte også Stony Point tårn på ebay, men mine tårn var så slakke i gjengene at "basen" på tårnet løsnet under skyting. Selv med locktite. Så da var det bare å få de av og ta frem igjen mynten for å justere igjen. Har derfor også kikket på Vector 3-18x50. Virker meget interessant, men Kina-skepsisen har foreløpig satt bestillingen på vent. Blir artig å høre noen erfaringer fra deg når du har fått testet den ut i praktisk bruk. Hvordan er førsteinntrykk?
 6. bardp: Har nok et litt dårlig rykte her blant rådyrene. Så blir nok litt vanskelig å overtale de til å stå stille, når jeg har børsa i hånda😉. Så da må jeg nok heller gjøre som dere sier, henge opp en målestav og sjekke selv.
 7. Hei Har en Leupold European 30 3-9x40 med tysk #4. Er det noen som kjenner til størrelsen på retikkel ved f.eks min (3x) og max (9x) forstørrelse? Mener å ha hørt en plass at tysk #4 skal ha 70cm (tilnærmet lengden av et rådyr) mellom de tykke horisontale stolpene ved 100m!? Noen som kan bekrefte dette? Og evt vet ved hvilken forstørrelse dette gjelder når siktet ikke har medforstørrende retikkel (SFP).
×
×
 • Create New...