Jump to content

Klarna mener visst at jakt og våpen er 'uetisk'


klabbogbabb

Recommended Posts

Det er de moderne "feelgood"-aktivistene, som vi har stiftet bekjentskap med i masse tråder her inne, som står bak dette.

 

Vi finner dem blant annet som "hvalvernere", "selvenner", "pelsmotstandere", "veganere", "dyrevenner", "miljø"-forkjempere av ørten kategorier, forkjempere av f.eks. bio-diesel (som fører til mye mer CO2-utslipp enn fossilt drivstoff), og et utall andre "moteriktige" påfunn. Felles for dem alle er at de for lengst har koblet seg fra vitenskapelige tilnærminger, og gått over i den religiøse sfære. Og at de bruker sin påståtte "makt" gjennom politiske partier som regjeringspartiet "Vesle-Høyre" (som har fått gjennom forbud mot pelsdyr, og trenerer rovviltforliket), og i forhold til forretninger og banker, som denne "Klarna" i Sverige. Som, for å føye seg etter de moteriktige lunene, nekter å selge pels, eller å la friluftsforretninger ta mot betaling. Man kan da oppleve Disney-naturen helt OK i sofakroken, må vite!

 

Sist helg traff jeg forresten ei ung dame, som jeg hadde møtt ved en del tidligere anledninger. Da hadde hun frenetisk framhevet hvor fortreffelig det er med ubegrenset vekst i "den norske" ulvebestanden, for det var i pakt med "naturens orden", i følge hennes overbevisning. Sist uke hadde hun, sånn rent tilfeldig, vært med vertskapet og tatt opp en "potetstol" fra deres hobby-potetåker bak garasjen. Og etterpå uttalte hun sin store forbauselse over at poteten virkelig kunne vokse nede i jorda! Hun hadde ikke visst at poteten kom derfra! (Og sikkert heller ikke at melka ikke kom fra kjøledisken, eller at fiskene faktisk ikke er orange rektangler - det er så mye rart her i verden, som de med moteriktige meninger ikke kan holde orden på!).

Edited by Jegermeistern
  • Like 1
  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

Det er nok flere ugler under teppet her, veldig lite tro på at Klarna kutter alle som selger våpen og relatert styggedom. Har betalt via Klarna mange ganger ved bestilling fra XXL.no, hjemmelading.no, beverensport.no og andre nettbutikker som selger skumle varer, både våpen og ammunisjon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...