Jump to content

meatpukk

Members
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

meatpukk last won the day on August 22 2019

meatpukk had the most liked content!

Community Reputation

171 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er fullstendig krise i sørøst mtp behandlingstida. Har du flaks havner den et sted med kort behandlingstid. f.eks stokke. Har du riktig uflaks havner den hos notodden eller noe med behndlingstid på 3 måneder
 2. PDOL er vel på prøve ut 2021? jeg tipper sjansene for at den blir fornya/akseptert som egen divisjon i 2022 er ganske små.
 3. meatpukk

  Ny Colt Python?

  Jeg ser de har overhalt innmaten radikalt, og bl.a bruker en låsebolt lik s&w. (Du ser det på sideplateskrua som er flytta forover likt som king cobra). Tror det kan bli en bra revolver, hvis de får til kvalitetskontrollen
 4. Bakpå søknaden står dette beskrevet. Våpennummer og detaljer skal oppgis hvis det søkes til privatkjøp. Det praktiseres ikke av de fleste kontor, men noen har fått det for seg at det er viktig. Prøv å ringe inn og spør om de kan endre søknaden i sine systemer og sjekke våpennummer mot databasen sin, og bekrefte det på mail.
 5. hvordan er det med blyfrie alternativer til luftvåpen da? de vil vel bli påvirka av det evt begrensninger?
 6. Er ikke blyproduksjon i stor grad det samme som sinkproduksjon? Jeg mener å huske at malmen/mineralene som inneholder bly sink og sølv forekommer sammen, og metallene blir raffinert i samme omgang. Et generelt blyforbud vil nok ikke stoppe produksjonen av bly noe sted, men bare senke prisen i resten av verden da blyet blir et biprodukt av sink og sølvutvinning.
 7. Sør-Øst er som nevnt over 100% lotto. 3-4 måneder er standardbrevet, men siden januar har jeg opplevd 2 måneder 5 måneder og 3 uker.
 8. maskinolje og fett for matvareindustrien vil jeg tro er det "beste" bulkproduktet. sånne smøremidler er vanlige produkter som er beregna for å smøre maskiner i kalde fuktige og saltholdige miljøer. Men, de er nettopp smøremidler, og har sikkert ingen additiver som letter våpenpuss på noen måte.
 9. Les deg litt mer opp før du kommer med sånne påstander. 6måneder aktivitet gjelder fortsatt. Det skjemaet du viser til handler om å bekrefte aktivitetsnivå de siste 12 måneder. Skjemaet har heller aldri blitt forandret fra 6-12 måneder. Aktivitetsskjemaene har i alle lokale varianter jeg har sett. spurt om aktivitet de siste 12 måneder. https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-vapentillatelse/
 10. jeg tror det var beskrevet som miljøammunisjon i soldathåndboka/infanteristen i strid eller hva den nå het også. noe ala "skiftestilling må vektlegges i større grad, pga mer munningsglimt fra den nye miljøammunisjonen"
 11. Svenskene har ikke en liste over godkjente halvautoer så de kan i utgangspunktet kjøpe hva de vil. Det er krav til pipelengde osv, men unntak kan gjøres her også Samtidig er det polisen som på eget forgodtbefinnende bestemmer om de syntes den rifla du søker på er innafor til det du vil ha den til.
 12. nå har vel oljer generelt rævva smøreevne i leamikken til våpen uansett. smøreoljer er laga for roterende aksler og hylser, hvor flatene har en relativt jevn hastighet. Hvis man skal ha smøring til våpen er det vel egentlig fett som er tingen. For meg virker det som oljer i våpen er mest for å samle og føre driten vekk fra glideflatene
 13. kommer ann på magasinene, Jeg har dårlig erfaring med mec-gar magasin og 10 skudd 9mm. Patronene ligger helt i bakkant i magasinet i motsetning til amerikanske magasin som har en plastforing bak patronene i stedet. brownells sine billige magasin funker kjempebra. BUL sine standard magasin er mec-gar.
 14. forskjellen er egentlig lista opp i beskrivelsen - Adjustable rear sight - 1mm fiber optic front sight - Wide ambi safties - Magwell - Enhanced trigger pull - Ships with 3 mags Jeg regner med og håper at BUL tar seg litt mer tid med å bygge trophy varianten også.
 15. meatpukk

  Manurhin MR73

  Colt sikter passer, de "nye" manurhin sport siktene trenger samme utfresing etc som colt revolvere, og colt gold cup. Jeg ville egentlig kjøpt eller fått en børsis til å montere et Eliasson sikte.
×
×
 • Create New...