Jump to content

Salget av Bump-Stocks avvikles


DoctoRoy

Recommended Posts

Produsentene av bump stocks har sannsynligvis cashet inn så mye at de slipper å jobbe mer resten av livet i løpet av de siste månedene. Alle som har skutt litt med halvautomatiske rifler vet at det går aldeles utmerket å "bump fire" fra både hofta og skulderen med minimal trening. Bump Stocks er bare et leketøy for voksne som gjør det litt enklere. Noe presisjon blir det uansett ikke når selve våpenet går frem og tilbake som et trykkluftbor.

 

Jeg regner det som garantert at evt. forsøk på inndragning i USA vil bli blokkert i retten, så de som har kjøpt inn et lass av dette leketøyet kommer nok til å få en god avkastning etter at det blir forbudt å produsere flere. Det har allerede blitt observert Bump Stocks til 10x utsalgspris når det var umulig å få tak i dem pga. etterspørsel.

 

Det jeg er bekymret for er at lover som forbyr dette leketøyet blir utformet så dårlig at det kan brukes til å forby ting som faktisk er brukbare. Eksempelvis, konkurranseavtrekk, lettere bolt carriere osv. Man kan bruke som argument at disse tingene gjør det enklere å avfyre et halvautomatisk våpen hurtigere. Dette er ikke paranoid synsing. GCA-68 var i sin tid så misbrukt at kongressen måtte lage nye lover for å stoppe overtolkningen fra diverse føderale organer.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...