Jump to content

Ei tohi varjata

Moderators
 • Content Count

  5,668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Ei tohi varjata last won the day on April 2

Ei tohi varjata had the most liked content!

Community Reputation

1,141 Excellent

About Ei tohi varjata

 • Birthday October 17

Recent Profile Visitors

2,745 profile views
 1. Jeg ser ikke helt hvorfor du føler for å forsvare noen som, gjentatt bevist, uten å vite hva han skjøt mot, over en vei, med bebyggelse som bakgrunn, løsnet et tvilsomt skudd mot et tvilsomt mål midt på natta, for å så rømme til skogs, gjemme seg for politiet, lyve for politiet, og så endre forklaring et utall ganger før han blir dømt for flere av tiltalepunktene. (edit: dette er altså bevist, fra flere hold, og du må gjerne tilbakebevise disse "påstandene" om du føler det er feil.. som jeg tipper du gjør) Han er verken en oppegående jeger eller skytter når noe så fullstendig unødvendig som dette skjer, og det er fullstendig åpenbart at dette ikke er et menneske som evner å ha et seriøst forhold til våpensikkerhet og sikker utøvelse av jakt når han sitter på post og sikter på folk. Forhåpentligvis skal han aldri verken jakte eller skyte igjen, det har han bevist at han ikke kan gjøre uten at andre risikerer å miste livet.
 2. Apple a gitt.. Funker som snus på Android
 3. 4 loter de fleste år.
 4. "2" er produksjonsløp/"lot" nr. 2 i 1905.
 5. Tråden låses opp igjen. https://www.nationen.no/nyhet/norsk-jeger-domt-til-ett-ars-fengsel-for-a-ha-skutt-jogger-i-sverige/ Nå dømt til ett års fengsel. Ei tohi varjata
 6. Rafdal er forøvrig lite interessert i å gjenge opp hardkromma piper, fikk det i svar for 3 år siden når jeg spurte og maste om muligheten for det.
 7. Takker for svaret. Får bli enten bratt+bredt (med gummi kanskje? hm..) eller KKC. Er det kun 11 mm-baser/ringer som gjelder, eller går det an med Optilock..??
 8. @jmosbakk - er kolbekappa festa med samme skruene som T3x sin? Dvs. bare å bytte? Hardplast suger, jeg har prøvd det på Quad og likte det ikke. Ser ut til at det blir en T1x på meg i løpet av våren og da blir det enten ny kolbekappe eller bare å være helt koko og kjøpe KKC..
 9. J&F hadde en uke siden, nå er den visst ute av sortimentet?
 10. Jeg var livredd for .30-06 før (fem skudd kvassladd .30-06 i en Mauser med stålkappe setter sine spor.. bokstavelig talt) og beit/kneip godt igjen når jeg skjøt kvass 7,62x54R eller NM60 i lett rifle. ca 10k .22LR og noen tusen luftkuler senere merker jeg det knapt.. og jeg tror det har veldig mye med å være sikker på egen skytestilling og rekylopptak. .22 og spesielt luftgevær er nådeløse når det kommer til å vise deg hvor mye dumt du gjør når skuddet går. Jeg er ei lita kvist på 1,8 m/65 kg og burde vel egentlig blitt sendt bakover av det meste som er større enn .22, men nå klarer jeg også ti kjappe NM60 i halvauto uten å merke noe til det.
 11. I Norge måles det likt ja (er definert i lov eller forskrift). minimum 45 cm i Sverige så da er den ikke lovlig
 12. Pussestokk inn fra munning når sluttstykket er lukka, tusj eller teip eller tommelen der staven kommer ut av pipa, mål hvor lang staven er frem til munningen. Ferdig.
×
×
 • Create New...