Jump to content

Løp og kjøp bue!


M67

Recommended Posts

XXL kommer seg - de har hatt mye rart på buefronten, og selv om de i annonsen kaller den en recurve - så er PSE Bow Madness en compondbue..

Men greia er at de selger PSE Bow Madness "Field Ready" for 4000,- Det er et klinkende klart løp og kjøp for folk som ser etter bue, men ikke har fått fingeren ut, det er for dyrt i Norge, skummelt å kjøpe fra USA - osv..

 

Dette er ikke en top-of-the-line bue, det er vel omtrent en Tikka T3 blant buer? Ikke øverst på hylla, men gjør det samme som buene øverst på hylla. Det var med stor skepsis jeg prøvde en for et års tid siden, da de kostet 7000,- eller noe på XXL. Vel den skyter fint, stille, raskt, uten vibrasjon, er smooth å dra opp etc. Ikke like mye av noe som Vendettaen min, men den koster også over dobbelt så mye. PSE Stinger, som er "billigbuen" til PSE er aldeles utmerket, og denne er litt mer av alt. Skal du ha bue, sjekk ut denne.

 

K

 

PS. Jeg har overhodet ingenting med XXL å gjøre, jeg er "buemisjonær"

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...

Ikke ille, mulig du kan tyne det ned med heldig frakt og mva. fra utlandet - men du får en grei bue, med brukbart utstyr til 5000,- Det er halvparten av hva mange vil påstå at det koster for en skyteklar bue.

 

Forøvrig så jeg at de har tatt inn noen Jr. compoundbuer som ser mye mer tilforlatelige ut enn de de har hatt før - men jeg har ikke prøvd dem.

 

K

Link to comment
Share on other sites

Kan få tilsvarende sendt fra utlandet til samme pris. De trekker jo fra EU-skatt, man betaler ikke toll på buer, da det er sportsutstyr, så da er det norsk moms og tollbehandlingsgebyr. Og kjøper man en buepakke fra rette sted, er frakten inkludert.

Er jo ikke bare buen, men tilbehøret og. Kvaliteten på piler etc. Andre norske forhandlere kan jo og brukes, som http://www.vestgard.no, http://www.buesport.no og http://www.bueutstyr.no De kan i tillegg gi gode råd, oppgradere pakker med bedre utstyr, prutes med etc etc :) Viktig å støtte de små, la XXL leke med joggesko og sykler. Når jeg spurte om Madness-buen på XXL i Sandvika, fikk jeg bare svadainformasjon av selger. Han visste tydeligvis ikke en døyt om buer, og han jobber på våpenavdelingen. Overlat buer til de som kan det.

Link to comment
Share on other sites

Kan få tilsvarende sendt fra utlandet til samme pris. De trekker jo fra EU-skatt, man betaler ikke toll på buer, da det er sportsutstyr, så da er det norsk moms og tollbehandlingsgebyr. Og kjøper man en buepakke fra rette sted, er frakten inkludert.

Er jo ikke bare buen, men tilbehøret og. Kvaliteten på piler etc. Andre norske forhandlere kan jo og brukes, som http://www.vestgard.no" target="_blank, http://www.buesport.no" target="_blank og http://www.bueutstyr.no" target="_blank De kan i tillegg gi gode råd, oppgradere pakker med bedre utstyr, prutes med etc etc :) Viktig å støtte de små, la XXL leke med joggesko og sykler. Når jeg spurte om Madness-buen på XXL i Sandvika, fikk jeg bare svadainformasjon av selger. Han visste tydeligvis ikke en døyt om buer, og han jobber på våpenavdelingen. Overlat buer til de som kan det.

 

Helt enig.

Link to comment
Share on other sites

Bestilte en Bear Anarchy bue fra Abby Archery med utstyr, denne ble stoppet i tollen og det kostet meg 3300,- ekstra

 

Var det momsen? Man må altid legge til 25% på prisen når man bestiller fra utlandet. Men hvis det er sportsutstyr, noe man må be avsender spesifisere i papirene, så skal man ikke betale toll på det, kun moms. Hvis du har betalt 3300,- OG moms, så har de gjort en feil.

 

http://toll.no/templates_TAD/MainTopic. ... anguage=no

Link to comment
Share on other sites

Det var moms ja så alt rett, men det blir ikke så mye billigere.

 

Nei, blir ikke det. Kommer jo an på valutakurs etc etc. Men jeg mener fremdeles at det er bedre å kjøpe fra buebutikker her til lands, hvis de har den buen du vil ha, en å kjøpe fra XXL. Vi trenger de små, spesialiserte. Verdt noen ekstra hundrelapper, mtp service, reperasjoner osv. Tviler på at XXL har noen ansatte som er kvalifiserte til å sette opp eller reparere buer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...