Jump to content

gunleil

Members
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gunleil

 • Birthday 12/13/1971
 1. Har testet Gunnrunneren på noen turer. Har pakket den full, og med gevær i hylstret føltes det umiddelbart som om den bulet litt mot ryggen. Når jeg begynte å gå mistet jeg følelsen av dette. Føltes veldig behagelig, og merket nesten ikke jeg hadde den på ryggen. Geværlomma kunne nok vært noe romsligere, men har testet med flere våpen uten problemer. Jeg er 187, og jeg følte ikke noe ubehag med tanke på egenhøyde og sekkstørelse.
 2. Det er alltid noen som er missfornøyde da, uansett. De fleste som leser og skriver på dette forumet er voksne og oppegåeende, og således istand til å gjøre oss opp en egen mening. Det overrasker meg imidlertid at ikke flere nettbutikker svarer på kritikken som fremkommer på kammeret.
 3. Hvordan er det med riflestigningen i denne? Hadde en 223 tidligere(remington 700), og den skaut i hytt og gevær med noen kuler.
 4. Har prøvd endel opp gjennom åra, men Røssleren jeg har nå i 6,5x55 er den mest presise jeg har hatt. Skyter som en drøm med den.
 5. Lakka treverket på hagla til kona. Ble særegen kan du si. Ikke noe jeg ville dukket opp med i skauen, men hver sin smak.
 6. Sykt stilig den ja Kane. Virkelig et kunstverk. Personlig holder jeg på med et salonggevær, men den jæ..a airbruschen jeg kjøpte på Clas Ohlson er så uberegnelig. Funker dårlig spør du meg. Når det ikke er med særlig anvisning sliter jeg. Noen andre som har testet andre sprøyter som de kan anbefale?
 7. Vet ikke om dette funker, men om det kommer med et bilde her, så er det sånn hagla mi ble.
 8. Venter å få Dura Coaten i posten over helga. Vurderer å lakke stokken i en gråfarge, og legge på et bilde i sort. Noen som vet hvor man kan få i kuuuule sjablonger som egner seg på geværkolben? Har søkt litt rundt på nettet, men det eneste jeg har funnet er av typen Home sweet home osv. Egner seg dårlig på geværkolben min. Ser en tidligere i tråden har lakket noe ala det jeg tenker på.
 9. Ser man får kjøpt Duracoat med en sånn snedig sprayflaske(preval tror jeg den het). Noen som vet man får kjøpt såndre i norge?
 10. Fantastisk flott kniv. Synes mange av de knivene som blir laga ikke appelerer til meg, men den der likte jeg.
 11. Skal skyte lerduer for første gang med min Stoeger halvauto. Lurer litt på hvilken choke jeg skal velge. Velger stål rypeskudd i 32 gr ladning, da geværet ikke spiser vanlig lerdueamo. Her er oversikten over de aktuelle chockene for mitt gevær: ONE = Full; TWO = Improved Modified; THREE = Modified; FOUR = Improved Cylinder; FIVE = Cylinder. Noen tips?
 12. Sauer 150 sier det bra her. Ser ingen grunn til å utdype det nærmere. Har selv en Stoeger 2000 som fungerer utmerket. Ville valgt den igjen. Handler vel som det meste annet om at man tar godt vare på den. Tror det er en tendens blandt folk at pga at den er billig er man ikke så nøye med vedlikehold og den slags. Klart den vil vare kortere tid da. Litt O.T men føler det må sies. Fryktelig mange her på forumet som virker fryktelig utstyrsfiksert, og som "rakker" ned på alt som ikke koster skjorta. Stort sett fungerer det meste som selges tilfredstillende. Til syvende og sist er det mannen
×
×
 • Create New...