Jump to content

olepolet

Members
 • Content Count

  972
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. olepolet

  Naturbue

  Takk for tips! Det skal jeg gjøre
 2. olepolet

  Naturbue

  Hei! Jeg har lyst å skaffe meg en naturbue, da muligens en flatbue, men jeg ser at de fleste er 28" dralengde, jeg har langt vingespenn og må ha en bue på 30-32". Det blir vel litt langt å spenne en bue på 28 tommer?
 3. Fant noe som muligens kan være av interesse: http://www.pyramydair.com/blog/2013/02/ ... ts-part-1/
 4. Svenskene har også hastighetsgrense, når jeg var i kontakt med luftvapen.se for noen årsiden ang å kjøpe pcp gevær fra sverige så sa han som driver butikken, at han kunne gjerne fjerne/justere regulatoren el hva enn det er som bestemmer hvor mye trykk som går ut, det var ikke noe problem.
 5. Tull, det står ingen plass at 6.5x55 er det minste tillate kaliberet for storviltjakt i Norge. Det er joule som bestemmer, og kulevekt. Så da har du ingenting å vise til med andre ord, bare tullball som du har diktet opp selv. God jobbet
 6. Akkurat nok sier du, du har vel tall å legge frem da regner jeg med? Gjerne en tabell der det vises at 6.5 ligger 1-2 joule over det absolutte minimum for at noe større enn et rådyr dør humant. Og jeg ser heller ingen grunn til at hagle ikke skal fungere helt flott til bjørnejakt, om noen skulle ha lyst å bruke det. Slug/fyllingskule fungerer nok helt fint, et lite søk på google viser det.
 7. Når han sier hagle, så regner jeg med at han mener med slug og ikke med hagl. Noen bøker jeg har lest om villsvinjakt i Ungarn, der var det mange som foretrakk ei hagle med slug når de måtte krype gjennom tunnellene til skadeskutte villsvin.
 8. Betaler en såpass mye for ei ny hagle, så skal jo alt være bra. Det er ikke graveringa som treffer, men den er en del av våpenets helhet og skal være deretter.
 9. Våpensøknader som er utgått på dato, er det bare å kaste?
 10. Kanskje litt off topic, men vi prøver. var litt artig video.
 11. Du er kritisk til hva hver enkelt skriver på et forum? da har du en jobb foran deg. Men å gå ut i fra det du har gjort med de bevisene du har å skrike om det på åpen forum er ganske lavmål. Du bør ikke lese aviser om du ikke trenger mer bevis en det du har kommet med så langt, da blir det sølvfolie hatt rimelig kjapt. Og jeg har handlet nok med Winge til å anbefale de til hvem som helst. Så det..
 12. Du tror vel på illuminati og nøkken også? Skaff bevis eller ta det opp med personen direkte. Det der er bare lavmål.
 13. Nei, jeg syns ikke det er rart. Om noen er veldig fornøyd med butikken, så er det ikke akkurat så veldig mye styr å lage en konto for å fortelle at de er fornøyd. Er da ikke akkurat rosa bloggere som driver Winge heller..
 14. Joa, ser ikke helt hva du mener der. Han har ikke sagt noe om han har jegerprøven eller ikke( noe jeg regner med at han har, siden han skrev at han ikke rakk å ta storviltprøven)
 15. Ser da ikke hvorfor han ikke skulle kunne bli med på opplæringsjakt for storvilt,Etter bukkejakten vel å merke. Om han bruker rifle så må han skyte opp, men ingen må skyte opp med hagle.
×
×
 • Create New...