Jump to content

tsuvami

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

tsuvami's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Starter bukkejakt i morgen den 10-de?
  2. tsuvami

    Cz-Klubben

    Hva slags moment verktøy anbefales for løpskruene på CZ455? Duger moment nøkkelen fra clas olson 2-20+ Nm ? Har noen 455 amerikan stokk liggende som man ønsker å selge til rimelig peng?
  3. @paasan83 Har du plast eller tre stokk?
  4. @enkristensen, Hva er det som andre jegere sier om området?
  5. tsuvami

    Cz-Klubben

    @stalks: hvor mye har forsendelsen med Jetcarrier kostet deg? Hva er kvalitet på stokken, er den stiv nok, er det bare plast? Ser på bildet ditt at du har vanlig løpet og ikke tungt. Ser at hos Boyds' tre stokk ikke har eksport restriksjon på seg for egs. rimfire hunter. Tror det er mulig å få den med vanlig post. Har noen kjøpt seg RIMFIRE HUNTER stokk her på forumet? Erfaringer noen?
  6. tsuvami

    Cz-Klubben

    @stalks: Kjøpte du stokken gjennom Jetcarrier?
  7. Har noen prøvd roedale sitt underbeslaget (link nede) på tikka T3 hunter med tre stokk? Det ser ut som nesten halfparten av sideveggen må fjærnes fra innsiden så resterende vegg tykkelse blir ca 7mm igjen - sikkert ikke noe problem i plast stokk men i tre ser det skummelt ut. Hva er erfaringer, særlig fra børsemakere? http://www.webshop.roedale.de/popup_image.php?pID=470&imgID=2
  8. Har noen ladedata med filt / fiber / kork? Med krutt VV N-340, hagl vekt 34-42g og sternebrett.
  9. har de 70 lbs bue på xxl også?
  10. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ri ... em-1059550 Ser ut som mye rifle for pengene. Erfaringer anyone?
  11. jeg fikk beddet min T3 hunter med trestokk hos en børsemaker i mai, pluss han byttet original aluminium rekylklakken med en av rustfritt ståll. Resultat: før bedding fikk jeg spredning på ca 10cm per 100m på blink, dvs 2 treff innen 5cm og en "flyer" utenfor. Etter bedding ble rifla 1-1.5 MOA, mye bedre. Husker at børsemakeren fortalte at plast stokk var vanskelig å bedde pga feit plast som ikke vil lime seg fast til beddemasse. Evt. kan du finne en trestokk til tikkaen til 2-3kNOK på finn.no og bedde den. Håper det var nyttig info.
  12. tsuvami

    Cut Shells

    @Marcel, er dette rullekrymp på toppen?
  13. tsuvami

    Cut Shells

    @Marcel, bruker du leirdue ammo med stål hagl? Har du voks på toppen av patrone ? Har du forsøkt å lukke med stjerne brett?
  14. Enda bedre spørsmål: er black cloud dugende på tenner? Minner at tannlege er veldig dyr i Norge! Status opdatering på gås i Leksdalsvannet område noen?
  15. Hei, trenger opdatering om grågås bestand rund Leksdalsvatnet/Verdal i N-Trønderlag . Takker for info.
×
×
  • Create New...