Jump to content

gunleil

Members
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gunleil

 1. Veldig enig i den vurderingen. Noen som har smakt Laphroaig QA cask?
 2. Ser ut som Quarter casken drar ifra nå. Pallen ser ganske klar ut da
 3. Dobbeltmoral? Er vel enda grovere ord som bør brukes om dette stemmer. Direkte lureri, og man kan spekulere om motivasjonen for dette.
 4. Man kan vel si det er riktig å ta med blend i avvstemmingen siden de fire blendene får såpass mange av stemmene. 3 som skiller seg ut, og ganske jevnt forøvrig da. Man kan vel se et mønster.
 5. Det finnes jo så mye godt, men må si at Laphroaig 18 er en favoritt. Glenlivet Nadurra er også nydelig.
 6. Kjøpte nettopp en liten 1/4 tomm momentnøkkel hos clas ohlson for 259. Funket bra.
 7. gunleil

  lakkere demper?

  eh, White spirit ville ikke jeg brukt til dette. Tynner, ja
 8. gunleil

  Tofot..

  Ligger flere ute på ebay nå ser jeg. Dyre greier da
 9. Nå er z-aimen montert. Virker solid og ordentlig. Lett å montere, og delene virker bra. Det er litt for lyst rundt der jeg bor til å få full nytte av den, men fikk testet den til 50 m, og det så helt fantastisk ut. Skal teste ordentlig en kveld, og melde tilbake.
 10. Jeg bestilte z-alm varianten nå. Blir artig når postmannen stikker innom med den
 11. Er den dyreste også grønn laser? Er ikke denne en ordinær lykt?
 12. Ser Jaktfall er utsolgt nå
 13. Ser bra ut ja. Synes det virker rart at det skal være så lett å skifte høyde men. Ser ikke sånn ut.
 14. Enig i at bruksområdet er snevert for oss som følger reglene, men det er en kuul gadget.Artig instrument for å pirre nysgjerrigheten på om det virkelig finnes dyr på jordet. Men en dyr remedie, med snevert bruksområde. Noen som har synspunkter på hvilken av de overstående som er å foretrekke?
 15. Ser Winge Våpen selger en variant også. Denne heter Laser Genetics ND 3x40. Koster en 500-lapp mindre enn Z-aim modellen. Virker veldig lik den andre. Noen som har synspunkter på hva en bør velge?
 16. Må jo være fin å benytte når man går ut på post om morgenen iallefall all den tid dyrene ikke skremmes av lysstrålen. Tror nok de lovlydige jegerne som vi er ikke lar oss friste til å bryte loven. De som ikke følger loven finner vel alltids en måte å tjuvjakte på.
 17. Få høre når du har testet da
 18. Virker rå. Er det med feste slik at denne kan festes til geværet?
 19. gunleil

  Løp og kjøp bue!

  Vurderer sterkt å gå til anskaffelse av bue. Fælt lite peiling, men har skutt litt med compoundbue. Om jeg kjøper denne, kan jeg da dra rett hjem å skyte, eller er det noe annet jeg må ha/gjøre?
 20. gunleil

  røssler titan 6

  Har hatt en slik i 6,5 i to sesonger nå. Den blir nok værende mange år til. Knallfornøyd. Flott presisjon, og god syntstokk. Har ikke noe å utsette på denne.
 21. gunleil

  BUKKEJAKTA 2012

  Skjøt den 10 aug en bukk på et avsidesliggende jorde. Var en liten en. Skal dit å jakte igjen neste helg. Kommer det trekkende nye bukker når en er skutt? Hvordan funker dette?
 22. Har testet Gunnrunneren på noen turer. Har pakket den full, og med gevær i hylstret føltes det umiddelbart som om den bulet litt mot ryggen. Når jeg begynte å gå mistet jeg følelsen av dette. Føltes veldig behagelig, og merket nesten ikke jeg hadde den på ryggen. Geværlomma kunne nok vært noe romsligere, men har testet med flere våpen uten problemer. Jeg er 187, og jeg følte ikke noe ubehag med tanke på egenhøyde og sekkstørelse.
 23. Dessuten kan det vel være greit med minst to kvelder på banen før man skal i skauen å skyte på levende skapninger
×
×
 • Create New...