Jump to content

ruben79

Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

ruben79's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. ruben79

  Dugnad.

  Ser at det er dugnad i 3d løypene i Nittedal og Fetsund nå til helgen. Er det noen som har et godt svar på hvorfor det er samtidig? Er jo mye samme brukere på begge banene.
 2. Du har sikkert mange interesser som jeg ikke skjønner meg på, å det er meg likegyldig. Hvorfor ikke la oss gjøre det vi vil så lenge det ikke går ut over noen andre eller at det blir mere skadeskyting. At det ikke blir mere skadeskyting er dokumentert fra flere land. Tror ikke det er mange som påstår at bue er overlegen over rifle, men det er vel heller ikke nødvendig for felle et dyr humant.
 3. Når man leser kommentarfeltet under så ser man at folk har tatt standpunkt utifra bildet og at buejakt er forferdelige greier. Det er vanskelig å snu folks mening når slikt kommer i media... Tror jeg.
 4. Kjedelig innlegg på VG. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artik ... d=10127925" target="_blank
 5. Selvfølgelig er skudd i hodet uetisk. Men ja, det hadde vært dødelig. Grunn til at det er et skudd i hodet på 3d hjorten er for å unngå å ødelegge piler da det var så mange piler i hjerte lunge region
 6. Var der i går og er i løypa ca. en gang i uken
 7. En dekkbag fra Ikea med masse klær i funker supert. Stopper fint min DNA på 67# og kjempe lett å dra ut! Stråmatte er et h....... å dra ut når du skyter med kraftig compound, men går kanskje bra med 50#. Stråmattene tåler ganske mye skyting før de blir så myke at pila går rett igjennom.
 8. En runde i nyløypa i dag. Utrolig morro og jeg er meget fornøyd med løypa! Her er noen bilder
 9. ruben79

  Strenge om bue?

  Hvilken bue er det og har du streng/kabler?
 10. Er det mange som er klare til helgen? Jeg og 2 andre kompiser skal
 11. Konge bue du har bestillt! Her er meg med min DNA.
 12. Er buen din helt ny da? Brukte buer som din med masse utstyr er jo rundt 650-800$ på ebay!
 13. Liker valget ditt Har du fått den?
 14. ruben79

  Bueskyting

  Jeg har Nite Hawk sin portable buepresse. Vet ikke om den passer din, men jeg tror den burde passe. Rask og enkel å bruke! http://www.nitehawkarchery.com/
×
×
 • Create New...