blacksky Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Er det noen som har tips om god tilbereding av det? mvh Bjørnar A Johnsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullins Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wjFzX9qZD_s http://www.youtube.com/watch?v=uV6JuUZ4 ... re=related No Reservations med Anthony Bourdain. Anbefales ikke å se for de med dårlig hjerte ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksky Posted July 21, 2008 Author Share Posted July 21, 2008 Glimrende Kjempekule klipp Mvh BAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LarsE Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Spørsmål: har du en rå and og skal lage Confit de Canard eller har du en boks/glass med ferdig vare og vil ha tips om hvordan du lager et måltid med det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innante Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 And er fantastisk godt, og eg må tilstå eg liker oppdrettsfugl bedre enn villfugl av den grunn at ingen villfugl eg har skutt har vore feit nok til å få med nok av det syndige fettet.Tilberedt både klassisk fransk og kinesisk vis så er det ein nytelse. Fettet er tipp topp hjerteinfarkt-stoff men smakfullt til tusen. Men stemmer i med LarsE her, har du ein heil fugl eller har du kjøpt glass/boks varianten? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferieguru Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Andeconfit lages jo av lår, og ikke noe annet. Gni inn lårene med rosmarin, og rikelig med salt, og la dem ligge over natten. Skyll av og tørk lårene dagen etterpå, og legg de tett sammen i ei gryte. Gjerne med noen fedd hvitløk. Stekes/bakes i ovn med lokk i 4-6 timer på lav varme. De skal bli så møre at du omtrent kan trekke ut benene av låret. Spises med fornuft..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 And er nydelig, og eg held ein knapp på det som Innante skreiv her. Oppdretts and er nydelig. Den mangler nett den siste touh`en med villskap i smaken, men fettet er nydelig. Aah gleder meg til jakta no gitt.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksky Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 Hei! Jeg hadde tenkt å lage det fra bunn av. Siste del er ok å tillberede, men tenkte å lage confit av lårene til de jeg skyter til høsten Jeg vet at de ikke er så fete som oppdrettsender, men fett får jeg kjøpt for lagring og koking. Mvh Bjørnar A Johnsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.