Jump to content

Mullins

Members
 • Content Count

  1,063
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Mullins

 • Birthday 08/28/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eller forme om .404 hylser kan du prøve også,flere som formet om Dakota hylser fra .404 også.
 2. Har ikke anskaffet den siste ladeboken, og med tanke på hvordam de tidligere bøkene har blitt med tanke på endel data og andre kapitler så er det nok bedre å se andre steder. Men underlig de ikke tok den med, den er på vei oppover igjen ,men det blir glemt og ignorert mye bra her over . Vi får håpe at 2018 vil bringe det til et nytt steg fremover ,det er lov å håpe på det. Schultz i 7mm burde fungere bra på mye bruk herover.
 3. Jeg kommer til å gå for 8x75RS , løp blir lagt i bestilling når søknad ligger på skranken for det er omtrent samme vemtetid på begge deler. Enkel å for,e om og bra ytelse med moderne ladninger. Løpet blir for en Ruger nr 1. Tenker på munningdoameter 17mm, ellers i klassisk Tysk profil og en 25-26 toms pipe.
 4. Tenker i de baner med at 8.5x63 Reb nå blir standarisert hos flere rifle makere ,og ammo blir mer og mer standarisert . Røssler lager rifler, Blaser mfl. Kuler er .338 diameter fra ca 6.8 gramgrain opp til 19,4 gram som tyngste som passer. http://werner-reb.de/40680/home.html Reb sin hjemme side. Det eneste som kan være kilent med tanke på mating er den skuldren der,men det ser 7t som det er enkelt å komme seg rundt . Den nye Tyske rettrekkeren kamres også i Reb sine patroner. Det lages også R parron for kombi,dobbeltrifler og dr
 5. Et interessant våpen med bra kombinasjoner av patrontyper, stort pluss for montasjesystem og funksjonering. Bare synd det ikke tas inn hit .
 6. Schultz& Larsen lager de helstokk på bestilling, og hvis de gjør, hva er pris og system bytte kaliber valg osv? Ser for meg at en .375 Ruger helstokk kan bli en smule interessant
 7. Kom på en eeldre artikkel fra Rifleahooter en gang, de skrev om ryggsekk rifle for lange turer i tøft terreng med pumaer og bjørn osv over there. Han fant en MS rifle i 9x56 , og var så heldig at det var .358 diameter og tror han lada 14.5 gram kuler i den . Så en på finn for litt siden for salg, en Ruger m77 helstokk ,lite brukt,håper den kom til et godt hjem.
 8. Remington lagde en 7 med Custom Shop,litt lenger løp og skjefte. Svein Solli skrev bra om de. Herover når en tenker helstokk så er MS riflene det mange tenker på, og Mauser sine, men kanskje noe av det frekkeste av helstokk kan være Blaser K95 kipplauf. Ellers så de gamle Ruger m77 riflene med helstokk var godt likt herover er vel Sako helstokken det som kanskje er mest kjent.
 9. Gledelig å se at JF tar inn Geco TM i 7x57 Mauser i 50 skudds esker til veldig gledelig pris, de venter på mere leveranser nå, kommer til uka, hva prisen er husker jeg ikke akkurat nå. Men det var ca 1 kr billigere enn RWS hylser i 7x57. Og med noen esker får en mye trening og jakt før lading må til . Dette skal bestilles og prøves utover sommeren.
 10. Flere av bøkene til FC Selous pigger som pdf på nettet også.
 11. Dakota laget et pr nedkorta .404 pateoner, de er sjeldene nå om dagen. Hvem har Swift i .404 her over nå, en av beste kulene som min .404 har sett . Vært artig å tatt den med på vak jakt, 350 grain kule og litt større lys åpning, litt ala 9,3x70 kan den sammenlignes med da.
 12. Ruger nr 1 i .450 NE , og Vz24 i .404
 13. De sier at en kule ikke bare er en kule, noen ganger må en ta kompromiss til en kule. Eld X er en forbedret Interlock, og paseer bra til endel forakjellig bruk. I standard ammo som x64 osv så er etter de fleste typer jakt helt ok , eller best med en god vanlig kule cup and core. Bonda kuler er ofte i flere tilfeller laget for å passe bra med kraftige patroner også, og det kan føre til at de er for harde for standard ammo, og ikke vil ekspandere raskt nok i hastigheten. En god kule som fungerer hele tiden i alle tilfeller kan lett gå an, men det kan også være små vrient å få det til, fra s
 14. http://www.brenneke-ammunition.de/buechsenmunition/tag/ Meget gode nyheter fra Brenneke 160 grain TAG , blyfri kule i 775 ms og energi er veldig god . Denne skal jeg prøve å få ta i og prøve . Veldig interessant at nå er det en Tysk blyfri patron til . Et meget godt supplement til det som ellers er av ammo i 7mm. Eneste som mangler fra de nå er TOG , ferdigrulla. http://www.brenneke-ammunition.de/typo3 ... f7c075.jpg
×
×
 • Create New...