Jump to content

Mullins

Members
 • Posts

  1,064
 • Joined

 • Last visited

About Mullins

 • Birthday 08/28/1979

Recent Profile Visitors

788 profile views

Mullins's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Sjekk med RCC Brass i Texas de har masse dreide hylser av mange typer og modeller ,hvis de ikke har så lager de på bestilling det meste.
 2. Eller forme om .404 hylser kan du prøve også,flere som formet om Dakota hylser fra .404 også.
 3. Har ikke anskaffet den siste ladeboken, og med tanke på hvordam de tidligere bøkene har blitt med tanke på endel data og andre kapitler så er det nok bedre å se andre steder. Men underlig de ikke tok den med, den er på vei oppover igjen ,men det blir glemt og ignorert mye bra her over . Vi får håpe at 2018 vil bringe det til et nytt steg fremover ,det er lov å håpe på det. Schultz i 7mm burde fungere bra på mye bruk herover.
 4. Jeg kommer til å gå for 8x75RS , løp blir lagt i bestilling når søknad ligger på skranken for det er omtrent samme vemtetid på begge deler. Enkel å for,e om og bra ytelse med moderne ladninger. Løpet blir for en Ruger nr 1. Tenker på munningdoameter 17mm, ellers i klassisk Tysk profil og en 25-26 toms pipe.
 5. Tenker i de baner med at 8.5x63 Reb nå blir standarisert hos flere rifle makere ,og ammo blir mer og mer standarisert . Røssler lager rifler, Blaser mfl. Kuler er .338 diameter fra ca 6.8 gramgrain opp til 19,4 gram som tyngste som passer. http://werner-reb.de/40680/home.html Reb sin hjemme side. Det eneste som kan være kilent med tanke på mating er den skuldren der,men det ser 7t som det er enkelt å komme seg rundt . Den nye Tyske rettrekkeren kamres også i Reb sine patroner. Det lages også R parron for kombi,dobbeltrifler og drilling . Det jeg lurte på er det noen interesse for den patronen herover, enkel å forme fra 06 hylser er den også,og lagd for å passe med både bly kuler og mono kuler fra dag 1 var den også.
 6. Et interessant våpen med bra kombinasjoner av patrontyper, stort pluss for montasjesystem og funksjonering. Bare synd det ikke tas inn hit .
 7. Schultz& Larsen lager de helstokk på bestilling, og hvis de gjør, hva er pris og system bytte kaliber valg osv? Ser for meg at en .375 Ruger helstokk kan bli en smule interessant
 8. http://www.greatdanerifles.com/ambassador.html Her var det mye bra, slik synes jeg info sider skulle være .
 9. Schultz&Larsen Ambassadør Et solid Dansk håndtverk med gode muligheter for å bygge den så den blir som du vil ha den. Skummet litt gjenno, SL sidene,og så at denne her var noe som er veldig interessant. Prisen er ikke gal og det er klassisk Engelsk stil på skjeftet , og flere forskjellige patroner å prøve . Hele stilen tar den tilbake til Engelske røtter,og fersig gjenget for demper ,penger spart på det. https://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=1-2&prodid=2044&isUrlRewritten=true&mobil=ja Er det noen som har en og hvordan liker dere den i såfall?
 10. Kom på en eeldre artikkel fra Rifleahooter en gang, de skrev om ryggsekk rifle for lange turer i tøft terreng med pumaer og bjørn osv over there. Han fant en MS rifle i 9x56 , og var så heldig at det var .358 diameter og tror han lada 14.5 gram kuler i den . Så en på finn for litt siden for salg, en Ruger m77 helstokk ,lite brukt,håper den kom til et godt hjem.
 11. Remington lagde en 7 med Custom Shop,litt lenger løp og skjefte. Svein Solli skrev bra om de. Herover når en tenker helstokk så er MS riflene det mange tenker på, og Mauser sine, men kanskje noe av det frekkeste av helstokk kan være Blaser K95 kipplauf. Ellers så de gamle Ruger m77 riflene med helstokk var godt likt herover er vel Sako helstokken det som kanskje er mest kjent.
 12. Ok, et ok svar ,hør med Våpenbua eller German Guns da om de har info.
 13. Sjekk på germanhuntingguns, og send de en mail, eller ring han her og spør. http://www.finnalle.no/våpenbua_-_forhandler_-_netthandel_av_jaktvåpen_-_jaktgevær_/19372282063.html
 14. Gledelig å se at JF tar inn Geco TM i 7x57 Mauser i 50 skudds esker til veldig gledelig pris, de venter på mere leveranser nå, kommer til uka, hva prisen er husker jeg ikke akkurat nå. Men det var ca 1 kr billigere enn RWS hylser i 7x57. Og med noen esker får en mye trening og jakt før lading må til . Dette skal bestilles og prøves utover sommeren.
×
×
 • Create New...