Jump to content

HJELP, gryta er for salt!!!!!


East Clintwood

Recommended Posts

Som overskriften tilsier lager jeg hjortegryte til jakta, jeg skal reise om noen timer, så gryta er nesten ferdig nå.. Men den ble alt for salt!

Den er spislig, men man kjenner kraftig saltsmak. Er det noen fix måte å løse dette på?

Gryta er allerede på 8 liter i volum, må jeg bare spe ut med fløte?? Redd den skal bli for "feit" i smaken.

 

Tips mottas med den største takk da jeg er meget rådvill her.. :trist:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøper vanligvis kraft fra den lokale slaktersjappa, men de hadde ikke mere igjen. Så jeg stakk opp på rema og kjøpte noe i gelëform som skulle blandes ut i 0,5l vann. Hadde oppi 2 ternminger, det var vist bare salt i gelëform!!

Hatt oppi 3 dl til med fløte nå, det hjalp ikke mye.

Så kjedelig å ødelegge 4 kilo gjortekjøtt på noe sånt. :evil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...