Jump to content

East Clintwood

Members
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About East Clintwood

 • Birthday 03/04/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leste for noen år siden om "musekasse" til åtejakt. Dog fant jeg ingenting når jeg søkte "musekasse" eller "museboks", berken her eller google. Altså, en snekret kasse med lokk man setter ved åte. Man skal vistnok fylle denne med halm og mat for mus. Spørsmålet er om noen har laget seg en slik kasse, hvor bra det fungerer i praksis og eventuelle mål og plassering av en slik boks. Jeg jobber rotasjon og har derfor ingen mulighet til å vedlike holde åte i perioder. Hva er best å fylle i? Korn, brød, nøtter, havregryn?
 2. Prøver meg her. Har ikke så mye greie på bruktpriser på våpen. Jeg har som følger: R8 prof: Løp 6,5x55 skutt mellom 40-50 skudd Løp 9,3x62 skutt ca 300. Gjenget med a-tec demper. (har alle tomhylser, men ikke talt de) Montasje til 1 løp Kikkertsikte Leupold VXIII 3,5-10x40 m/lys. Følger ca 150 skudd til 9,3 løpet. Kan eventuelt hive med en Leupold VXR 3-9x50 m/lys ny i eske. Jeg ønsker meg en brukt D99. Burde jeg forvente å måtte hive inn mellomlegg? Eller burde det gå andre veien?
 3. Hei, kan noen her hjelpe meg med verdivurdering? Blaser R8 proff. 9,3x62 løp A-tec Maxim Orginal montasje Leupold vxr 3-9x50 m/lys (eventuelt en Schmidt & Bender Zenith 2,5-10x56 m/lys) Vektor bipod mount Stor hevarms kon. På forhånd takk for svar.
 4. Noen som har prøvd seg på Bever? Jeg har en bever i frysen jeg vil prøve og lage noe av. Hvis noen har noe som bever er perfekt til men som ikke er jerky hadde jeg satt pris på en pm.
 5. Hva er bruktprisen på en mini R8 sluttstykkehode? Kan ikke finne noen gamle salgsannonser.
 6. Jeg har et mini sluttstykkehode til min R8. Passer dette i R93 også? (Har en som vil kjøpe det om de går overens) På forhånd takk for svar.
 7. Winchester Supergrade kombi 12/6,5x55. Utrolig flott og smekkert våpen og holde i / håndtere. Presisjon derimot var en annen sak. Førsteskuddet gikk greit, resten gikk dit høna sparket. Kjøpte den fra dødsbo, praktisk talt ny. Kunne verken finne hakk,rust eller noe annet og pirke på. Hadde nesten ikke vært skutt med. Solgte den for 10.000 ink svingmontasje og en zeiss om jeg ikke husker feil.. (Noe jeg tror var litt for billig)
 8. Jeg har fått pris på et nytt løp i 223 rem til R8. 5300.- Er det et røverkjøp? Eller bare en helt grei deal?
 9. 50 % på alle lagerførte S&B sikter. http://www.jaktogfriluft.no/
 10. Jeg prøvde å lage en egen tråd hvor jeg spurte om erfaringer med Remington Seven Predator men jeg fikk lunken respons. Hva kan dere fortelle meg om børsa? Jeg har aldri eid en Remington, men har lånt en remington. Der var alt skiftet utenom låskassa, så føler ikke jeg har noe å sammenligne med. Jeg lurer på om en fabrikk original Predator stort sett har grei presisjon, avtrekk og stokk. Ligger en predator i 17 Rem. Fireball på Finn jeg har tittet på, men kommer ikke til å gå for den om jeg sansynligvis må skifte avtrekk, løp og eventuelt stokk for å få et smelljern som samler under en 10 kro
 11. Helt ok pris det der. Det er en Blaser. Det at en ny stokk koster like mye som en 7-8 Remchestere er ikke mer en rett og rimelig. Orginale løp har også en fornuftig pris. Disse løpene er jo totalt overlegen alle andre. Fabrikk-ormet med ekstra drep av uberkvalifiserte Blasersmeder. Jeg gnir meg i hendene når jeg kjøper Blasermontasjer. Hva er vel 3.5oo,- i dag? Kilopris på ca 1.5 mill er billig. Beste latteren på lenge Ja, når skal vi ut å skyte med gullet ditt Lars Stefan? 9,3x62 løpet mitt kan du komme å låne som det passer deg.
 12. Fikk svar fra Blaser importøren i dag. Meg: Hei Ulf. Er inne å titter på Blaser sine hjemmesider. Der fikk jeg se en ny professional tommelhull stokk. Hva vil prisen på denne bli/er i norge? Svar:Hei. R8 Success koster veil. fra kr.30.118,-. Lite sannsynlig at Blaser tar opp kal.17 Rem. Meg: Det er kun stokken jeg eventuelt er ute etter da jeg har en R8 fra før av. Selges stokken løst? Svar: Den gjør det – veil. Kr. 18.236,-. Ikke på lager, men i bestilling. For de som måtte lure på hva denne nye stokken koster. Personlig syns jeg det var en latterlig pris, men det er nå
 13. http://www.blaser.de/index.php?id=515&L=1 Hvor får man kjøpt denne Blaser stokken??
 14. Har vært inne å sjekket kaliberutvalget hos Blaser, de har ikke 17. Rem. Noen som har tro at det kaiberet kommer til å komme i sortimentet? Eller kan den drømmen avskrives med en gang???
 15. Jeg har skal desverre melde meg ut av Tikka Klubben da jeg har gått over til R8 isteden. Jeg har i dag en Tikka T3 SS Laminat i 6,5x55. Riflen har gått en plass mellom 4-500 skudd. Den er kappet 7 cm og gjenget. Det følger med orginal Tikka montasje, og orginal Tikka synt. stokk. (ps: selges uten demperen da denne skal over på Blaseren) Hva er en vettug pris å ta for denne? På forhånd takk for svar.
×
×
 • Create New...