jaktlykke Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Fyttigrisen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avtrekkern Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Ikke forstå det negativt da alt blit vilt over tid ute, og særlig når det er født ute, ref tenna i behold, men synes den der hadde veldig lite "villsvinbust" Men er selvfølgelig ikke noe dårligere gris av den grunn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griffon Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Det var et skikkelig Svin Det er vel ganske naturlig at dyra har mindre "pels" om sommeren, den var jo skutt i Juli! Mvh. Griffon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stigster Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 For noe svineri! I positiv betydning selvsagt. Noen som har sett noe sånn på vår side av grensa? -Stigster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomMarius Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Dæven steike.... Det der var skikkelig til svin. Lurer på hvor mange man kan mette hvis man helgriller noe slikt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Jeg har hatt lyst på villsvinkjøtt helt siden jeg begynte å lese Asterix og Obelix ... og det ER snaddermat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polardego Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Spiste det dengang jeg gikk på skole i Sverige. Noe helt annet enn den tamme varianten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motordude Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Brodern og frue bor i Sverige og kjøpte villsvin kjøtt. De ble nødt til å kaste kotelettene, lukta piss når de stekte dem! Jeg spurte i en jaktbutikk der borte hva det kom av, og ekspeditøren sa at skulle man ha bra kjøtt, måtte man satse på de små grisene. Han hadde jaktet en del gris og sa at det var ganske vanlig at de store smakte piss, mens de små var max snadder! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl-gustav12 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Det er jo en grunn til at man kastrerer griser i Norge, det er jo for å ungå Rånesmak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amatør Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Det er vel fordi den korrekt blir omtalt som råne, den er så svær Kastrerte griser blir sikkert ikke så store. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoD Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 GRISEFLAKS! Hahaha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plukkfisk Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Jeg har hatt lyst på villsvinkjøtt helt siden jeg begynte å lese Asterix og Obelix ... og det ER snaddermat! +1 Har aldri smakt. Men dersom anledningen byr seg skal jeg gjøre som Obelix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arneblaser Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 ja det var skutt med en blaser rifle 30-06 . så no blir vel blasereierne storfornøyd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qcnr Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Eneste måte å jakte villsvin er med 2 hunder og en kniv. Iallefall i australia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadob Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 "måtte man satse på de små grisene" Det er vel slik med både fisk og vilt Siste grisen jeg skjøt - var omtrent på størrelse med hodet på monsteret. Men - hadde noe griselekkert som det der kommet - hadde jeg ikke tenkt på kjøttsmak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.