Jump to content

LoD

Members
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LoD's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Fordelen med å lade svakere patroner til revolverfelt er sterkt overdreven. Patroner på fabrikknivå er rimelig milde i rekylen uansett. Man får også fabrikkpatroner som har ganske myke tennhetter slik at de går av i en tunet revolver med noe mildere fjærer. Skal du kjøpe deg fordeler går det an å bruke mye penger på selve våpenet. Dette gjør skyttere som er seriøse på å få best mulig plassering i toppen. Slik som i all annen sport forøvrig. For middels skyttere som jeg og de fleste andre er så er denne fordelen neglisjerbar.
  2. Federal hettene er veldig myke og blir lett flate, det trenger ikke bety overtrykk. Men du har mistenkelig lave hastigheter, jeg får ca 1500fps med en tilsvarende ladning i min 6 tommers 686.
  3. Jeg er helt enig med deg der. Du har selvfølgelig ett ansvar som eier og bruker av ett våpen. Det jeg prøver å si er at det er ikke en selvfølge for alle å kjenne forskjell på en .308 og en 6.5 bare på gefülen. Iallefall ikke om det er patroner fra en fabrikkpakke.
  4. Sånn er det faktisk. Noen er kun interessert i skyting og har null peiling på våpen. Det høres kanskje litt merkelig ut for oss som er lidenskapelig opptatt av våpen. Men så kom jeg til å tenke på min andre hobby som er musikk. Jeg spiller flere instrumenter men jeg kan ingenting om de. Så lenge de virker slik at jeg kan spille det jeg vil så er det godt nok for meg. Jeg vet ikke hva gitarmakeren gjør når han intonerer gitaren min, men jeg merker forskjellen. En skytter kan skyte godt uten å ha peiling på våpen. Det finnes faktisk skyttere som skyter bedre en deg som har mindre peiling på våpen en deg. Legg janteloven til side og se litt større på ting.
  5. Dette er sakset rett fra Breiviks eget manifest og bekrefter vel noe av det flere har påpekt.
  6. LoD

    Luger-Tråden

    Jeg hadde en Luger i en periode men jeg solgte den, kjenner jeg agrer litt nå . Den var overraskende presis til å være en gammel kriger. Siktene er veldig dårlige sammenlignet med gode stolpesikter men jeg fikk noen veldig gode samlinger med den uansett. Jeg har forresten et hylster liggende om noen vil ha det. Det er noe billig skrap uten verdi men det kan jo brukes uansett. Jeg er villig til å gi det bort nesten gratis, jeg vil ikke ha penger men kanskje noe annet skrot uten verdi
  7. Vakkert . Hilken demper er det du har som er 45mm i diameter? Min A-Tec CMM-4 er bare 30mm og den demper lyden nærmest fullstendig med subsonic patroner.
  8. Sett inn skapet og si det er ett låsbart skoskap
  9. Eventuelt kan du bære vital del på kroppen døgnet rundt for all fremtid så slipper du skap
  10. Kjøp ett lite våpenskap bare til vital del til å ha i leiligheten. Da kan du ha våpenet hvor du vil, problem løst.
  11. Det er ikke lov. Du kan bruke pistol i kal .22LR til å avlive dyr i feller men det er det eneste.
  12. Jeg talte hagl i en 12/89 BB en gang, det var 104 hagl i den.
  13. Denne gjelder bare når vedkommende gir ett skriftlig samtykke til ransakelsen, ellers har vi også disse paragrafene som er greit å få med seg.
  14. Du sier skjelvingen kommer etter noen sekunder, det gjør den for alle. Det er derfor du skal løfte og skyte FØR skjelvingen kommer, senk ned og løft igjen for neste skudd. Dette må trenes på til det sitter i beinmargen. Glock er vanskelig å skyte bra med, det gjelder og 9mm generelt. De fleste skyter bedre med 22LR eller en revolver i 38 spesial, spesiellt når du er nybegynner. Ellers er det bare å kose seg og skyte mye så skal du se det går rette veien
  15. LoD

    Magnum?

    Kan dette stemme? Jeg har skutt litt diverse patroner i 12/89 (dog ingen med så tung ladning som 63g), men det sparker da ikke SÅ jævla hardt. Klart ett blåmerke her og der må man regne med om man har kolben på litt feil sted . Nå skal det sies at jeg ikke har prøvt allverdens av tungt rekylerende rifler, men at en "sport" 12/70(som jeg regner med er en leirduepatron) skal være tilsvarende en rifle i 30.06 finner jeg litt merkelig. Selv synest jeg at rekylen i en hagle er vanskelig å sammenligne med rifler. Hagler har en litt mer snerten rekyl, mens rifler skyver mer.
×
×
  • Create New...