Jump to content

Plukkfisk

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Kan noen anbefale meg noen egnede kuler og ladninger til Pokémon? 2: Har noen en kammerbrotsj for pokéball? 3. Ser for meg at det må være ypperlig med hagle på disse små kjappingene, særlig i litt tett bebyggelse, der det er vanskelig å få tatt dem mens de står i ro. Noen tips til haglnr? 4: Hvordan er det med hund på denne jakta. Hvilke raser er egnet? Jeg ser for meg at Settere må være gode greier. Kanskje Retrievere og, særlig hvis man bruker ball. Jeg er helt fersk på dette her, så alle tips mottas med takk. Ungene bruker telefon, men jeg sliter voldsomt med å ta ladegrep på min. Så jeg tror jeg tyr til våpen heller.
 2. Denne flotte tråden døde jo helt hen. Tenkte å vekke den til live litt igjen ved å poste et bilde av vår firbente familieforøkelse. Første gang, så alle er litt spente på hva far sin nye jaktkamerat har å fare med både i stua og på skogen
 3. Det var noen vanvittige forskjeller på kamrene her. Er det jeg som er helt ute, eller er det helt normalt?
 4. Ser at jeg bruker 57,5 grs N-150 på partition. COL 82,5. Og, ja. Jeg er enig i at det ser litt mye ut i hylsa. Ingen tegn til trykk. Fungerte bra i fjor. I år klarte jeg ikke å skyte opp med dem. Enten rekylangst, eller så har noe skjedd. Heller mot en kombinasjon av de to Har du noen gode triks for treningsamunisjon ? Er jo litt kostbart å brenne av en haug med partition
 5. Jeg kjører 42 grs n150 bak 140 grs accubond. Så for hva det er verd så funker det for meg.
 6. www.shop-cz.com/ ? Kanskje dette kan gå. Ellers så var det jo en type som solgte diverse greier til mod 2 for en tid tilbake. Kan bare ikke huske hva han het. Han drev på med bla modifiseringskit til avtrekker, ghost rings og action skruer og noe greier.... Hvis jeg bare kunne huske navnet!!
 7. I dag har vi lært at 550 0g 601 har samme gjenger. Tusen takk til cthore; ukas Kammer-at
 8. Prøver meg på å bumpe denne her.
 9. Finner du det du trenger her kanskje? http://www.shop-cz.com/centerfire-brno- ... ts/c-1191/
 10. Jeg klarte det kunststykket å knekke den bakerste skruen av de to som fester underbeslaget til låskassa gjennom skjeftet. Noen gode tips til å anskaffe en ny? Jeg kjøpte en hos den lokale pusheren (Pedersen) jeg hadde ikke med meg den gamle, og tok en råsjans på at de passet, men det viste seg at gjengene var litt for store. (han hadde bare en dimensjon der) Eller er det jeg som er helt dust, og alle gjenger har samme dim, så det er bare å bruke litt makt?
 11. Da komprimerer du litt, gjør du ikke? Syntes det var i overkant passelig fult med 57,5
 12. Må bare høre her. Jeg hadde en liten ulykke i informasjonslagringen min fra forrige sesong, og har bare ladedata i hodet cirka. Høres 57,5 grs N150 på en Nosler partition ut som passelig eller er jeg i den røde sonen? Jeg vil ha det til at det var det jeg ladet med i fjor, men etter at noen kjørte informasjonen i QL, og fikk rødt lys, så ble jeg usikker. COL på 82 mm.
 13. Blodpannekaker! Min farmor lagde det ganske ofte, og vi spiste det av hjertens lyst. Mine noe sartere søskenbarn fikk det presentert som "sjokoladepannekaker". De spiste det og av hjertens lyst Prøvde å lage det selv nettopp. Det var minst like godt som jeg husker det, selv om farmor nok var mer dreven en meg Ungene mine spiste det ikke av hjertens lyst. Men det gikk ned. Kona skar den opp og flyttet bitene rundt på tallerken med en skepisk mine EDIT: Ja og så for å ikke glemme klassikeren over alle klassikere: Torskelever. Hvis jeg serverer det til familien så er jeg redd barnevernet kommer på døra (og det gjør de med rette)
 14. Kjøpte ciderpakkepå nordiskselvforsyning.dk. Satte fransk cider med pektinreduserende greier og villgjær. Kan bli greit etter hvert det. Foreløbig smaker det flybensin. I tillegg så lagde jeg is-cider. Frøs ned 20 liter. Tinte det opp til jeg hadde cirka 5 liter og slengte oppi gjær som var egnet til formålet. Det kan og blir ganske pent. Det skal få gjære en god stund til.
 15. Ikke si det til noen, men jeg skjøt et rådyr for noen uker siden, med en BRNO i .308. partition
×
×
 • Create New...