Jump to content

Ny rifle i hus :) A-bolt


sniper0712

Recommended Posts

Var på banen i dag og prøvde min nye A-Bolt i 223. Fornøyd så langt men best gikk den med jaktmatch. Prøvde en billig Winchester patron men den likte rifla dårligt. Det ei lurer på er om noen har anbefalinger på ammo som går bra i den rifla her? Har blitt bortskjemt med Howa`n min som spiser det meste :D

Legg også ut noen bilder av rifla som har et noe dårlig sikte. Må ha et nytt så ei lurer på erfaringer med sikter fra Burris?

bilde056.jpg

Link to comment
Share on other sites

Får greit en Zeiss Conquest nede i den prisen du nevner!

Disse modellene er produsert i USA og har 1" rør og ikke medforstørrende retikkel, men står ellers ikke (så veldig mye) tilbake for tyskerzeiss. Om montasjen du allerede har ikke er noe billig alu.ræl, så sparer du jo en del på å holde deg på den rørdiameteren du har.

 

EDIT:

http://www.jaktfall.no/index.php?nr=90& ... startrow=6

 

Med duplex retikkel koster 3-9x50 under 5k, men du bør koste på deg tysk 4 (synes jeg), og da bikker den akkurat over 5... Hadde en sånn en på gamlebørsa, og der forsvant duplexen før skytelyset gitt ;-) Gratulerer med ny børse forresten!

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med en flott rifle. Jeg har selv en A-bolt i et noe kraftigere kaliber som jeg er kjempefornøyd med. Hvis du skal ha kikkertsikte til ca 5000 kr er det vanskelig å komme utenom Meopta sin Artemis serie. En meget klar og god kikkert som er lyssterk. Kikkertene er solid laget i 30mm rør og tåler en støyt.

 

http://www.wingevapen.no/index.php?id=2860

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med flott våpen!

Har samme rifla i 6,5x55, og den spiser Norma Oryx med perfekt presisjon. Du kan jo se litt her; http://www.klikk.no/produkthjemmesider/ ... 291006.ece. Der er rifla testet i 30-06, og det kommer fram at den er litt nøye på ammo. Selv om det er et betydelig grovere kaliber er det kanskje en pekepinn?

 

Kikkert; har både Meopta Artemis og Leupold, som anbefales av noen. Begge fungerer veldig bra, men ut fra min smak ble Leupolden montert på min A-bolt. Grunnen er rett og slett at Meopta kikkertene er VELDIG nøye på avstand mellom øye og kikkert. En får lett å få "sort ring" i ytterkant av linsen....men optikken i de er veldig bra:) Zeiss skal jeg ikke uttale meg om.....lommeboka har ikke tillatt det ennå :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...