Jump to content

Falk

Members
 • Content Count

  1,121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Falk

 • Birthday 05/09/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Falk

  Sauer 404

  Er vel bare et tids spørsmål når de fleste våpenprodusenter kommer med rifler som har oppspenner.
 2. Falk

  Browning BLR?

  Du kan vel bruke disse låsene. http://www.solbua.no/products/ifam-vpenls http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /585441500
 3. Kjøpte jakke og bukse fra Brunst.no. Dressen kjentes god og behagelig å ha på. Får prøve den til helgen så mer kan jeg ikke si om den foreløpig. http://brunst.mystore3.no/products/sast ... kke-snkamo
 4. Skulle ha fått nytt avtrekk til A-bolten min. Syns det er for hardt. Noen som vet va som finnes av avtrekk til Browning A-bolt?
 5. Falk

  God jul

  Riktig God Jul .
 6. Godt arbeid og flotte kniver. Du er dyktig arcturus.
 7. Falk

  338 Federal tråden

  Jeg gikk lenge og spekulerte i dette kaliberet til bruk på elg og visst man en gang kom på villsvinjakt. Riflen jeg tenkte å kjøpe var en Ruger M77 Hawkwye. Men dessverre så sluttet Ruger å kamre rifler i nettopp dette kaliberet, så jeg slo i frå meg hele tanken. Men som elgvelter og grisestopper tror jeg dette kaliberet er meget bra og anvendelig. Så jeg holder døren på gløtt enda vis det dukker opp en rifle jeg liker.
 8. Ladet opp 165grs Barnes TTSX i går til 30-06. Brukte Vihtavuori 160 krutt. Var ute å prøveskaut i dag. Fikk kjempepresisjon. Det beste av alt var at de gikk helt likt med Barnes sine MRX kuler i 165grs som jeg har ladet med tidligere . I år skal TTSX brukes på elgjakta.
 9. Ble en bukk på lørdagskvelden. Den kom sammen med en geit. Fikk akkurat tidsnok øye på dem da de passerte postplassen min. Lot skuddet gå og bukken falt i smellen. Brukte kaliber 243W som var ladd med Sako Hammerhead. Veide den i dag og vekten visste ca 15kg. Var en 5 tagger med grove perler. Bilde kommer senere.
 10. Falk

  Nye Opticron Verano BGA

  Ble til at jeg kjøpte denne handkikkerten. Så får vi se utover høsten hva den duger til og om jeg blir fornøyd.
 11. Falk

  243w eller 223r

  Har en Ruger M77 i nettopp kaliber 243W som jeg bruker under bukkejakten. Kaliber 243W er blitt mitt yndlingskaliber. Et suverent kaliber å bruke på rådyr. Lader med Federal sin Fusion som gir rene og pene slakt. Presisjonen med Federal Fusion er helt utmerket. Bruker riflen fra alt til rype og rev. Liker at det er litt tyngde i kaliberet så slipper jeg å tenke på vindavdrift. Som nevnt er utvalget av kjøpe ammo både i helmantel og blyspiss blitt bra nå så det skal du ikke tenke på. Så jeg kan bare anbefale kaliberet på det varmeste gjerne i en Ruger M77 Hawkeye. Og riffelstigningen er 1:9 på Rugern.
 12. Regner med at riflen din er i kaliber 308W. Jeg hadde en gang en slik rifle i 308W. Fikk utmerket presisjon med Nosler Partition 180 gr samt Norma Jaktmatch. Såvidt jeg husker gikk riflen også godt med Lapua mega. Det jeg ikke var fornøyd med var at jeg fikk for mye variasjon på høyden når jeg skaut på forskjellige avstander opp mot 150 meter. Ellers var riflen svært nøye på hvilken ammunisjon jeg matet den med. Norma Elite sin patron satt bom fast i kammeret etter avfyring, og ladebøylen måtte brytes ned med makt for å få ut tomhylsen. Nato ammoen satt skikkelig godt fast i kammeret og her måtte jeg bruke rå makt for å få ned bøylen. Vet det var noen ammotyper til som ga meg ladeproblemer men jeg kommer ikke på de. Holdt jeg meg til amerikanske ammo merker gikk ladingen greit og presisjonen var god.
 13. En suveren rifle med en genial plassering av sikringen. Har hatt min i over 20 og har ikke hatt noe form får problemer. Bare å handle riflen det.
×
×
 • Create New...