Jump to content

Jegerlærling

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da er vi to. Har høreapparat (som jeg bruker altfor sjeldent) så bør vel ta meg råd til best mulig beskyttelse tilpasset økonomien.
 2. Har du noen gode forslag til formstøpte hørselvern som ikke ruinerer en på lav inntekt?
 3. Er EN 166 godkjent beskyttelse, eller må det være 166 B? Og hvilke farger på glasset er å foretrekke ute i felten på jakt?
 4. Fikk mail fra cz tsjekkia for ett par uker siden. Da lovte han 457 links i 2020. Spesifiserte ikke når på året.
 5. Hei igjen Pondus. Mente jeg hadde spurt fyren tidligere. Men etter ditt tips tok jeg kontakt igjen. Og det viste seg at han hadde aktuell del tilgjengelig. Tusen takk for tipset.
 6. Som skrevet husket jeg feil . Er 620 og 630 jeg har,men de er minst like gode å skyte med som en 2018 mod BSA Comet. Dette var solide bygde rifler,ment til å vare. Flott hjemmeside du har. Er nyfiken på andre skytegrener som jaktfelt og metallsiluett. Benkeskyting ser og morsomt ut. Men skytesport passer ikke lommeboken min så godt. Har kun luftgevær. 177 , samt .22lr salong. Ønsker å utvide med enten .223 eller .308. Hvilke kaliber brukes til Bench da? Men nå er jeg på viddene OT her. Beklager
 7. Ved nærmere ettersyn,ser jeg at hukommelsen har spilt meg ett puss her. Det er Slavia 630 og 620 jeg har. Og nå trenger jeg en avtrekkerfjær til 630en. Har lett overalt på nettet. Fant den ett sted,men de sender kun til EU land som Sverige og Danmark. EØS hjelper ikke i dette tilfellet desverre.
 8. Takk for info. Noen med forslag til lakk til 631? Og kanskje jeg kan skrive til Slavia for å fastsette produksjonsår. Går det under CZ nå tro?
 9. Hei Ser jo at dette er en eldre tråd og regner med at du har funnet det du var ute etter? Selv kjøpte jeg nylig ett frontsikte med skruer til Slavia 631fra www.gunspares.co.uk . De fører det aller meste av reservedeler til Slavia og mange andre produsenter. Rask og grei levering på lagerførte varer i hvertfall. Var heldig å fikk kjøpe billig en 631. Den skyter meget bra og er fast i fisken, ikke noe slark og det mekaniske virker vel ivaretatt. Minuset er at løpet og cylinderen har vært angrepet av rust. Selger har fjernet rusten,men ikke lakkert. Hva bør jeg bruke her? Vil hammerlakk være en god idé,eller finnes det gode alternativer til en rimelig pris? Har og en Slavia 620. Den er uten dovetail. Har det noe med alder å gjøre,eller kom den i flere prisklasser?
 10. Ja dette hørtes Morro og lærerikt ut. Hvilke forbund bør man henvende seg til for å finne oversikt over slike grener,noen forslag?
 11. @jerognal Først og fremst,nesten så jeg gråter en skvett pga jeg ikke for sett bildene. Kun to bilder i første innlegg på tråden. Jeg havnet på en Browning 22lr jeg og for det var det jeg kom over av links hos de lokale forhandlerne. Liker den veldig godt,spesielt t bolten og trommelmagasiner er gull. Er min første rifle,så lite sammenligningsgrunnlag. (Har gjennomført verneplikten og således skutt en del med ag3, en eldre mauser og ett par salongrifler men dette er rundt 30 år siden, etter det kun luftgevær) Men personligsynes jeg presisjon er god med cci standard. Men som du sier,litt lett og noe kort stokk. Kan jo sette på en forlengelse i form av rekyldemper i gummi,men mister da muligheten for ekstramagasin i stokken. Virket veldig interessant med bly i skjeftet. Hvordan løses dette? Og sett gjerne inn noen bilder igjen. I nyere innlegg synes de og på telefon 😊 Edit Løpet er fra fabrikken laget på 42 cm. Skulle ønske meg 10 cm lengre. Men den er veldig stille med standard velocitity. Skal begynne å teste jaktammo i august da banen åpner igjen.
 12. Samtidig skulle jeg ønsket meg en 50-70 meter bane eller 5 her i Østfold for trening med 22lr . Dette er vel ett greit hold å ta en kråke eller en villmink e.l. om det blir noe jakt med salongen? (Til jeg får mere erfaring i det minste )
 13. Det kan det nok ha vært ja 👍
×
×
 • Create New...