Jump to content

NordicM

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NordicM

  Mosin Nagant

  Ahh, ser ut som det ble liv i tråden igjen : ) Jeg kjøpte en veldig strøken finsk m39, nesten så fin at jeg ikke har lyst å skyte den : D. Ammo til disse riflene er vanskelig å komme over, må nesten lade selv. Som mr.varjata sier er ammo'en på finn overpriset og ikke noe bra for rifla. Jeg var litt ivrig å kjøpte rifla for 5000 kr, uten egentlig å tenke på hvordan jeg skal få tak i ammo <---- noob. Tenker jeg må kanskje investe litt i en ladestasjon om jeg skal i hele tatt få brukt rifla haha :( Uansett blir rifla å henge på veggen ivertfall 2 år til siden jeg skal i sjøforsvaret som lærlig : -) lol
 2. NordicM

  Mosin Nagant

  Ser en del finske våpenforhandlere som selger 7.62 x54r, er det mulig å importere det via min lokale våpenforhandler? Hvordan fuker dette egentlig, noen som har impotert ammunisjon her før?
 3. NordicM

  Mosin Nagant

  Hvordan er det med 7,62x54R om dagene, er det vanskelig å få tak i?
 4. NordicM

  Mosin Nagant

  Ringte Arma Agora, han hadde en m39 på lager og skulle ha rundt 4000 for den, begynner å bli tynt med mosin på markedet, så dette var jo en steike god pris:) Takk for hjelpa alle sammen!!:)
 5. NordicM

  Mosin Nagant

  Nydelig rifle, med montert bayonet og alt:)
 6. NordicM

  Mosin Nagant

  takk!:) Skal høre med dem!
 7. NordicM

  Mosin Nagant

  Min bror og jeg er på utkikk etter en mosin 91/30 eller m39, altså i 7.62 x 54R. Er det noen forhandlere som selger disse? Hvor mye koster de egentlig? (generelt)
 8. Har kun skutt en gang med Mauseren siden dette og passet ikke å filme der å da:/ Skal nok på uploada en youtube video av Mauser og clips in action soon;)
 9. Takker ! Utrolig snilt! Skal prøve å uploada en YOutube video av Mauser + clips in action:D! MVP of the day!
 10. Hei, fikk netopp gokjent søknad på en Hv Mauser. Fant ut man kan bruker 30.06 på vanelige k98 clips. Noen som vet hvor man får kjøpt slike? Hvor mye går de for? Så en solgte de for 10kr per stykk (på finn.no), det er vel litt i overkant?
×
×
 • Create New...