Jump to content

center

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denne picatinny railen monteres med skruer som følger med. Kan ikke ta igjen om alle x-esse varianter er gjenget opp, men IPSC modellen er i hvert fall klargjort.
 2. center

  Sig P320 X-five

  Jeg har en slik, uten å ha brukt den for mye enda. Synes avtrekket er "rart" når jeg trekker av tørt. I praksis får jeg den til å gå meget presist på øvelser med tålig bra tid. På mer dynamiske øvelser så opplever jeg ikke avtrekket som noe problem. Bruker noe mer tid som jeg tilskriver mangel på mengdetrening og tilvenning til grep.
 3. Butikken Sandnes Arms eksisterer.
 4. Kan vel fort komme i konflikt med regelen om ikke magnum ammunisjon. Men du kan jo søke på 10mm til Magnum 1 om du vil.
 5. center

  S&W betegnelser?

  Denne siden dekoder en del S&W modeller: https://www.luckygunner.com/lounge/guide-sw-38-357-revolvers/
 6. Om du er "heldig" kan du finne Fiocchi 115 gr. som er svært svakt ladet. Har opplevd svært store variasjoner fra lot til lot. De fleste har vært gode, men de dårlige (svakeste) bruker jeg kun når jeg skal trene på feilfunksjoner. Personlig kjøper jeg 123 gr. om jeg kjøper Fiocchi. Opplever dem som jevnt gode, med god margin på faktorkrav.
 7. center

  Glock-praten

  Om Dynamisk er noe som er aktuelt for deg, og du ønsker å benytte Glock'en i Production, så er det minimalt du kan gjøre med den. Ingen coating, filing, stipling. Greit å ta stilling til før en evnt. går i gang. Her er en interessant artikkel om mod'ing: http://polymergripprocess.blogspot.no/
 8. Jeg er storfornøyd med grep som er "handcheckered" fra fabrikken: http://www.pvas.no/vaapendeler-utstyr/s ... heckered-1 Det må files bittelitt inni grepet for å passe Supermatch. En del synes disse grepene er for grove.
 9. Det er kanskje et slikt sett du ser etter? Både PVAS og Brownells har. http://www.pvas.no/vaapendeler-utstyr/sig-sauer/p226/diverse-deler/sig-sauer-p226-spare-parts-kit
 10. Er det snakk om pistol, rifle eller begge deler?
 11. Den går ikke. Den er både for høy og for bred (med 5 mm i hver retning).
 12. Mulig dette er noe for deg: http://www.zeromike.dk/produkter/27-sigsauer-reservedele/530-p226-x-five-x-six-komplet-justerbart-aftraek/ http://www.zeromike.dk/produkter/27-sigsauer-reservedele/1177-sig-sauer-production-kit-til-x-five-zma-standard-edition/ Hør med PVAS.no
 13. Du er avhengig av litt velvilje og forståelse. Du har ikke kreve noe, men du kan få aksept. Å få ut ekstra våpen for bruk i DSSN vil sitte langt inne, men er ikke helt umulig. Jeg har i år vært på squad med tre forskjellige som har skutt med MR308. De har det gøy, og de får tommelen opp fra meg, men de har ikke vært i nærheten av pallen i større konkurranser. (Det siste gjelder vel de fleste - uavhengig av våpen...) Om du får velsignelse til å bruke HK416/HK417 til dynamisk, så ville jeg ikke hatt noen betenkeligheter med å montere annen/ekstra optikk på rail. Alt så lenge du ikke permanent endrer våpenet. Med velsignelse til å bruke HK416/HK417 til dynamisk så er det meget stor mulighet for at du også får ammunisjon. Det er ikke tillatt å benytte egen sivil ammunisjon i Forsvarets våpen. NROF har ingen avtale med Forsvaret om lån av HK416. IPSC regelverket krever ikke bruk av uniform om du holder deg innenfor regelverket for utstyr ellers. Hva kan du tilby Forsvaret? Kan du bidra som instruktør? Kan du lære andre soldater relevante skyteteknikker?
 14. I NROF har man "NROF Standard" og "NROF Tjenestepistol" samt .22LR. Antar at begge de nevnte pistolene går i "standard", men tviler på om noen av dem går i "tjenestepistol".
 15. Hvilken klasse og divisjon har du tenkt å konkurrere i? Du må ihvertfall velge et våpen som tilfredsstiller kravene.
×
×
 • Create New...