Jump to content

viper_block_50

Members
 • Posts

  434
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

viper_block_50's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

 1. Jaktdepoet har de kanskje til dobbel pris neste gang de får inn, prisen på nettet er ikke oppdatert. Jeg fant noen på Sandnes Arms og kjøpte alle de hadde. Takker for tips om Våpenloftet og har hørt med de og så venter på svar. Får nok bare ta alt man kommer over her nå
 2. Vekker en gammel tråd til live igjen jeg. Ja 7.62x39 er ikke akkurat lettere å få tak i nå. Noen som vet om det er mulig å få tak i noe nå tro?
 3. Vekker denne tråden igjen jeg. Selv er jeg på jakt etter ammo, hylser, kuler og ladeutstyr til dette kaliberet så om noen har noe å kvitte seg med si fra da :)
 4. Vi testet det også, samme resultat
 5. Jeg har en Chrony M-1 jeg plutselig har fått problemer med. Brukte den i dag og de 5 første skudda har jeg all grunn til å tro ble registrert riktig da de stemmer ganske ok med VV tabellen. Etter det registrerer den alle skudd deretter. 454, 357 og 9MM Det morsomme er at alle skudd får målt hastighet til 1650-1654 meter i sekundet uansett Det jeg har prøvd: * Byttet batteri * Satt den til fot, samme feil da. * Skrudd av og på en haug ganger. * Satt den i skygge og i sola Samme feil uansett hva jeg gjør. Noen som har opplevd det samme? Noen tips til løsninger?
 6. Det å drive med idrett har stor samfunnsmessig verdig. Folk holder seg mentalt og fysisk i form.
 7. Tja jeg mener da jeg er seriøs nok jeg om jeg deltar på åpne stevner i en idrett. Og kjapp opptelling dekker dette 16 grener akkurat nå. Tror man en konkurranse garderobe vil dekke dette? Er jo mye bedre slik det er i dag at man får til grener man vil skyte og reserve om man er ekstra aktiv.
 8. Hva med de som har Mini-14 registrert på konkurranse da? Skal de liksom ekspropiere disse også?
 9. Stoler vi på at det faktisk er brukt de våpnene som pressen påstår? Har dere hørt lydopptakene og hørt skuddtakt? Hva tenker dere om dette? Vil gjerne høre hva dere mener og om lydklipp, lengde på serier og totalt antall skudd.
 10. Arsenal har ikke noen manuelle rifler da så vidt jeg vet. Se godt på modellen dette er manual action våpen
 11. Saiga KSZ-223 Noen som tar inn denne i Norge tro?
 12. Cute PDF, virtuell PDF printer er beste gratis alternativ her.
 13. Da er det beregnet på blykuler og vil gå best med det. Jeg har en godladning der du kan få av meg på PM om du vil.
×
×
 • Create New...