Jump to content

strekkfisk

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About strekkfisk

 • Birthday 03/08/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De fleste 92 gjør det.. Her er link: https://www.langdontactical.com/trigger-job-in-a-bag-92-96-m9-series/
 2. Lang historie kort... Jeg kjøpte en Beretta 92 compact som min første 9mm og fant raskt ut at jeg måtte gjøre noe med avtrekket, eller selge den. La den så ut for salg, to ganger, men ingen ville ha den. MEN SÅ: (trommehvirvel) Langdon Tactical sitt "Trigger job in a bag" som er *Trigger bar *Elite II hammer *Sear *Sear Spring *Hammer strut *Chrome silicone hammer spring *Chrome silicone trigger return spring. Alt er i NP3 coating. De sender ikke til Norge, så jeg fikk pvas til å fikse den delen, og vipps så har jeg en ny pistol.
 3. Kjenner meg igjen der... Kommer nok ikke til å spare no særlig på dette, men syns det er stas å "forske" på hva som gir best resultat for et gitt formål.
 4. Alvestad har ikke turret pressa som sett, og da måtte jeg jo finne de delene jeg trenger selv og dermed snubler jeg over den benkmonterte varianten. Men du antyder jo som korrekt er at jeg egentlig ikke trenger den, men siden det ble "selvplukk" og jeg ikke vet bedre så valgte jeg den. Og så er det ikke nødvendigvis en sammenheng mellom trenger og vil ha...
 5. Jeg er i startgropa til å begynne å lade selv, og har landet på ei Classic Turret og Bench Primeren fra Lee. Noen som har erfaringer med denne? Ser for meg at håndprimeren kommer til å føre til senebetennelse til slutt.
 6. Ser nå at Lee har presser til under tusenlappen hos hjemmelading.no. Er de kanskje i overkant rimelig eller bør jeg vurdere ei sånn til å begynne med?
 7. https://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=9A15&prodid=12046&mobil=ja Denne er jo ikke så kjempedyr.
 8. Ja, hadde vel ikke begynt å grine hvis noen ville sponse meg med en sånn. Men det er vel fort 40 laken for en av de. Pang og presse blir nok kjøpt relativt samtidig, men volumet kommer nok ikke til å være så kjempestort så progressiv utgår vel. Men hva slags enkeltstasjons anbefales i så fall ?
 9. Aiai som havesyken slår inn her! Skjønner jo at det blir en slik med der tilhørende ladeutstyr i fremtiden en gang... 😉 En G20 eller 40 hvis jeg skal gå for noe "billig", ellers så er jo P220 i 10mm relativt pen. Skyter bare 9mm, 380 og 22 så lader ikke selv. Ennå...
 10. Nå har det gått et par år og jeg er fremdeles fysen på en 10mm, men økonomien tillater ikke det helt ennå... Men har likevel noen spørsmål her. Jeg trodde 10mm hylsa var akkurat over 25mm og dermed godkjent som magnum1. Stemmer ikke det? Og så var det det med bedagelige ladninger til militær. Hvordan vil enn slapp 10mm ladning være i forhold til en 9mm som akkurat holder faktor?
 11. Ligger to stykker på finn nå. https://www.finn.no/141125566 https://www.finn.no/142324231
 12. Har sendt dem en forespørsel nå. Hva måtte du ut med?
 13. Nei, bor på Sørlandet. Og lysten er nok større enn behovet ja. Hvis jeg får letta avtrekket på 92'n så er det igrunnen alt som trengs.
 14. Klarer ikke 10 starter før barna flytter ut, så reserve utgår. Dynamisk er en mulighet, men det er det nesten ingen i klubben som driver med. Samt at jeg ikke kan bruke pengene fra salget. Ser ut som jeg må finne en kompetent børsemaker..
 15. Det er godt å høre at jeg i alle fall ikke er alene i båten her. Får satse på at det finnes en børsemaker som kan og vil fikle med bebisene mine. I mellomtiden lever jeg godt med å være listefyll.
×
×
 • Create New...